Nyheder
 
 
26Juni2017
KIF skal en tur til Tåsinge i pokalen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
DBU har trukket lod til første runde af hovedtuneringen i DBU Pokalen og op af hatten kom Tåsinge f.B. til KIF. 
 
Tåsinge f.B. spiller til dagligt i serie 1. og sluttede på femtepladsen i deres række. 
Kampen er programsat til onsdag d. 9. august kl 18:30, og spilles på SEF Energi Arena, Eskærvej 63c, 5700 Svendborg. 
 
 
 


 
22Juni2017
Ken Højland overtager Divisionsreserverne.

Sune Futtrup og Ken Højland  © Foto - KIF-Fodbold  
 
KIF har lavet en aftale med Ken Højland om at træne klubbens Jyllandsseriehold i den kommende sæson. 
 
Ken er DBU uddannet A-Træner og er en "gammel" kending i KIF, Ken har nemlig for et par sæsoner siden trænet U15, U17 og U19 i KIF. Senest har Ken trænet U19 2.div i FC Fredericia og før det var Ken træner for Bramdrupdam GIF's bedste senior hold. 
Ken skal sammen med klubmanden Sune Futtrup udgøre trænerteamet omkring divisionsreserverne. 
 
"Jeg er meget glad for den konstellation vi har fundet med Ken og Sune, som jeg er sikker på vil supplere hinanden godt. Ken kommer med friske øjne og idéer, og Sune har jo et indgående kendskab til både spillertruppen og Kolding IF. Jeg håber dette vil give noget ny energi til holdet, så vi kan få spillerne "genstartet" - de har jo i en lang periode tidligere vist hvad de indeholder." udtaler sportschef Ulrik Pedersen. 
 
KIF byder Ken velkommen tilbage og ser frem til et godt samarbejde.  
 


 
21Juni2017
Søren Andreasen rejser til Middelfart.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Søren Andreasen som i vinterpausen kom til Kolding IF, fra islandske IBV Vestmannaeyjar, etablerede sig hurtigt som en fast del af KIF's angreb, fortsætter nu karrieren i Middelfart. 
 
Søren Andreasen ønsker nu at komme videre i karrieren og har fået tilbudt en kontrakt i Middelfart, som han har takket ja til. 
 
Søren udtaler til hjemmesiden at han var meget glad for klublivet i KIF og at han sikkert kommer til at savne det gode omklædningsrum, men ønskede en større træningsmængde, og det mener han at Middelfart kunne tilbyde, og derfor valgte han at fortætte i Middelfart. 
 
- Søren er en rigtig dygtig fodboldspiller, og har en formidabel målnæse, som for alvor kom til udtryk i den sidste del af sæsonen. Jeg synes trænerteamet har vist ham stor tålmodighed og tillid gennem hele foråret, og det gav heldigvis bonus i længden. At det gav så stor bonus, at de også fik øje på ham på den anden side af bæltet, er så en lille streg i regningen. Vi ved godt hvilket parameter vi ikke kan matche en klub som Middelfart på og derfor skal vi være dygtige til at finde de spillere, der også tiltales af andre værdier... 
 
Kolding IF vil sige stor tak for indsatsen og det gode samarbejde til Søren Andreasen og ønsker ham naturligvis alt mulig held og lykke med den fremtidige karriere i det Fynske, fortæller sportschef Ulrik Pedersen til hjemmesiden. 
 
Søren Andreasen spillede i den netop afsluttede forårssæson 13 kampe fra start, med 8 mål til følge og udgjorde dermed en farlig spids i KIF's angreb.  
 


 
21Juni2017
Jacob Andreasen siger farvel til KIF.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Jacob Andreasen, som kom til Kolding IF fra Brønshøj, og etablerede sig hurtigt som en sikker del af divisionstruppen, ønsker at komme videre i karrieren. 
 
Jacob Andreasen har netop fået arbejde i en bank, og synes umiddelbart ikke at han helt har den tid det tager at køre til Kolding. Derudover har han ikke helt fået helt den spilletid han ønskede, og søger derfor nye udfordringer. 
 
- Jacob har leveret en bund solid- og dedikeret indsats, i den tid han har spillet i Kolding IF. Jacob har dog en alder og et potentiale som gør, at han bør spille hver gang på dette niveau. Han har været ramt af, at konkurrencen har været umanerligt hård på den centrale midtbane og under "normale" omstændigheder havde han også fået mere spilletid i en klub som Kolding IF. Jeg vil sige stor tak for indsatsen til Jacob Andreasen, som altid har leveret et stykke professionelt arbejde og ønsker ham naturligvis alt mulig held og lykke med den fremtidige karriere, fortæller sportschef Ulrik Pedersen til hjemmesiden. 
 
Jacob Andreasen spillede i den netop afsluttede 2. divisions sæson 4 kampe fra start og havde 16 indhop.  
 


 
20Juni2017
Så er næste sæsons modstandere fundet.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Divisionsforeningen har udformet de nye puljer til næste sæsons 2. Division. 
 
Divisionsforeningen måtte ty til lodtrækning da næste sæsons 2. divisions puljer skulle findes. 
Der var nemlig 11 sjællandske hold, og da der kun kan være otte i hver pulje måtte man trække lod, for at finde ud af puljefordelingen, og det gjorde Divisionsforeningen i går. 
Det var KIF's næstformand Dan Johannessen, der havde hånden i bovlen, og dermed sendte KIF i pulje 2. 
 
De tre 2. divisions puljer ser dermed således ud: 
Pulje 1: 
AB (nedrykker) 
Næstved (nedrykker) 
Brønshøj 
B93 
Hvidovre 
Frem 
Skovshoved (oprykker) 
Hillerød (oprykker) 
 
Pulje 2: 
Marienlyst 
Greve 
Dalum 
Avarta 
Kolding IF 
Middelfart 
HIK 
Næsby 
 
Pulje 3: 
Kjellerup 
Aarhus Fremad 
FC Sydvest 
Odder 
VSK Aarhus 
Jammerbugt 
Lyseng (oprykker) 
Ringkøbing (oprykker) 
 
Divisionsforeningen regner med at have det fulde kampprogram, for efteråret klar i starten af næste uge.  
 


 
18Juni2017
JS træner Morten Hansen stopper.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Efter gensidig aftale med den sportslige ledelse i klubben, har Morten Hansen valgt at stoppe som træner for KIF's divisionsreserver. 
 
Efter at have været træner for forskellige hold de seneste 30 år, har Morten Hansen valgt at tage en pause fra fodbolden. 
 
Morten Hansen har haft tre gode år som træner i klubben og bragte flot KIF's divisionsreserver op i Jyllandsserien sidste år. 
 
Kolding IF vil sige stor tak for indsatsen og det gode samarbejde til Morten Hansen og ønsker naturligvis Morten alt mulig held og lykke med en fremtiden, fortæller sportschef Ulrik Pedersen til hjemmesiden. 
 
Hvem der bliver ny træner for holdet forventes at blive offentliggjort i løbet af den kommende uge...  
 


 
18Juni2017
Nederlag til JS i sæsonens sidste kamp.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
JS måtte tage hjem fra Silkeborg med noget af et nederlag, for Silkeborg KFUM vandt med hele 6-1. 
 
Træner Sune Futtrup var efter kampen noget utilfreds med at KIF tabte så stort, men var dog også indstillet på at det var det bedste mandskab der forlod banen som vindere. 
 
KIF havde dog chancer til mere end det ene mål, blandt andet misbrugte KIF to friløbere og lukkede et par lidt dumme mål ind til sidst. 
Træner Sune Futtrup fik inden kampen nogle afbud, og måtte i øvrigt selv trække støvlerne på og deltage. 
 
Nu er der sommerferie for JS spillerne, inden der startes op til en ny sæson i Jyllandsserien.  
 


 
16Juni2017
I morgen spiller JS sæsonens sidste kamp.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Efter sidste weekends sikre 4-1 sejr hjemme over Brædstrup IF gælder det nu ude mod rækkens duks Silkeborg KFUM. Værterne fra Silkeborg har som erklæret mål at rykke i divisionerne i løbet af de næste par år. 
 
Sidst KIF's JS mødte Silkeborg KFUM var på Autocentralen Park, hvor KIF's JS mandskab måtte se Silkeborg rejse hjem med en 3-1 sejr, efter en flot kamp af gæsterne. 
 
Silkeborg KFUM er allerede sikker på at vinde rækken. KIF kan dog med en sejr gøre sig forhåbninger om at kunne ende på en flot anden plads i rækken, forudsat at DGL2000 taber deres kamp hjemme mod Vejen SF, som kæmper for ikke at rykke ned i Serie 1. 
 
Trænerteamet har foreløbigt udtaget følgende trup til kampen mod Silkeborg KFUM: 
Jonas Zoega Jørgensen, Jacob Andersen, Kasper Johannesen, Oliver Buhl, Christian Wulf, Robin Kragelund,  
Morten "Grøffe" Segato, Jeppe Mikkelsen, Glenn Sørensen, Thommy Nielsen, Aldin Nuhovic, Faisal Nezam  
og Narek Djoulakian.  
 


 
11Juni2017
Sikker 4-1 sejr til JS over Brædstrup IF.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Efter næsten seks uger uden sejr, fik JS endelig hul på bylden og hev en flot sejr hjem. Modstanderen, det gik ud over i går var Brædstrup IF, som måtte se KIF tage sejren sikkert med 4-1. 
 
Sidst KIF's JS mandskab smagte sejrens sødme var netop mod Brædstrup IF, som i slutningen af april blev besejret med 3-2 i den omvendte kamp. 
 
Der blev aldrig tvivl om resultatet, for KIF var ganske enkelt dominerende kampen igennem. Og hjemmeholdet lagde da også ud med at sende bolden i mål allerede efter fire minutter. Den stilling holdt halvlegen ud. 
 
Anden halvleg fortsatte med KIF overtaget, og ved stillingen 2-0 scorede gæsterne et enkelt mål, inden KIF sluttede af med to af slagsen til slutstillingen 4-1. 
 
Kampen sluttede dog med et noget uheldigt optrin, da en Brædstrup spiller spyttede på en KIF spiller. Dette takserede dommeren naturligvis til et rødt kort. 
 
Nu er der kun én kamp tilbage, mod rækkens duks Silkeborg KFUM, og derefter går holdet på en velfortjent sommerferie. 
 
Trænerteamet og holdet glæder sig til efteråret, for så er det noget mere reelt at spille om, nemlig oprykning til Jyllandsserien 1.  
 
Kampfakta:
Kolding IF - Brædstrup IF 4-1 (1-0) 
 
    4'  1-0 Glenn Sørensen (Assist: Jonas Rode) 
  55'  2-0 Oliver Buhl Jensen 
  65'  2-1 Ukendt spiller 
  75'  3-1 Oliver Buhl Jensen 
  85'  4-1 Aldin Nuhovic 
  94'  4-1 Admir Pireci (Brædstrup IF) 
 
 


 
11Juni2017
Flot 6-0 sejr som afslutning på sæsonen.

Erik Nissen sender bolden i mål til 2-0  © Foto - KIF-Fodbold  
 
KIF gjorde sit med 6-0 over Hvidovre og Brabrand gjorde deres med 5-1 i Dalum. Dermed rykker Brabrand op i NordicBet Ligaen og et stort tillykke til Brabrand med den flotte præstation. 
 
Efter flere dage med regn, viste vejret sig fra sin bedste side, da Kolding IF skulle afslutte en rigtig flot sæson. Små nihundrede tilskuere havde denne smukke Junidag fundet vej til Autocentralen Park, hvor der, måske, var noget stort på vej. 
Man havde fra KIF's side, valgt at fokuserer på det ,vi selv havde indflydelse på, nemlig kampen imod Hvidovre, og så måtte man se, hvordan tingene udviklede sig andre steder i landet efterfølgende. 
Det var derfor et meget koncentreret KIF mandskab, der stille og roligt satte sig på kampen, og i den første halve time kommer vi frem til et par halvstore chancer, mod et Hvidovre hold, der ikke rigtigt bød ind med det helt store. 
Med et lille kvarter igen, har vi indkast på egen banehalvdel, Jesper Blicher sender en bold i dybden, den kommer Hvidovres anfører Frederik Krabbe dog først på, men han får slet ikke bolden under kontrol, og lynhurtigt snupper Søren Andreasen bolden og er på vej mod mål. Frederik Krabbe fælder Søren Andreasen, og dommeren havde ingen anden mulighed en at trække det postkasse farvede kort op. 
Herfra blev det en kamp, der var op af bakke for gæsterne, der ret beset i perioder lignede en flok spillere, der i tankerne allerede sad i flyveren på vej til Mallorca. 
Med syv minutter tilbage af første halvleg, orkestrerer Jesper Blicher flot bolden rundet på gæsternes banehalvdel, han får næstsidste fod på, inden Søren Andreasen, med en rigtig flot spids vending sender Martin Hedeager Jensen helt fri inde i Hvidovres straffesparksfelt, og her svigter Jensen naturligvis ikke. 
Blot tre minutter senere sender stærkt spillende Sebastian Sommer en sukkerbold lige ind i hovedet på Erik Nissen, der flot header KIF på 2-0, hvilket også var stillingen ved pausen. 
 
Det var ikke til at se på spillerne, at de i pausen havde fået at vide, at de nærmeste konkurrenter fra Brabrand, stort set havde gjort deres arbejde færdig på Fyn. 
Blot tre minutter var spillet, da KIF kombinerer lidt rundt i venstre side af banen, Sebastian Sommer tager et rigtig flot løb ind i banen uden bold, det har Mads Zederkof tydeligt for øje, da han sender en høj bold ind i hovedet på Sebastian Sommer, der flot ligger den af til Søren Andreasen, som kanonerer kuglen op i krydset. 
I de efterfølgende femogtyve minutter har KIF en hel del muligheder for at udbygge føringen, men skarpheden mangler i de afgørende situationer. 
I kampens sidste kvarter, får KIF dog sendt bolden i nettet tre gange mere. 
Målet til 4-0 opstår efter et hjørnespark til gæsterne. Kenneth Qvist og Erik Nissen spiller noget hasarderet bolden rundt i eget felt, indskiftede Nick Andersen, modtager bolden og sender den videre til André Jepsen, der suser igennem på højre kanten og finder Rune Nautrup fri inde foran, og bum. Et vanvittigt hvor mål, hvor ikke en eneste Hvidovre fod er på bolden. 
Kampens to sidste scoringer står Søren Andreasen for, og med syv minutter igen, sender han med et køligt langskud bolden i nettet til 5-0. 
Sæsonen bliver lukket ned, da André Jepsen finder en helt fri Søren Andreasen i gæsternes målfelt, og her viser Søren Andreasen igen sin utrolige målnæse, og lukker og slukker med et velfortjent hattrick, efter fantastisk spillet kamp. 
Så tæt på, og så alligevel ikke. Selvfølgelig var skuffelsen enorm, lige efter kampen. Men når man lige er kommet sig, over de første timer, efter sidste kampfløjt, så skal hele sæsonen evalueres. 
Her kan man kun lette på låget over den fantastiske indsats, der har fundet sted, gennem det seneste år. 
Vi skal ikke mere end lidt over et år tilbage, hvor klubben stod uden sportschef, uden cheftræner og uden assistent træner, og samtidig meget tæt på at tage en billet ud af divisionerne! 
 
Nu har man spillet og kæmpet sig til en masse erfaring, som skal bruges og udnyttes i den kommende sæson!  
 
Kampfakta:
Kolding IF - Hvidovre IF 6-0 (2-0)
Tilskuere: 876 (sæsonrekord)

  31'  0-0 Frederik Krabbe (Hvidovre IF) 
  37'  1-0 Martin Hedeager Jensen 
  40'  2-0 Erik Nissen 
  49'  3-0 Søren Skals Andreasen (Assist: Sebastian Sommer) 
  75'  4-0 Rune Nautrup (Assist: André Jepsen) 
  84'  5-0 Søren Skals Andreasen 
  89'  6-0 Søren Skals Andreasen (Assist: André Jepsen) 
  Advarsler til KIF : Mathias Lautrup Nielsen. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen, Sebastian Sommer,  
Martin Hedeager Jensen, Søren Skals Andreasen, Jesper Blicher, André Jepsen  
Mads Zederkoff og Rune Nautrup 
 
Indskiftninger: 
59'  Mathias Lautrup Nielsen for Jesper Blicher 
87'  Jonas Spornberger for Sabahoon Quame 
90'  Nick Andersen for Martin Hedeager Jensen 
 
 
Vi ses igen på Autocentralen Park til August, til endnu en gang spændende forbold i 2. division.  
 


 
9Juni2017
JS spiller sidste hjemmekamp i morgen lørdag kl 17.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Modstanderen i morgen lørdag kl 17, lige efter 2. divisionskampen, er Brædstrup IF. Et hold som KIF bør kunne hente alle tre point mod. 
 
KIF's JS mandskab startede sæsonen ud med at vinde frem kampe i træk, men siden må man sige at gassen af gået gevaldigt af ballonen. For i de seneste fem kampe er det kun blevet til ét enkelt point og holdets sidste sejr var faktisk ude mod Brædstrup IF, i den omvendte kamp i slutningen af april. 
 
Matematisk er JS holdet faktisk ikke helt sikret endnu. Dog skal holdet tabe de sidste to kampe med ca. minus 17 mål i forhold til Vejen SF, som er placeret lige under nedrykningsstregen. Det må vel kaldes meget usandsynligt. Og med bare et point mod Brædstrup kan holdet ikke rykke nogen steder hen, hverken op eller ned. 
 
Sæsonens mål for trænerteamet er nok ikke helt indfriet, men i en række hvor man ikke kan rykke op, er det sikkert meget svært for spillerne, at holde dampen og motivationen helt oppe efter fem sejre i træk, som var tilfældet for holdet i starten af sæsonen. 
 
Dette er dog langt fra tilfredsstillende for trænerteamet Morten Hansen og Sune Futtrup, som naturligvis forventer at holdet her i de sidste to kampe viser engegement og fightervilje for at slutte sæsonen af med en smule ære i behold. Og ikke mindst for at vise hjemmepublikummet i morgen, at KIF har nogle rigtigt gode divisionsreserver, som er engageret og ærgerlige for at vise, at man gerne vil byde sig til, og ikke mindst har niveau til, at kunne byde sig til, hvis divisionsholdet mangler forstærkning.  
 
Trænerteamet har udtaget følgende trup til kampen mod Brædstrup IF: 
Nicolaj Berg Laursen, Morten Jæger, Jonas Rode, Morten "Grøffe" Segato, Glenn Sørensen,  
Kasper Johannesen, Robin Kragelund, Jeppe Mikkelsen, Tobias Reymond Jørgensen, Aldin Nuhovic,  
Faisal Nezam, Oliver Buhl, Narek Djoulakian og Pete Madsen.  
 
Næste, og sæsonens sidste, kamp for JS er ude mod topholdet Silkeborg KFUM, lørdag d. 17. juni kl 16.  
 


 
8Juni2017
På lørdag kl 15 er det afgørelsens time på Autocentralen Park.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF kommer til kampen mod Hvidovre IF med fem sejre på stribe og en chance for at avancere til landets næstbedste række, hvis... 
 
Ja, der er et hvis… For der er nemlig et par forudsætninger der skal opfyldes hvis KIF skal rykke op i NordicBet Ligaen. For det første kræver det en sejr på lørdag over Hvidovre IF, og dernæst må Brabrand ikke hente alle tre point i deres udekamp mod Dalum. 
 
Om lørdagens kamp mod Hvidovre IF siger Cheftræner Anders Jensen til hjemmesiden: 
"Vi møder på lørdag et Hvidovre hold, som måske ikke helt har fået de resultater, som de før forårssæsonen havde ambitioner om. Derfor er det alligevel et stærkt hold, der gæster Autocentralen Parks altid velplejede græstæppe lørdag eftermiddag. 
Det er et hold med stor fysik og et hold der kommer frem af banen med masser af fart. Det lærte vi på den hårde måde tidligere på året på Kæmpernes Arena i Hvidovre, hvor vi i perioder var slemt på hælene og havde ekstremt svært ved at modsvare den fysik og fart, som Hvidovre holdet kom med. 
Vi fik os dog spillet godt ind i kampen og havde også chancer til at tage alle tre point med hjem. Jeg er sikker på, at hvis vi skal gøre vores til at ligge optimalt pres på Brabrand, så skal vi igen gøre brug at den allervigtigste lektie, som vi har lært i dette års oprykningsspil, nemlig at hvis vi vil vinde uanset hvilken kamp det måtte være, så skal vi være løbevillige, duelstærke samt modige og dygtige på kuglen. 
Det skal med andre ord kunne ses, hvilket hold, der har noget at spille for i lørdagens kamp!" 
 
Hos KIF er Mathias Høgsholt ude med karantæne, så Nick Andersen glider ind i truppen. Derudover er truppen nærmest identisk med den, der gjorde det så flot i mandagens 1-0 sejr over Brabrand.  
 
Trænerteamet har udtaget følgende bruttotrup til sæsonens sidste kamp, på lørdag mod Hvidovre IF: 
Kenneth Qvist, Jens Victor Baun Larsen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen,  
Sebastian Sommer, André Jacquet Jepsen, Martin Hedeager Jensen, Malthe Karsberg, Mads Zederkof,  
Jesper Blicher, Mathias Lautrup Nielsen, Jacob Dalgas Andreasen, Søren Andreasen, Rune Nautrup,  
Jonas Spornberger og Nick Andersen.  
 
Lige efter kampen spiller Jyllandsserien mod Brædstrup IF, bliv gerne på Autocentralen Park og støt op om JS holdet.  
 


 
6Juni2017
Nyt nederlag til JS...

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
JS var atter en tur i Aarhus, og spillede 2. Pinsedag mod Fuglebakken KFUM, men igen måtte divisionsreserverne tage hjem med tomme hænder og ingen point til kontoen. 
 
KIF's JS mandskab må indse, at skarpheden og ikke mindst den manglende indsat, i den seneste måned ikke rækker til point. Og man undres om holdet allerede er gået på sommerferie efter den flotte start i starten af sæsonen, med fem sejre i træk. 
I kampen Fuglebakken mod måtte KIF igen i store perioder af anden halvleg spille med en mand i undertal, for det lykkedes igen KIF af få tre dumme gule kort. 
 
Det skuffede trænerteam Morten Hansen og Sune Futtrup havde ellers ambitioner med holdet i dette forår, men nu må man se om man overhovedet kan holde sig fri fra nedrykning til Serie 1. 
 
KIF indtager nu fjerde pladsen, med seks point op til Silkeborg KFUM på førstepladsen og kun tre point til nedrykningsstregen. 
 
Næste kamp for JS er hjemme på lørdag d. 10. juni kl 17 mod Brædstrup IF, lige efter 2. Divsions kampen.  
 
Kampfakta:
Fuglebakken KFUM - Kolding IF 3-0 (1-0)

  25'  1-0 Rasmus Heitmann Larsen 
  70'  2-0 Jonas Fyllgraf Kristiansen 
  85'  3-0 Per Holt Johannesen 
 
 


 
5Juni2017
Håbet lever stadig med sejeren i Brabrand.

Martin Hedeager Jensen jubler efter scoringen  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Brabrand havde ikke gummiben, men spillede netop deres alt for kendte spil baseret på standarder. Det var så bare ikke nok til at dæmme op for KIF's vilje til at vinde kampen, så KIF tog bussen hjem med en 1-0 sejr i bagagen. 
 
Der var lagt op et til et drama, på Brabrand idrætsanlæg, denne Grundlovsdag, hvor næstsidste runde af oprykningsspillet løb af stablen. 
Rigtigt mange mennesker havde fundet vej til Brabrand stadion, og mange fra Kolding havde taget turen til Århus, for at opleve, hvad skulle blive en rigtig herrefight. 
Alle på stadion kendte præmisserne, inden kampens dommer fløjtede op til start. En Start hvor Brabrand startede som de har for vane. De kom flyvende ud af starthullerne og lagde et pænt tryk på Koldings bagerste geledder. 
Men vores defensiv stod igen i dag, med stor koncentration, og bevarede roen når det var nødvendigt, eller hoppede i arbejdstøjet når det blev krævet. 
Så hjemmeholdet kom ikke frem til det helt store i kampens første halve time, men var som forventet farligst på det utal at standard situationer, som de for øvrigt kampen igennem, gjorde rigtigt meget for at tilkomme. 
Da stadionuret havde passeret de femogtyve minutter, er vi tæt på for første gang i kampen, da André Jepsen flot glider forbi på højrekanten, og er meget tæt på at serverer bolden for fødderne af Rune Nautrup, men en Brabrand spiller får en lang tå frem og får clearet til hjørnespark. 
Fem minutter senere, presser hjemmeholdet igen på, og med deres store fysik, får de tilkendt et frispark på kanten af feltet, men afslutningen tager Kenneth Qvist i Kolding målet sig sikkert af. 
Det blev aldrig en første halvleg, med de helt store åbne chancer, men der var tilløb til dem i begge ender, og der blev virkelig fightet så det var en fryd. 
 
Der var ikke spillet mange minutter af anden halvleg, inde det for alvor begyndte at dufte af mål. 
Efter syv minutters spil, har Brabrand fået endnu en standard situation, bolden sendes ind i feltet, og forlænges til en Brabrandspiller, men i helt fri position hiver Kenneth Qvist en refleks redning ud af ærmet. 
Fem minutter senere lykkes vi med et rigtig godt gennemspillet angreb, hvor hjemmeholdets forsvar bliver åbnet op, og det ender med at André Jepsen kommer alene med hjemmeholdets målmand Mathias Rosenørn, som desværre får afværget det store tilbud. 
Fem minutter senere falder den forløsende scoring. 
Mads Zederkof finder André Jepsen fri på højre kanten af Brabrands banehalvdel. Han dribler ind i banen, og får uden for feltet, spillet bolden videre til en medspiller, og så starter KIF med en flot omgang tiki-taka fodbold, inden den havner hos netop indskiftede Martin Hedeager Jensen, der med et fladt skud, får passeret hjemmeholdets ellers velspillende keeper. 
Hjemmeholdet ligger i resten af kampen et ekstra tryk på KIF, der bliver skruet en grad eller to op for fysikken. Men vi matchede dem flot, selvom det i de sidste minutter af kampen er ved at gå galt. 
I et sidste pres fra hjemmeholdets side, er bolden havnet inde foran Kolding målet, og her får Brabrand afsluttet flot, men ikke blot dygtigheden, men også de små marginaler, skal mange gange til, for at vinde den her slags ultra tætte kampe, og da bolden tager stolpen, i stedet for at gå i mål, rider KIF stormen af. 
Fire minutter inde i dommerens tillægstid, bliver der fløjtet af, til stor jubel blandt de mange medrejsende KIFere. Nu venter der en kort uge, inden det på lørdag, skal afgøres om Brabrand følger med Thisted op i første division, eller om Anders Jensens drenge snyder dem lige på mållinjen. 
Det bliver en sand gyser, så kan kun opfordre publikum til at komme i god tid, til sæsonens sidste hjemmekamp imod Hvidovre kl. 15.00.  
 
Kampfakta:
Brabrand - Kolding IF 0-1 (0-0)
Tilskuere: 631

  69'  0-1 Martin Hedeager Jensen 
  Advarsler til KIF : Mathias Høgsholt. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen, Sebastian Sommer,  
Rune Nautrup, Søren Skals Andreasen, Jesper Blicher, André Jepsen  
Mads Zederkoff og Mathias Høgsholt 
 
Indskiftninger: 
65'  Martin Hedager Jensen for Sabahoon Quame 
87'  Jacob Dalgas Andreasen for Jesper Blicher  
90'  Mathias Lautrup Nielsen for Søren Skals Andreasen 
 
 
Næste, og sidste kamp i dette forår, er på lørdag d. 10 juni kl 15, på Autocentralen Park mod Hvidovre IF.  
 


 
4Juni2017
JS drager igen til Aarhus efter point.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Modstanderen i morgen, mandag 2. Pinsedag kl 13, er Fuglebakken KFUM, som tager imod et særdeles pointhungrende KIF Jyllandsserie mandskab. 
 
Sidst de to hold krydsede klinger var på Autocentralen Park d. 21. april. Den kamp vandt KIF sikkert med 4-2, men siden har det været temmelig sløj med point til kontoen til KIF. Det er faktisk kun blevet til fire point siden den dag i april. 
Fuglebakken KFUM spillede sidste torsdag lige op mod rækkens duks DGL2000 og førte faktisk kampen med 1-0 efter de halvfems minutter, men dybt inde i overtiden fik topholdet reduceret til 1-1. 
 
Fuglebakken KFUM er placeret på en af rækkens to nedrykningspladser, med seks point op til KIF, som dog har spillet en kamp mindre. 
 
Trænerteamet Morten Hansen og Sune Futtrup har udtaget følgende trup til kampen mod Fuglebakken KFUM: 
Nicolaj Berg Laursen, Christian Wulf, Jonas Rode, Nick Andersen, Glenn Sørensen, Jacob Andersen,  
Kasper Johannesen, Robin Kragelund, Jeppe Mikkelsen, Tobias Reymond Jørgensen, Aldin Nuhovic,  
Faisal Nezam, Oliver Buhl og Pete Madsen.  
 
Næste kamp for JS er hjemme mod Brædstrup IF, lørdag d. 10. juni kl 17, lige efter 2. divisionskampen mod Hvidovre IF.  
 


 
3Juni2017
Spændende kamp mod Brabrand på mandag.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF skal på mandag 2. Pinsedag, en tur til Brabrand i kampen om vigtige point, til den efterhånden alt for spændende tabel. Og ikke mindst skal KIF have point til, at fastholde den aktuelle tredjeplads i oprykningsspillet til NordicBet Ligaen. 
 
Da sæsonen startede tilbage i marts måned var målsætningen for KIF, at man skulle spille med om de "sjove" pladser i tabellen til sidst. Og dét må sige at være lykkedes ét hundrede procent for truppen og teamet omkring holdet, med den aktuelle tredjeplads i tabellen. 
 
Thisted er jo, som bekendt allerede rykket op. Og med fire points forspring til KIF, må man sige at Brabrand, på den anden opryknings plads, nærmest allerede har det ene ben i NordicBet Ligaen fra næste sæson. 
Så hvis KIF på nogen måde skal drømme om, at skubbe Brabrand væk fra oprykningen og selv sikre sig pladsen i NordicBet Ligaen fra næste sæson, kræves der en sejr over Brabrand på mandag, samt at KIF vinder den sidste kamp hjemme mod Hvidovre og at Brabrand snubler gevaldigt i deres sidste kamp, som er ude mod Dalum, og ikke tager alle tre point med hjem fra det Fynske. 
 
Brabrand spiller måske ikke det aller smukkeste fodbold, men er et uhyreligt effektiv fodboldhold, med stor styrke på standardsituationer. Og ikke mindst ligger Brabrand på en af de to oprykningspladser, hvilket bevidner om Brabrands kvallitet og styrke. 
Brabrand må dog undvære deres suveræne topscorer Kenan Hajdarevic, som har nettet femten gange i denne sæson. Han fik forrige uge et rødt kort, med tre spilledages karantæne til følge, og er dermed ude i deres resterende kampe i oprykningsspillet. 
 
Efter den flotte 2-0 sejr i Thisted i torsdags havde Cheftræner Anders Jensen kaldt sine spillere til en let gang træning fredag aften, med fokus på restitution efter en lang forårs sæson, og fire kampe de seneste to uger. 
Så truppen må formodes at være helt friske til at kæmpe for sejren, og chancen for avacement, på mandag.  
 
Trænerteamet har udtaget følgende bruttotrup til kampen på mandag mod Brabrand: 
Kenneth Qvist, Jens Victor Baun Larsen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen,  
Sebastian Sommer, Martin Hedeager Jensen, Rune Nautrup, Malthe Karsberg, Mads Zederkof,  
Jesper Blicher, Mathias Lautrup Nielsen, Jacob Dalgas Andreasen, Søren Andreasen,  
Rune Nautrup og Mathias Høgsholt.  
 
Næste kamp er hjemme på Autocentralen Park, lørdag d. 10. juni kl 15 mod Hvidovre IF.  
 


 
2Juni2017
Flot 2-0 sejr i Thisted.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Kolding IF skulle på en hverdagsaften, på en lang køretur til Nordjylland. På Sparekassen Thy Arena, skulle holdet på en vanskelig opgave, mod Thisted, der ikke havde tabt en fodboldkamp i otte måneder. 
 
KIF stod i dagens opgør generelt godt på banen, og de grøn blusede fik især vist, at de gerne ville have bolden, og samtidig havde vi modet og dygtigheden til at spille den godt rundt. 
Der var ikke de store chancer i opgøret, før ca. midt i første halvleg, hvor hjemmeholdet får lagt et lille pres, hvor de i tre omgange presser godt på for at komme frem til afslutning, det lykkes en enkelt gang, men her hiver Kenneth Qvist en flot redning ud af ærmet. 
I halvlegens sidste kvarter, prøver Thisted med et godt skud fra distancen, men den bold volder heller ikke Kenneth Qvist de store problemer. 
I den anden ende, og med blot syv minutter tilbage inden pausen, sendes André Jepsen i dybden i venstre side, og her sender han flot en bold ind i fødderne på fremstormende Søren Andreasen, der bringer KIF i front, og dermed kunne KIF gå til en velfortjent pause, med en spinkel føring. 
 
Anden halvleg er små ti minutter gammel, da KIF i to omgange er tæt på at udbygge føringen. Først har Mads Zederkof et godt skud fra kanten af feltet, som hjemmeholdets keeper, Kevin Mendoza, lige akkurat får afværget til et hjørnespark. Her får vi i et par omgange lagt lidt pres på hjemmeholdet, og efter et par indlæg, er Søren Andreasen tæt på med et godt hovedstød. 
Efter tyve minutters spil i en ellers rimelig rolig anden halvleg, spiller Sabao Qaume flot, et to, med Rune Nautrup på højrekanten, sidstnævnte trækker ind i feltet, og sender med et flot venstrebens spark bolden via indersiden af stolpen og i mål, og dermed begyndte det af dufte af tre point. 
Det lykkes nemlig aldrig rigtigt Thisted, at få lagt et afgørende pres på KIF, men med ti minutter igen, får vi ikke rigtigt afværget et par høje bolde, som slås ned mod vores forsvar, og i en nærkamp lige udenfor feltet, væltes en Thisted spiller omkuld. 
På det efterfølgende frispark, lignede det i dén grad at bolden var over mållinjen, da en Thistedspiller kanonerede bolden på underkanten af overliggeren. Men dommerens fløjte forblev tavs, og var Mathias Høghsholt heldigvis først på returbolden og fik sendt den ud til et hjørnespark, som hjemmeholdet dog ikke fik noget ud af. 
En så stor mulighed genererer altid en vis mængde energi, og i kampen sidste minutter forsøgte hjemmeholdet da også at ligge et afgørende sidst pres på KIF, men vores spillere kæmpede og fightede den flotte sejr hjem, og dermed måtte Thisted indkasserer deres første nederlag i dette oprykningsspil. 
 
Samtidig kunne KIF tage den lange rejse sydpå, efter en flot spillet kamp, og med tre velfortjente point på kontoen, er det stadig muligt selv at afgøre om vi vil slutte på den flotte tredje plads. 
Der er nu blot to kampe tilbage, ude mod Brabrand og hjemme imod Hvidovre. 
Med et solidt point forspring på fire point, har Brabrand hele to muligheder for selv at afgøre om de vil spille i 1. Division til efteråret. 
Kolding IF ser frem til den spændende kamp mod Brabrand 2. Pinsedag, og vil gøre alt for at ride videre på den gode bølge vi er på lige nu.  
 
Kampfakta:
Thisted FC - Kolding IF 0-2 (0-1)
Tilskuere: 439

  37'  0-1 Søren Andreasen (Assist: André Jepsen) 
  65'  0-2 Rune Nautrup 
  Advarsler til KIF : André Jepsen og Mathias Høgsholt. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen, Sebastian Sommer,  
Rune Nautrup, Søren Skals Andreasen, Jesper Blicher, André Jepsen  
Mads Zederkoff og Mathias Høgsholt 
 
Indskiftninger: 
75'  Jacob Dalgas Andreasen for Jesper Blicher 
83'  Mathias Lautrup Nielsen for Søren Skals Andreasen 
85'  Martin Hedeager Jensen for Rune Nautrup 
 
 
Næste kamp er på mandag 2. Pinsedag kl 15, ude mod rækkens nummer to, Brabrand.  
 


 
31Maj2017
KIF skal en tur til Thisted i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF møder i morgen rækkens absolutte tophold Thisted FC, som allerede er rykket op i NordicBet Ligaen. 
 
Thisted FC er gået igennem dette forår uden ét eneste nederlag og ind til videre med imponerende målscore på +33 mål. 
Thisted har da også et par særdeles farlige herrer i fronten, nemlig Sonny Jakobsen og Mikkel Agger. De to har tilsammen lavet 36 af Thisteds mål i denne sæson, hvilket må kaldes ganske imponerende. Thisteds seneste nederlag stammer faktisk helt tilbage fra 1. oktober sidste år, hvor de tabte ude mod Jammerbugt FC. 
Sidste KIF mødte Thisted, var hjemme d. 1. april, hvor Thisted sad helt og aldeles på kampen og vandt 2-0, netop på mål af Sonny Jakobsen og Mikkel Agger. 
 
Hvis KIF skal have noget der bare ligner point med hjem i morgen, skal forsvaret spille op til det bedste de kan. Men holdet har da også generelt steppet op og lagt på siden sæsonstarten, og trænerteamet har finpudset flere detaljer, som gør at holdet udviser mere energi og vilje i kampene. 
 
Hos KIF er André Jepsen med på holdet igen, efter en karantænedag, og Nick Andersen glider ud. Derudover er truppen den samme som i søndags.  
 
Trænerteamet har udtaget følgende bruttotrup til kampen i morgen, ude mod Thisted FC: 
Kenneth Qvist, Jens Victor Baun Larsen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen,  
Sebastian Sommer, Martin Hedeager Jensen, Malthe Karsberg, Mads Zederkof, Jesper Blicher,  
Mathias Lautrup Nielsen, Jacob Dalgas Andreasen, Søren Andreasen, Rune Nautrup, Jonas Spornberger,  
André Jacquet Jepsen og Mathias Høgsholt.  
 
Næste hjemmekamp er på lørdag d. 10. juni kl 15 mod Hvidovre IF.  
 


 
29Maj2017
JS fik ingen point med hjem fra Aarhus.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Efter tre kampe uden sejr, skulle KIF's Jyllandsserie mandskab prøve om kunne hives tre point med hjem fra Aarhus, i mødet med DGL2000. Men KIF måtte tage hjem med et 0-2 nederlag 
 
KIF's JS hold har nu spillet fire kampe i træk uden sejr, da turen til Aarhus i går endte med et 0-2 nederlag til DGL2000. 
Der var en del sene afbud til kampen i går, men det skal ikke undskylde nederlaget, for det var på papiret en ganske udmærket trup der gik på banen mod værterne fra Aarhus. 
Men på banen virker det som om truppen ikke helt bringer den samme gejst og spillelyst som i forårets første fem kampe. 
 
DGL2000 kom foran med ca. ti minutter tilbage af første halvleg, efter en omstilling, hvor et skud på mål genererer en ripost som værterne scorer til 1-0 på. 
Den stilling holdte til lidt ind i overtiden, hvor værterne kommer på 2-0, med to mand i overtal, for KIF havde, med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid, fået to mand vist ud i ti minutter. 
Kampen i Aarhus var egentlig ganske jævnbyrdig og der var chancer til begge hold, det var dog kun værterne der fik fuld valuta ud af det. 
 
Kampen blev dog leveret med en godkendt indsats af KIF, og holdet indtager stadig tredjepladsen i rækken. 
KIF spiller igen Grundlovsdag ude imod Fuglebakken KFUM, der ligger næstsidst i tabellen.  
 
Kampfakta:
DGL2000 - Kolding IF 2-0 (1-0)

  35'  1-0 Thorkil Christensen 
  90'  2-0 Thomas Wolff Kristensen 
 
 


 
28Maj2017
Sikker 4-1 sejr over Kjellerup IF.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Et utroligt gavmildt, og til tider lidt naivt spillende, Kjellerup forsvar lod KIF's frontløbere komme til fadet. Og man må sige at det blev flot udnyttet. 
 
Efter torsdagens opgør i Århus, hvor Kolding IF vandt knebent med 2-1 på Riisvangen Stadion imod Århus Fremad, blev dagens opgør mod Kjellerup en helt anden type fodboldkamp. 
 
Kolding IF startede op i en noget andet formation, end vanligt, og om det var med til, at hjemmeholdet lige skulle finde sig selv i kampens første kvarter, skal være usagt. Men gæsterne fra Kjellerup kom brusende frem, og det var starten til en livlig og til tider velspillet fodboldkamp. 
 
Gæsterne fra Kjellerup, har allerede efter et par minutter en stor chance, som går lige forbi Kenneth Qvists ene opstander, og to minutter senere går det galt, da de med et par hurtige kombinationer midt på banen, stikker en dyb bold frem til Kristoffer Lund, der finder deres topscorer Lasse Møberg inde foran mål, og så var gæsterne i front. 
Gæsternes føring holdt dog kun i ti minutters tid, da Martin Hedeager Jensen bliver sendt afsted ned af højrefløjen, og finder Søren Andreasen, der ude fra kanten af feltet tørt hugger bolden i mål. 
 
De efterfølgende minutter, har først Martin Hedeager Jensen en stor chance, og i den modsatte ende er gæsterne lig ved at bring sig i front, men Kenneth Qvist klarer fint for sig. 
Resten af første halvleg blev spillet på hjemmeholdets præmisser, hvor et par halvstore muligheder blev misbrugt, inden Martin Hedeager Jensen, med syv minutter tilbage tager sagen i egen hånd, erobrer bolden midt på gæsternes banehalvdel, dribler forbi to Kjellerup spillere, og alene med gæsternes keeper Benjamin Schubert, svigter KIFs anfører ikke, og dermed har Kolding IF igen vendt en kamp på hovedet hvor vi starter med at komme bagud. 
 
KIF kom i den grad ud af starthullerne i anden halvleg, der var blot spillet halvtreds sekunder, inden stærkt spillende Søren Andreasen, får sidste fod på et flot angreb ført frem i venstre side af Martin Hedeager Jensen og Sebastians Sommer, og drmed var KIF foran med 3-1. 
Ti minutter senere er det igen lige ved og næsten for Martin Hedeager Jensen. 
 
Men efter en times spil, fanges gæsterne af en hurtig omstilling fra hjemmeholdets side, hvor Jesper Blicher finder Martin Hedeager, der på fløjen flot sender bolden bagud til fremstormende Sebastian Sommer, der sender bolden videre ind foran mål, hvor Søren Andreasen er tæt på at få sidste fod på bolden, men han når den ikke, og i stedet er Sabao Qaume flot fulgt med frem, og han fanger bolden og drejer rundt og sender den i mål til 4-1. 
 
Et par minutter efter spilles gæsternes forsvar igen tyndt, men Sebastian Sommer, der sender bolden det sidste stykke over mållinjen, står ifølge kampen linjedommer desværre offside, og dermed blev det ved de 4-1. 
Kolding IF står nu overfor allerede oprykkede Thisted ude, på torsdag, og mandag 2. Pinsedag spilles sæsonens næstsidste kamp, når KIF skal et tur til oprykningsaspiranterne fra Brabrand. 
Men først gælder det som nævnt Thisted på torsdag!  
 
Kampfakta:
Kolding IF - Kjellerup IF 4-1 (2-1)
Tilskuere: 252

    5'  0-1 Lasse Møberg 
  16'  1-1 Søren Andreasen (Assist: Martin Hedeager Jensen) 
  38'  2-1 Martin Hedeager Jensen 
  47'  3-1 Søren Andreasen (Assist: Sebastian Sommer) 
  61'  4-1 Sabahoon Quame 
  Advarsler til KIF : Sebastian Sommer. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen, Sebastian Sommer,  
Martin Hedeager Jensen, Søren Skals Andreasen, Jesper Blicher, Mathias Lautrup Nielsen  
Mads Zederkoff og Mathias Høgsholt 
 
Indskiftninger: 
59'  Jonas Spornberger for Mathias Lautrup Nielsen 
66'  Malthe Karsberg for Martin Hedeager Jensen 
71'  Jacob Dalgas Andreasen for Sebastian Sommer 
 
 
Næste kamp er på torsdag d. 1. juni kl 19, ude mod rækkens nummer et, Thisted FC.  
 


 
27Maj2017
JS møder rækkens nummer to i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Efter et par pointløse kampe fik KIF et enkelt point til kontoen mod Søften i torsdags, og nu gælder det rækkens nummer to DGL2000 fra Aarhus på udebane. 
 
DGL2000 er placeret én plads over KIF i tabellen og forspringet er ét point, så hvis KIF vil avancere i tabellen kræves der en sejr over værterne fra Aarhus i morgen søndag. 
Da DGL2000 gæstede Autocentralen Park, i den omvendte kamp, vandt KIF fortjent med 3-2, efter en rigtig flot og velspillet kamp. 
 
Trænerteamet Morten Hansen og Sune Futtrup har udtaget følgende trup til kampen mod DGL2000: 
Jens Victor Baun Larsen, Christian Wulf, Jonas Rode, Morten "Grøffe" Segato, Glenn Sørensen,  
Jacob Andersen, Kasper Johannesen, Narek Djoulakian, Robin Kragelund, Jeppe Mikkelsen,  
Tobias Reymond Jørgensen, Aldin Nuhovic, Faisal Nezam og Pete Madsen.  
 
Næste kamp for JS er mandag d. 5. juni kl 13, ude mod rækkens nummer et, Fuglebakken KFUM fra Aarhus.  
 


 
26Maj2017
Kjellerup IF kommer på besøg på søndag.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Hvis KIF skal holde fast i tredjepladsen, og på nogen måde skal snuse til en oprykningsplads, skal der tre point ind på kontoen i søndagens hjemmekamp mod Kjellerup IF. 
 
Kjellerup IF er et særdeles velspillende mandskab og har i deres seneste to opgør mod Kolding IF gjort Koldingmandskabet mange kvaler, senest i den omvendte kamp i slutningen af april, hvor kampen i Kjellerup endte uafgjort med 2-2. 
Kolding IF har dog aldrig tabt til Kjellerup, og det seneste opgør på Autocentralen Park, den 18. oktober 2014, endte med en sikker sejr til Kolding med tenniscifrene 6-0. I øvrigt på en forrygende anden halvleg af Kolding mandskabet, efter 0-0 ved pausen! og med blandt andet to mål af Martin Hedeager Jensen og Morten Friis. 
 
Torsdagens flotte sejr, på udebane, mod Aarhus Fremad gjorde at Kolding IF kunne bibeholde den flotte tredeje plads, og hvis Kolding IF på nogen måde skal "true" Brabrand om en plads i 1. division kræves der tre point på søndag. 
Brabrand indtager før denne weekends runde 2. pladsen med syv point ned til Kolding IF. 
 
Trænerteamet havde indkaldt truppen til en gang fredags træning, for at få løsnet lidt op efter torsdagens kamp, og for at sætte truppen rigtigt op til kampen mod Kjellerup IF. 
Kolding IF må desværre undvære André Jacquet Jepsen, da han sidder ude med karantæne efter en advarsel i torsdagskampen. 
 
Trænerteamet har udtaget følgende bruttotrup til kampen på søndag mod Kjellerup IF: 
Kenneth Qvist, Nicolaj Berg Laursen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen,  
Sebastian Sommer, Martin Hedeager Jensen, Malthe Karsberg, Mads Zederkof, Jesper Blicher,  
Mathias Lautrup Nielsen, Jacob Dalgas Andreasen, Søren Andreasen, Rune Nautrup, Jonas Spornberger,  
Mathias Høgsholt og Nick Andersen.  
 
Næste hjemmekamp er på lørdag d. 10. juni kl 15 mod Hvidovre IF.  
 


 
25Maj2017
Kristi Himmelfarts sejr i Aarhus.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
På denne skønne maj dag idet nordlige Aarhus, skulle Kolding IF ride videre på sejrsbølgen fra weekenden, hvor B93 flot blev besejret med 1-0. 
 
Aarhus Fremad har fået rigtig mange point i dette forår, og det lignede faktisk også i perioder i første halvleg et hold, som kunne snuppe alle tre point i dagens kamp. 
Men banens bedste spiller, André Jepsen satte sig allerede i begivenhedernes centrum, da han efter små ti minutters spil flot tog en tværaflevering til sig ude på højre kanten, og med et fint træk rundede han sin direkte oppasser, og blev væltet omkuld i det kriminelle felt. 
Sådan så det i hvert fald ud, for nogle af de fremmødte, men kampens dommer, mente ikke Aarhus Fremad spilleren havde gjort noget ulovligt, og i stedet fik André Jepsen en advarsel. 
Midt i halvlegen forfalder gæsterne fra KIF til lidt for meget planløst sparkeri, med nogle dumme lange bolde, uden rigtig adresse. 
Efter et indkast til KIF, sparker vi igen bolden planløst frem af banen, og hjemmeholdet erobrer bolden og spiller den hurtigt igennem midt på vores banehalvdel, og langt ude fra, står hjemmeholdets Esben Laurdsen med hele tre KIF'ere foran sig, og ingen får tacklet ham i skudøjeblikket, og så sidder bolden i nettet og det bliver 1 - 0 til hjemmeholdet. 
Kolding IF svarer igen med et flot indlæg fra Sabao Qaume, som finder Sebastian Sommer tæt under mål, men desværre får hjemmeholdets målmand afværget. 
 
Vi starter anden halvleg en anelse mere aggressivt end første, men det er hjemmeholdet, der på en omstilling udfordrer Kenneth Qvist fra en spids vinkel, men den duel vinder Kenneth Qvist sikkert. 
Kampen virker allerede efter blot fem minutters spil noget mere åbne, end tilfældet var i første halvleg. 
Efter seks minutters spil får vi tilkendt et frispark ude foran hjemmeholdets straffesparksfelt. André Jepsen ligger bolden til rette, og med et flot skud bringer han Kolding IF på måltavlen. 
Kolding IF sidder nu tungt på anden halvleg, og ti minutter efter den udlignende scoring, får vi igen et frispark, denne gang noget længere ude. André Jepsen ligger igen kuglen tilrette, tager et præcist tilløb, og tordner bolden mod hjemmeholdet mål, og denne gang lykkes det faktisk hjemmeholdets keeper at få halvklaret, men indskiftede Rune Nautrup er over bolden som en høg, og får sparket bolden i mål, og dermed er kampen resultatmæssigt vendt på hovedet. 
Det lykkes aldrig rigtig hjemmeholdet at få lagt et pres på KIF i resten af kampen, hvor især Mathias Høgsholt, og lidt længere fremme Mads Zederkof styrede flot i maskinrummet. 
En enkelt stor chance blev det dog til, da hjemmeholdet på et frispark sender bolden direkte på sammenføjningen. Men KIF slipper med skrækken, og efter en rigtig god anden halvleg, kunne truppen drage sydpå med alle tre point. 
Med blot fire runder igen, har Kolding IF to hjemmekampe og to udekampe tilbage. 
Næst sidste hjemmekamp er allerede nu på søndag, hvor Kjellerup IF, et af rækkens bedst spillende mandskaber gæster Autocentralen Park med kick off kl. 13.00. 
Det kan gå hen og blive både en intens men også rigtig velspillet fodboldkamp, så trop op og støt gutterne, i jagten på point, så den flotte tredje plads kan bevares.  
 
Kampfakta:
Aarhus Fremad - Kolding IF 1-2 (1-0)
Tilskuere: 405

  23'  1-0 Esben Lauridsen 
  49'  1-1 André Jepsen 
  59'  1-2 Rune Nautrup 
  Advarsler til KIF : André Jepsen. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen, Sebastian Sommer,  
André Jepsen, Martin Hedeager Jensen, Søren Skals Andreasen, Jonas Spornberger  
Mads Zederkoff og Mathias Høgsholt 
 
Indskiftninger: 
49'  Rune Nautrup for Jonas Spornberger 
66'  Mathias Lautrup Nielsen for Søren Skals Andreasen 
84'  Jacob Dalgas Andreasen for Martin Hedeager Jensen 
 
 


 
25Maj2017
Kun ét point til JS mod Søften GF i dag.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Et noget uskarpt JS mandskab fik aldrig skovlen helt under Søften, og måtte tage til takke med det ene point på Autocentralen Park i dag. 
 
KIF's JS mandskab må indse at skarpheden i de seneste par kampe, og i dagens kamp mod Søften GF, ikke rækker til at kunne sætte tre point ind på kontoen, men dagens ene point skaber naturligves yderligere afstand til rækkens to nederste pladser som betyder nedrykning. 
 
Søften var et velspillende bekendtskab på Autocentralen Park, og ville gerne deltage i løjerne med godt og solidt fodboldspil. Og havde Søften haft lidt mere "tur" i den, var holdet taget hjem med alle tre point i dagens opgør. 
Efter godt ti minutter kunne målslugeren Jonas Rode, på en flot bold i dybden, og et smart træk forbi gæsternes målmand, bringe KIF foran med 1-0. 
Men fire minutter senere blundede KIF forsvaret en smule, og det udnyttede Søften til at udligne KIF føringen. Og kort før pausen satte Søften så yderligere et mål ind, således at holdne kunne gå til pausen med føring på 2-1 til Søften GF. 
 
KIF spillerne fik tilsyneladende en rigtig god te i pausen, for holdet var som forvandlet i anden halvleg. Nu blev der blæst seriøst til angreb og KIF satte sig på midtbanen og producerede det ene angreb efter det andet, og efter godt et kvarters spil i anden halvleg kunne Narek Djoulakian helt fortjent kunne udligne til 2-2, efter et raid langs fløjen. 
Tyve minutter før slutfløjtet måtte KIF keeperen se sig forvist fra banen i ti minutter, da han brugte hænderne og tog bolden uden for feltet. Og som i udekampen mod Brædstrup, måtte Christian Wulf igen tage hanskerne på og stille sig mellem stængerne. Denne opgave klarede han atter med bravur og holdt buret rent i de ti minutter han var "stand in" for Nicolaj. 
I kampens overtid var Søften tæt på at rende med alle tre point, da en giftig omstilling bragte en Søften spiller alene med KIF målmanden, men bolden endte dog i sidenettet. Og således sluttede kampen med 2-2 og et point til hvert hold.  
 
KIF indtager nu tredje pladsen, med tre point op til Silkeborg KFUM på førstepladsen. 
 
Næste hjemmekamp for JS er lørdag d. 10. juni kl 17 mod Brædstrup IF.  
 
Kampfakta:
Kolding IF - Søften GF 2-2 (1-2)

  12'  1-0 Jonas Rode 
  16'  1-1 Anders Vadstrup Madsen 
  37'  1-2 Ukendt Spiller 
  61'  2-2 Narek Djoulakian 
  71'   Nicolaj Berg Laursen (KIF). 
 
 


 
24Maj2017
JS spiller hjemme mod Søften GF i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF's Jyllandsserie hold har måtte tage imod nederlag i de sidste to kampe, men nu er muligheden for en sejr absolut tilstede i morgendagens hjemmekamp mod Søften GF. 
 
KIF holder stadig på i den bedre halvdel af JS pulje 4, selv om holdet tabte til Vejen sidste torsdag. Og Søften er placeret lige under KIF, med tre point færre, og KIF har en kamp i baghånden. 
 
Træner Sune Futtrup siger til hjemmesiden "2 kampe 0 point gør, at vi ikke længere er rækkens nr. 1. Det er altså træls når vi har potentialet til mere. Pletten fra Vejen skal vaskes væk. Viljen til sejr, ydmyghed og tålmodighed i vores spil og tro mod de aftaler og dyder vi gerne vil identificere os med skal i spil igen" 
 
Trænerteamet Morten Hansen og Sune Futtrup har udtaget følgende trup til kampen mod Søften GF: 
Nicolaj Berg Laursen, Nick Andersen, Christian Wulf, Jonas Rode, Glenn Sørensen, Jacob Barklin,  
Jacob Andersen, Kasper Johannesen, Robin Kragelund, Jeppe Mikkelsen, Jeppe Mikkelsen,  
Aldin Nuhovic, og Pete Madsen.  
 
Kampen mod Søften GF spilles i morgen på Autocentralen Park kl 13 - Mød op og støt holdet!  
 
Næste kamp for JS er søndag d. 28. maj kl 11, ude mod DGL 2000, Aarhus.  
 


 
23Maj2017
KIF skal en tur til Aarhus på torsdag.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Hvis KIF skal holde fast i tredjepladsen skal der tre point ind på kontoen ude mod Aarhus Fremad på torsdag. 
 
KIF har ikke ubetinget gode minder fra Riisvangen Stadion, for sidst vi gæstede den berømte plæne i Aarhus måtte vi rejse hjem med et 1-3 nederlag. Dog siger statistikken at det også er det eneste nederlag til Aarhus Fremad i nyere tid. 
Sidst vi spillede mod værterne fra Aarhus var 23. april, hvor KIF sejrede sikkert hjemme på Autocentralen Park med 3-0. Og efter den flotte sejr over B.93 i lørdags sprudler truppen af selvtillid og er helt opsat på at gøre en god figur i Aarhus og hjemtage de tre point. 
 
Cheftræner Anders Jensen har udtaget følgende bruttotrup til kampen mod Aarhus Fremad: 
Kenneth Qvist, Jens Victor Baun Larsen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen,  
Sebastian Sommer, André Jacquet Jepsen, Martin Hedeager Jensen, Malthe Karsberg, Mads Zederkof,  
Mathias Lautrup Nielsen, Jacob Dalgas Andreasen, Søren Andreasen, Rune Nautrup,  
Jonas Spornberger og Mathias Høgsholt.  
 
Næste hjemmekamp er på søndag d. 28. maj kl 13 mod Kjellerup IF.  
 


 
20Maj2017
Et samlet KIF mandskab satte B.93 til vægs.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Et samlet KIF mandskab satte B.93 til vægs og efter en underholdende kamp kunne KIF trække sig sejrrigt ud af kampen med en fortjent 1-0 sejr over københavnerne. 
 
Kolding IF havde ikke smagt sejrens sødme, siden den forrige hjemmekamp imod Århus Fremad. Siden den kamp er det blot blevet til et sølle point, i de efterfølgende tre kampe. 
Til lørdagens kamp mod B93, var vi ramt af en del fravær, nu skulle truppens bredde bestå sin prøve. En klog træner 
sagde engang, at man skal fokusere på dem, der er med, og ikke på dem, der ikke er med. 
Anders Jensen havde i dagens startopstilling fundet plads til både Mathias Nielsen og Jonas Spornberger, og begge bragte en god energi fra start, og spillede en fin kamp. 
Der var halve chancer i begge ender, men efter ti minutters spil, er det ved at gå galt, da en B93 angriber opsnapper en for kort tilbagelægning fra Emil Obitsø Nielsen, men tilbagevendte Kenneth Qvist i KIF målet kommer flot ud og får blokeret. 
Halvlegen fortsætter med halve chancer i begge ender. 
Med små ti minutter igen, kommer André Jepsen først på en bold på gæsternes banehalvdel, trækker ind i feltet, og får afsluttet. Gæsternes keeper får kun halvklaret, og returbolden opsnapper kampens helt store oplevelse Martin Hedeager Jensen, som flot med hælen, spiller den bagud til André Jepsen, der desværre er i for meget fart, til at kunne få afsluttet optimalt. 
Med fire minutter tilbage på lystavlen, sender B93 et farligt indlæg ind i Koldings felt, og evigt farlige Emmanuel Ogude fra B93 er tæt på at komme frem til en afslutning, men vores bagerste skanse, Kenneth Qvist er vågen, og får snuppet bolden før Emmanuel Ogude når frem til afslutning. 
Lyn hurtigt sender Kenneth Qvist en lang bold frem mod Martin Hedeager Jensen, og i en duel med gæsternes sidste forsvarsspiller, er Martin Hedeager Jensen for hurtig, vinder bolden, og køligt sender han den over gæsternes fremstormende keeper, og dermed er kampens første og eneste scoring en realitet. 
I slutminutterne inden pause-theen er Søren Andreasen tæt på at krone en god arbejdsindsats med en scoring, men desværre går afslutningen lige over gæsternes mål. 
I de absolut sidste sekunder af første halvleg, sender André Jepsen, efter et frispark, et godt skud mod mål, men bolden lister lige over overliggeren. 
 
Anden halvleg starter med en pæn chance til gæsterne, men igen er Kenneth Qvist en sikker sidste skanse. 
Efter en times spil, lugter det gevaldigt af, at KIF igen skal på scoringstavlen, to gange er Martin Hedeager Jensen meget tæt på at overliste gæsternes målmand, og Søren Andreasen har også en pæn chance, som desværre går lige over mål, men det blev desværre kun til lige ved og næsten. 
Med små tyve minutter igen, har B93 frispark, og sender bolden ind i Koldings straffesparksfelt, og tæt under mål kommer det til en god hovedstødsafslutning, men Kenneth Qvist hiver en god redning ud af ærmet, og meget tættere på udligning, kom gæsterne ikke for alvor i denne kamp. 
KIF var derimod i to omgange i kampens sidste kvarter yderst tæt på at udbygge føringen. Indskiftede Malthe Karsberg, slipper igennem i venstre side, og finder Martin Hedeager Jensen inde foran mål, men desværre får han sendt bolden over mål. 
Et par minutter senere er der igen fare på færde i gæsternes forsvar, efter en flot vundet tackling af Mathias Høgsholt, sendes Malthe Karsberg igen afsted langs kanten, han kommer frem til en afslutning, der desværre sidder lige på gæsternes målmand. Og således ender kampen med en flot 1-0 sejr til KIF.  
 
Kampfakta:
Kolding IF - B.93 1-0 (1-0)
Tilskuere: 245

  42'  1-0 Martin Hedeager Jensen (Assist: Kenneth Qvist)
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen, André Jepsen  
Martin Hedeager Jensen, Mads Zederkoff, Mathias Lautrup Nielsen, Søren Skals Andreasen  
Jonas Spornberger og Mathias Høgsholt 
 
Indskiftninger: 
60'  Jesper Blicher for Jonas Spornberger 
65'  Rune Nautrup for Søren Skals Andreasen 
71'  Malthe Karsberg Rasmussen for Mathias Lautrup Nielsen 
 
 


 
19Maj2017
Ingen point til JS mod Vejen SF.

  © Foto - Ole Sørensen, SportK  
 
KIF's Jyllandsserie hold måtte tage hjem fra gårsdagens kamp mod Vejen SF med et 1-2 nederlag. 
 
KIF holder stadig på i toppen af JS pulje 4, selv om holdet tabte til Vejen. 
JS endte med at spille lidt for meget hæl og tå mod et Vejen mandskab som "bare" spillede fodbold og havde som mål at vinde kampen med de midler som er til rådighed. 
 
Vejen kom foran allerede i kampens første minut, hvor en hårdt presset Vejen spiller fik prikket bolden i mål. KIF mente der var frispark i situationen, men dommeren fløjtede ikke og så var KIF bagud. 
Efter små tyve minutter bringer Jonas Spornberger dog balance i ragnskabet, da han flor header et frispark fra Robin Kragelund ind i nettet til halvlegsstillingen 1-1. 
 
Anden halvleg gav chancer til begge hold, men det var Vejen der bragte sig foran på et flot langskudsmål. 
Det fik KIF til at spille mere direkte fodbold, men uden af der kom scoringer ud af anstrengelserne og kampen endte således med en 2-1 sejr til Vejen. 
 
Træner Sune Futtrup sagde om kampen "Det var et rigtig træls med nederlag til Vejen. Men vi må lære af denne kamp og tage de gode ting med videre! Vi var gode på bolden, men skabte for få store chancer på trods af stort spilovertag" 
 
KIF indtager nu anden pladsen, med ét point op til DGL200. 
 
Næste hjemmekamp for JS er kr. Himmelfartsdag, torsdag d. 25. maj kl 13 mod Søften GF.  
 
Kampfakta:
Vejen SF - Kolding IF 2-1 (1-1)

   1'  0-1 Nicolaj Thomsen 
  19'  1-1 Jonas Spornberger 
  71'  2-1 Michael Muurholm 
  86'   Joakim Ryø (Vejen SF). 
 
 


 
18Maj2017
Oprykning er stadig en mulighed.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Hvis KIF igen skal op i den "sjove" ende af tabellen skal der sættes point ind på kontoen mod B.93 på lørdag. Efter sidste weekends nederlag til Brønshøj er KIF nu er rutsjet ned på en sjetteplads, med syv point op til den forjettede oprykningsplads. 
 
B.93, som gæster Autocentralen Park på lørdag, er en klub med store og stolte traditioner og ikke mindst ni danske mesterskaber, det seneste dog tilbage i 1946. 
Så det er ganske berettiget at klubben på deres spillertrøje bærer en stjerne over klublogoet. Udover de mange mesterskaber vandt B.93 den danske pokalturnering i 1982 og gik endda til anden runde af Europa Cup'en for pokalvindere samme år, hvor holdet dog røg ud til Belgiske Waterschei. 
 
KIF har mødt B.93 femten gange med seks sejre, fire uafgjorte og fem nederlag til følge, så statistikken er svagt i KIF's favør. 
 
Sidst B.93 gæstede Autocentralen Park, vandt vi i en underholdende kamp med 3-2, André Jepsen lavede to mål, og Søren Zachariassen et enkelt. 
 
Da vi mødte B.93 sidst, midt i april, kom vi faktisk med samme udgangspunkt som denne gang. Vi havde i de tre foregående kampe blot fået et enkelt point. Alligevel vandt vi som bekendt med 1-0 på Østerbro. 
 
Vi skriver i dag maj 2017, men lad os lige skrue tiden tilbage. For ca. et år siden, stod Kolding IF med en helt ny bestyrelse, men uden Cheftræner, assistent træner og sportschef. Klubbens bedste mandskab lå placeret i den alt for tunge ende af nedrykningsspillet og var på vej ud af divisionerne. 
Så set i lyset af hvor meget klubben og holdet trods alt har flyttet sig det seneste års tid, er det på ingen måde nogen fiasko at vi nu har haft nogle kampe, hvor det resultatmæssigt desværre ikke lige er gået vores vej. Men der hersker ingen tvivl om at holdet på lørdag, vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for at sætte point ind på kontoen i kampen mod B.93. 
 
Cheftræner Anders Jensen har udtaget følgende bruttotrup til kampen mod Brønshøj: 
Kenneth Qvist, Jens Victor Baun Larsen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen,  
Nick Andersen, André Jacquet Jepsen, Martin Hedeager Jensen, Malthe Karsberg, Mads Zederkof,  
Jesper Blicher, Mathias Lautrup Nielsen, Jacob Dalgas Andreasen, Søren Andreasen, Rune Nautrup,  
Jonas Spornberger og Mathias Høgsholt.  
 
Vi ses på lørdag til kampen mod B.93 på Autocentralen Park kl 15.  
 


 
17Maj2017
JS skal generobre førstepladsen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF's Jyllandsserie hold led sæsonens første og hidtil eneste nederlag til Silkeborg KFUM sidst de spillede, og nu skal der sættes yderligere point ind på kontoen i morgen ude mod Vejen SF. 
 
Da Vejen SF i starten af april gæstede Autocentralen Park måtte de tage hjem med et nederlag på 5-1 efter en forrygende fodbold opvisning fra KIF. 
En sejr i morgen vil bringe KIF tilbage på førstepladsen i tabellen, og det endda med en kamp i "baghånden" 
JS har et par skadede spillere, nemlig Oliver Buhl og Christian Wulf, men har suppleret truppen med nogle dygtige spillere fra 2. Div. truppen. 
 
Trænerteamet Morten Hansen og Sune Futtrup har udtaget følgende trup til kampen mod Vejen SF: 
Nicolaj Berg Laursen, Jonas Zoega Jørgensen, Nick Andersen, Jonas Rode, Glenn Sørensen, Jacob Barklin,  
Jacob Andersen, Morten "Grøffe" Segato, Kasper Johannesen, Robin Kragelund, Jonas Spornberger,  
Faisal Nezam, Jeppe Mikkelsen, Malthe Karsberg og Pete Madsen. 
 
Kampen mod Vejen SF spilles på Vejen Stadion torsdag d. 18. maj kl 19. 
 
Næste hjemmekamp for JS er Kr. Himmelfartsdag, torsdag d. 25. maj kl 13.  
 


 
14Maj2017
Hvepsene stak og tog hjem med tre point.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
På næsten et årsdagen for Anders Jensens tiltræden som cheftræner for Kolding IF, skulle KIF tilbage på vindersporet, efter et par point fattige kampe, samt revanchere det alt for store nederlag til Brønshøj først på sæsonen. 
 
Lad det være sagt med det samme, det blev aldrig nogen stor kamp. 
Gæsterne fra Brønshøj stillede sig dybt på banen, og overlod initiativet til KIF, der desværre aldrig rigtigt fandt rytmen, samt til tider spillede for langsomt, til at bryde igennem gæsternes solide defensiv. 
I Kampens første tyve minutter var Kolding IF totalt dominerende, dog uden at komme frem til noget nævneværdigt. 
Men midt i første halvleg, sender Andre' Jepsen et flot indlæg ind foran mål, hvor KIF's Søren Andreasen er en halv støvlelængde fra at sende KIF i front. 
Et par minutter efter forsøger André Jepsen sig med et skud fra kanten af feltet, men bolden lister lige forbi den fjerneste opstander. 
Gæsterne har stort set ikke været over midten den første halve time, men med ti minutter tilbage af første halvleg, får de presset lidt på, og bolden sendes ud til et indkast til gæsterne. Bolden kastes tilbage til midterlinjen, og her sender en Brønshøj spiller bolden i en høj bue ind over Koldings centrale midterforsvar, bolden falder ned for fødderne af Brønshøjs Younes Nielsen, der uhindret kan gå mod mål, og alene med Jens Larsen, fremtvinger Brønshøj sig et straffespark, da keeper Jens Larsen rammer Brønshøj angriberen. 
Det lignede en meget tyk offside position, som Brønshøjs angriber befandt sig i, da han modtog bolden, men det endte som bekendt med et straffespark, og selvom Jens Larsen gik til den rigtige side, kunne han intet stille op overfor Christoffer Boateng, og en føring til gæsterne var en realitet. 
KIF pressede på for en udligning, og med blot tre minutter igen inden pausen, sender André Jepsen bolden ind i gæsternes målfelt, her får Søren Andreasen presset bolden videre til Martin Hedeager Jensen, der tæt under mål kan skabe balance i regnskabet. 
 
Anden halvleg startede fuldstændig i samme stil som første, med KIF som det toneangivende hold, men desværre var det så som så med chancerne. 
Efter en times spil har vi et godt frisparksforsøg fra Sebastian Sommer, og selvsamme Sebastian Sommer dribler sig minutter senere igennem et par Brønshøj spillere, men får desværre overplaceret sin afslutning. 
I den anden ende slår hvepsene til med endnu et stik, da vi ikke er påpasselige nok, sender gæsterne først en lang bold i dybden, og lige udenfor vores straffesparksfelt, vipper Brønshøjs Oskar Tranberg flot bolden over KIFs forsvar, og finder Younes Nielsen helt fri i feltet, og dermed er gæsterne på ny i front. 
Med tyve minutter igen fik KIF lagt et mindre pres på gæsterne, men rigtigt farlige blev vi desværre aldrig, og Brønshøj kunne ride stormen af, og rejse hjem til Sjælland med alle tre point. 
Et ærgerligt og unødvendigt nederlag, men i den chancefattige kamp, var vi bare ikke skarpe nok i begge felter, og får aldrig rigtigt udnyttet vores store spilovertag. 
 
Nu venter B93 i næste weekend, hvor Kolding IF skal grave dybt i værktøjskassen, for at finde de redskaber, der bringer os tilbage på en tiltrængt sejrskurs.  
 
Kampfakta:
Kolding IF - Brønshøj 1-2 (1-1)
Tilskuere: 314

  35'  0-1 Christoffer Boateng 
  42'  1-1 Martin Hedeager Jensen 
  69'  1-2 Younes Nielsen 
  Advarsler til KIF : Jens Victor Baun Larsen, Malthe Karsberg Rasmussen og Sebastian Sommer. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Jens Victor Baun Larsen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Sebastian Sommer, Steven Somers  
André Jepsen, Martin Hedeager Jensen, Mathias Lautrup Nielsen, Søren Skals Andreasen  
Mads Zederkoff og Mathias Høgsholt 
 
Indskiftninger: 
32'  Jakob Andreasen for Steven Somers 
73'  Malthe Karsberg Rasmussen for Mathias Lautrup Nielsen 
84'  Rune Nautrup for Søren Skals Andrease 
 
 


 
12Maj2017
Tid til revanche.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
De gul- og sortstribede vandt med hele 5-2 hjemme imod KIF sidst i marts måned, så der bør være lagt i kakkelovnen, samt tændt op i revancheblusset, nu hvor vi skal udnytte at hvepsesæsonen endnu ikke er begyndt. 
 
Brønshøj var også med i oprykningsspillet sidste år, og sluttede på en flot sjette plads med 33 point, tre point op til den oprykningsplads som Nykøbing FC løb med. 
Brønshøjs træner Jesper Hansen sagde inden dette forår blev skudt i gang at Brønshøj klart var kommet styrket ud af vinterpausen og havde samlet materialet til at rykke op i år. Og målet var at nærme sig toppen efter cirka ti kampe. 
I dette forår har Brønshøj dog kun vundet to og tabt syv i de ni kampe der er afviklet ind til videre, og holdet ligger derfor placeret et godt stykke fra en oprykningsplads. 
 
Siden vores sidste hjemmekamp, der som bekendt endte med en flot 3-0 sejr over Aarhus Fremad, har de sidste to kampe kun kastet ét enkelt point af sig.  
Dermed er det et point sultent KIF-hold, der i dag går på banen, dels for at vende den pauvre pointhøst, vi har fået siden sidste hjemmekamp, men så sandelig også et KIF mandskab, der i den grad har en plet, der skal skures og skrubbes væk, i morgen på Autocentralen Park, hvor hvepsene fra Brønshøj kommer på besøg. 
 
Cheftræner Anders Jensen har udtaget følgende bruttotrup til kampen mod Brønshøj: 
Jens Victor Baun Larsen, Nicolaj Berg Laursen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Nick Andersen,  
Sebastian Sommer, Steven Sommers, André Jacquet Jepsen, Martin Hedeager Jensen,  
Malthe Karsberg, Mads Zederkof, Mathias Lautrup Nielsen, Jacob Dalgas Andreasen,  
Søren Andreasen, Rune Nautrup, Jonas Spornberger og Mathias Høgsholt. 
 
Vi ses på Autocentralen Park i morgen kl 15.  
 


 
7Maj2017
Nederlag mod Avarta.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Sæsonens sidste tur til Sjælland, vil for KIF's vedkommende ikke gå i historiebøgerne. Avarta var sammen med Kolding IF ubesejrede i deres seneste fem kampe, inden dagens opgør. For KIF sluttede denne stime søndag eftermiddag på et råkoldt Espelundens Idrætsanlæg. 
 
Avarta startede kampen bedst, men vi forsvarer godt, og det er ikke de helt åbne chancer som hjemmeholdet spiller sig frem til. 
Efter tyve minutters spil slider en yderst velspillende Emil Obitsø Nielsen sig flot igennem og finder Andre' Jepsen noget umarkeret inde foran mål, men desværre får Andre' Jepsen ikke helt ram på bolden. 
Efter en halv times spil, markere vi alt for løst, og efter et par flotte kombinationer af hjemmeholdet, er vi spillet tynde i eget felt, men en flot timet tackling af Emil Obitsø Nielsen i sidste øjeblik, blev noget uforståeligt takseret til et straffespark til hjemmeholdet. 
Jens Larsen, i Kolding buret, blev altså i den grad kastet for løverne i sin første optræden fra start, men han diskede op med en klasseredning, og hjemmeholdet måtte se deres største chance, fra elleve meter pletten, misbrugt. 
Endelig fik man lidt at varme sig på, men håbet om at denne flotte præstation ville give hele holdet et løft, fadede dog lige så stille ud som pausen nærmede sig. 
En halvleg, hvor vi havde svært ved at holde fast i bolden, og hvor vi lavede alt for mange sjuskefejl i opspillet, kørte på de sidste minutter, da vi forærer et indkast væk på egen banehalvdel. Hjemmeholdet takker for bolderobringen, da der dels dækkes alt for tyndt op på indkastet, hvilket straks fører til et farligt indlæg, som vi dog fint får fat i, men da vi forsøger at spille os ud af Avartas genpres, mister vi igen bolden, og så kan hjemmeholdets Saban Özdogan sikkert bringe Avarta foran. 
Blot to minutter senere, er vi igen alt for generøse med opdækningen og presset foran eget felt, og hjemmeholdets Peter Benjaminsen må se sin afslutning tage stolpen. 
 
Vi kommer en smule bedre ud til anden halvleg. 
Efter små fem minutters spil, kommer vi i overtal i en omstilling, men igen er vi alt for sløsede med den afgørende aflevering, og dermed løber det ud i sandet. 
Med en halv time igen, finder André Jepsen med en fin aflevering Sebastian Sommer, der flot rykker sig fri inde i hjemmeholdets straffesparksfelt, men desværre for Kolding IF, får hjemmeholdets keeper afværget. 
I den modsatte ende, er hjemmeholdet få minutter senere meget nærgående, og denne gang er det overliggeren, der bliver testet, men ellers var det så som så, hvad hjemmeholdet kom frem til af store chancer i anden halvleg. 
KIF havde nu med små tyve minutter igen et mindre spilovertag, og Rune Nautrup får flot taget en lang aflevering til sig, og slipper fri i feltet, men får desværre ikke rigtigt saft og kræft i sin afslutning. 
Det lykkes ikke rigtigt at få lagt et afgørende tryk på hjemmeholdet i kampens afslutning, og dermed ebbede kampen stille og roligt ud, og Avarta kunne helt fortjent sætte tre point ind på kontoen. 
 
Næste opgave for Kolding IF, er hjemme på Autocentralen Park. 
Der er i den grad lagt op til noget af et revancheopgør, når Brønshøj, der jo vandt med hele 5-2 i den omvendte kamp, kommer på besøg på lørdag kl. 15.00  
 
Kampfakta:
Avarta - Kolding IF 1-0 (1-0)
Tilskuere: 331

  30'  0-0 Christian Offenberg (Brændt straffespark) 
  42'  0-1 Saban Özdogan 
  Advarsler til KIF : Emil Obitsø Nielsen og André Jepsen. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Jens Victor Baun Larsen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen, Sebastian Sommer,  
André Jepsen, Martin Hedeager Jensen, Rune Nautrup, Jesper Blicher, Søren Skals Andreasen  
og Mathias Høgsholt 
 
Indskiftninger: 
61'  Mads Zerdekof for Søren Andreasen 
73'  Steven Somers for Sabahoon Quame 
83'  Malthe Karsberg for Jesper Blicher Nielsen 
 
 


 
7Maj2017
Så gik den ikke længere for JS.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF's Jyllandsserie hold led sæsonens første nederlag til Silkeborg KFUM, som kunne tage hjem fra Autocentralen Park med en 3-1 sejr. 
 
Silkeborg KFUM blev endestationen for den flotte sejrsstime for JS holdet. Gæsterne lagde friskt ud og scorede inden der var gået et par minutter, et godt sparket indlæg blev lige så godt headet i mål til en tidlig Silkeborg føring. 
Godt femten minutter senere var der frispark til KIF lige udenfor feltet og det tilbud sendte Robin Kragelund flot over Silkeborgs mur og ind i kassen til 1-1. 
Generelt sad KIF mest på spillet i første halvleg, men gæsterne havde dog et godt forsøg, der endte på den ene stolpe. Holdne kunne dermed gå til pause med stillingen 1-1. 
 
I anden halvleg kom gæsterne fra Silkeborg dog bedst fra start og satte sig på kampen. Og efter tyve minutter blev en Silkeborgspiller fældet i det kriminelle felt, men KIF keeper Nicolai Berg Laursen redede flot det lidt sløsede spark. Men et kvarter før slut gik det galt for KIF da offside fælden svigtede, det udnyttede Silkeborg til at bringe sig foran 2-1. 
Kort før dommerens slutfløjt scorede Silkeborg igen, og dermed endte kampen med et 1-3 nederlag til KIF. 
 
KIF fører dog stadig rækken med to point ned til Silkeborg KFUM og DGL2000. 
 
Næste hjemmekamp for JS er kr. Himmelfartsdag, torsdag d. 25. maj kl 13.  
 
Kampfakta:
Kolding IF - Silkeborg KFUM 1-3 (1-1)

   2'  0-1 Christian Pedersen 
  17'  1-1 Robin Kragelund 
  65'  1-1 Christian Pedersen (Silkeborg KFUM) 
  73'  1-2 Søren Philipp 
  88'  1-3 Jannik Mehlsen 
 
 


 
5Maj2017
Avarta tager imod KIF på søndag.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF tager på lørdag den sidste tur til Sjælland i dette forår, for at møde Avarta på Espelundens stadion. 
 
Så starter anden halvdel af dette forårs 2. division og som i den første kamp i marts skal KIF møde Avarta, der i opgøret på Autocentralen Park blev besejret med 3-1. 
 
Avarta var sidste weekend en tur i Brabrand, hvor holdet hentede et point mod rækkens nummer to, med resultatet 2-2. og holdet er nu pænt placeret på femte pladsen i rækken, med kun ét point op til KIF. 
 
Avarta har klare ambitioner om at rykke et niveau op og er på vej frem i tabellen lidt fra baghjul i dette forårs oprykningsspil. 
 
KIFs Cheftræner er ikke i tvivl om at hvis KIF præsterer til topniveau, så kan man slå alle hold i oprykningsspillet, og det er udgangspunktet. Mandskabet bobler af selvtillid og ved helt præcis, hvad der skal til for at hente de tre point hjem fra Avarta. 
Der er en god og sund kamp om pladserne på holdet og det er kun med til at udvikle spillerene i truppen, for der er ingen nemme kampe i forårets oprykningsspil. 
 
Grundet de mange kampe i de kommende uger, nemlig seks kampe fra på søndag og til d. 1. juni, bliver det en hård tid for hele truppen. Dermed skal ressourcerne fordeles, for spillerne skal gerne være friske til de mange hårde kampe. 
Truppen er derfor næsten uændret. Jacob Eriksen er dog lidt småskadet, men det forventes at han hurtigt er klar igen. 
 
Cheftræner Anders Jensen har udtaget følgende bruttotrup til kampen mod Avarta: 
Jens Victor Baun Larsen, Alexander Østergaard Schytte, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen,  
Sebastian Sommer, Steven Sommers, André Jacquet Jepsen, Martin Hedeager Jensen, Mathias Lautrup Nielsen,  
Malthe Karsberg, Mads Zederkof, Jesper Blicher, Jacob Dalgas Andreasen, Søren Andreasen, Rune Nautrup,  
Jonas Spornberger og Mathias Høgsholt.  
 
Næste hjemmekamp i 2. Division er mod Brønshøj d. 13 maj kl 15, på Autocentralen Park.  
 


 
5Maj2017
JS spiller topkamp på søndag.

  © Holdfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF's Jyllandsserie hold fører rækken suverænt med fem point ned til nummer to Silkeborg KFUM, som netop er søndagens modstander på Autocentralen Park. 
 
Silkeborg KFUM tabte sidste weekend, noget uventet hjemme til Søften GF med 0-3. og Cheftræner Lars Dahl udtalte efter kampen til Silkeborgs hjemmeside: 
"Det var sæsonens dårligste kamp, hvor intet lykkedes - selvom vi prøvede en masse i løbet af kampen og det kan siges kort: En kollektiv offday, hvor ingen kunne være deres indsats bekendt" 
 
Silkeborg KFUM har som målsætning at spille 2. Division om tre år og klubben har blandt andet tilknyttet Ove Christensen som elitechef og Jesper Thygesen som angrebstræner. 
Så i forhold til setup, materiale, og prominente navne på holdet og omkring holdet, er klubben sikkert ikke tilfreds med kun 10 point efter 5 kampe. Så man må forvente at Silkeborg kommer tromlende med alle kanoner i stilling for at revanchere sidste weekends nederlag. 
 
Hos KIF er holdet indstillet på at kæmpe hårdt for førstepladsen i rækken og har naturligvis som klart mål at vinde alle kampe. Der er i ugens løb således trænet rigtigt godt igennem, og øvet nogle spilsituationer. Så holdet er mere end klar til at tage imod Silkeborg KFUM og tage endnu en sejr. 
 
Trænerteamet Morten Hansen og Sune Futtrup har udtaget følgende trup til kampen mod Silkeborg KFUM: 
Nicolaj Berg Laursen, Oliver Buhl, Jonas Rode, Glenn Sørensen, Morten Jæger, Jacob Andersen,  
Morten "Grøffe" Segato, Kasper Johannesen, Robin Kragelund, Lennart Nielsen, Faisal Nezam,  
Jeppe Mikkelsen, Narek Djoulakian, og Pete Madsen. 
 
Topkampen i Jyllandsserien spilles søndag d. 7 maj kl 13, på Autocentralen Park.  
 


 
30April2017
Rødt kort og sejr til JS.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF's JS mandskab blev efter godt femten minutter reduceret til ti mand, da holdets målmand Jonas Zoega Jørgensen så rødt for at tage med hænder udenfor feltet. 
 
Det røde kort gjorde at man måtte rokerer noget om, Christian Wulff Brandt fik hanskerne på og sat ind mellem stængerne. En opgave han faktisk gjorde ganske godt. Holdet gik desuden over til at spille med fire mand i både forsvar og på midtbanen og en enkelt angriber. Den omstilling blev håndteret fint selv om Brædstrup dog kom foran efter en halvtimes spil. Men kort før pausen blev der dømt straffe til KIF, og den chance omsatte Pete Madsen sikkert til udligningen og pause stillingen 1-1. 
 
Ti minutter inde i anden halvleg kunne Pete Madsen igen, efter flot opspil, sende bolden sikkert i mål til en KIF føring på 2-1. Det fik Brædstrup til at vågne lidt mere op, og sætte ind med lidt mere presspil hvilket resulterede i en udligning til 2-2. 
Et kvarter før tid fik KIF sat trumf på med sejersmålet, sat ind af Faisal Nezam og dermed endte kampen med an solid arbejdssejr på 3-2 til KIF. 
 
KIF fører dermed stadig rækken, og nu med fem point ned til nærmeste forfølger som er Silkeborg KFUM. 
Næste hjemmekamp for JS er søndag d. 7.maj kl 13, netop mod rækkens nummer to Silkeborg KFUM.  
 
Kampfakta:
Brædstrup IF - Kolding IF 2-3 (1-1)


  16'  0-0 Jonas Zoega Jørgensen 
  33'  1-0 Simon Jensen 
  43'  1-1 Pete Madsen 
  54'  1-2 Pete Madsen 
  67'  2-2 Johan Bilstrup 
  76'  2-3 Faisal Nezam 
 
 


 
29April2017
Drama og 2-2 på Bjerget.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Der var på forhånd lagt op til en seværdig fodboldkamp, da Kolding IF i dag skulle ride videre på den gode stime som holdet befinder sig i. Men det blev desværre, lige nøjagtig så svært et sted at gæste, som forventet. 
 
Kolding IF startede med at spille bolden fint rundt, men efter første bold tab, spillede hjemmeholdet sig hurtigt frem til en afslutning, der dog gik i sidenettet. 
Så var det Koldings tur, og stadionuret var godt på vej ind i det tredje spilleminut, da Steven Sommers sender André Jepsen afsted på højre kanten, André Jepsen spiller skråt bagud til Søren Andreasen, der resolut flugter bolden i rusen. Et flot mål. 
0-1 og kampen var knap gået i gang. 
Så fulgte der en periode, hvor Kolding IF ikke kom frem til det store, hjemmeholdet forsøgte at sætte sig på kampen, men det lykkedes dem ikke rigtigt at fremtvinge det store spil overtag. 
Resten af halvlegen var en åben affære, hvor hjemmeholdet, når de kom frem til afslutninger, sendte dem højt over Kenneth Qvists mål. 
I den anden ende, var Kolding IF tæt på at komme frem til et par store chancer, men hver gang glippede det lige med den sidste aflevering, og så løb det ud i sandet. 
 
Anden halvleg udviklede sig stille og roligt i retning af, at hjemmeholdet fik lagt et pænt tryk på Kolding IF. 
Kjellerup IF er et rigtigt godt spillende fodboldhold, og med en rigtig giftig venstre kant, var det ofte den vej, man forsøgte at spille sig igennem. 
Ud over at være et dygtigt spillende mandskab, har hjemmeholdet også andre dyder, som f.eks. standard situationer, hvor de er ekstremt farlige, hvilket Kolding IF skulle få at føle, på denne sidste lørdag i april måned. 
Efter lidt over en times spil, presser hjemmeholdet godt på, og i en situation ved baglinjen tackles bolden ind på en Kjellerup spiller, og det ligner klart den går ud til et målspark. 
Kampens dommer var dog af en anden mening, og dømmer hjørnespark. 
Her står rigtigt mange Kjellerup spillere inde foran Kenneth Qvist, og da bolden sendes ind i feltet, får hjemmeholdet afsluttet hårdt mod mål og Kenneth Qvist kan kun rent refleksmæssigt halvklare, og får begge hænder på bolden, som desværre via Kenneth Qvists hænder går op i nettaget, og udligningen var en kendsgerning. 
 
En udligning giver ofte det scorende mandskab ekstra energi, og udligningen medførte da også et mindre pres mod Koldings mål. 
Med tolv minutter igen, må Kenneth Qvist forlade banen med en skade, og Anders Jensen ændre på den ellers planlagte, sidste udskiftning, og i stedet sende den blot 17 årige og debuterende Jens Larsen på mål. 
 
Hans første aktion, bliver et sikkert greb om bolden, og med et præcist udkast sender han Jesper Blicher afsted på venstre kanten, han finder med en følt aflevering Martin Hedeager Jensen i et hul, og alene med hjemmeholdets keeper svigter Kolding IFs anfører ikke, og dermed er gæsterne på ny i front. 
Med små ti minutter igen, skulle Kolding IF virkelig grave dybt, og finde de sidste hengemte ressourcer. 
Der blev kæmpet så det var en fryd, men ak og ve, i det tredje tillægsminut, er der igen en tvivlsbold, der er på vippen til at kunne give et målspark. 
Dommeren var dog ikke i tvivl, endnu et farligt hjørnespark til hjemmeholdet, og få sekunder efter kunne Kjellerup IF igen juble,efter en scoring efter et hjørnespark. 
 
Fem minutter inde i tillægstiden, er Kolding IF meget tæt på at stjæle alle tre point. Kolding IF spiller sig godt igennem på venstre kanten, og får tilkendt et hjørnespark. Her får Martin Hedeager Jensen flot sendt bolden mod mål, hvor Mathias Høgsholt får en lang tå på, og bolden er nærmest på vej ind over stregen, men helt mirakuløst for hjemmeholdet clearet på mållinjen, og dermed slutter kampen 2-2, efter en hæsblæsende afslutning, hvor især indskiftede Jens Larsen, var tæt på at netop hans første aktion, kastede en halv assist af sig. 
 
Man er nu præcis halvvejs inde i turneringen, og meget tyder på, at flere mandskaber kommer til at kæmpe indædt om den sidste oprykningsplads. 
 
Næste opgave for Kolding IF bliver ude mod Avarta, der nu er ubesejrede i deres seneste fem kampe, og som sammen med Kolding IF jagter Brabrand, på den oprykningsgivende andenplads. 
 
Der venter otte vanvittige pokalkampe i et restprogram, hvor alt kan ske i kampen om en plads i 1. Division...  
 
Kampfakta:
Kjellerup IF - Kolding IF 2-2 (0-1)
Tilskuere: 175

   2'  0-1 Søren Andreasen (Assist: André Jepsen)
  66'  1-1 Kenneth Qvist 
  77'  1-2 Martin Hedeager Jensen (Assist: Jesper Blicher)
  93'  2-2 Lasse Møberg 
  Advarsler til KIF : André Jepsen. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen, Steven Somers, André Jepsen, Martin Hedeager Jensen, 
Sebastian Sommer, Mads Zerdekof, Rune Nautrup, Søren Andreasen og Mathias Høgsholt 
 
Indskiftninger: 
56'  Sabahoon Quame for Steven Somers 
64'  Jesper Blicher for Søren Andreasen 
70'  Jens Victor Baun Larsen for Kenneth Qvist 
 
 


 
29April2017
JS skal op mod Brædstrup IF i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF's JS mandskab fører klart rækken og skal i morgen møde Brædstrup IF, som endnu ikke har fået sat ét eneste point ind på kontoen. 
 
Det er top mod bund når KIF i morgen tager en tur til Brædstrup. Hjemmeholdet har slet ikke fået point i dette forår og har en målscore på 2-20! 
 
KIF, som klart fører rækken, må være storfavorit til at tage alle tre point med hjem til Kolding. 
 
Kampen spilles på Brædstrup Stadion, søndag d. 30. april kl 13:00 
 
Trænerteamet har udtaget følgende spillere til kampen mod Brædstrup: 
Jonas Zoega Jørgensen, Nick Andersen, Morten Jæger, Morten "Grøffe" Segato, Faisal Nezam,  
Narek Djoulakian, Christian Wulff Brandt, Jacob Andersen, Pete Madsen, Robin Kragelund, Glenn Sørensen,  
Jonas Rode, Jonas Spornberger og Jeppe Mikkelsen. 
 
Næste hjemmekamp for JS er søndag d. 7.maj kl 13, mod Silkeborg KFUM.  
 


 
28April2017
KIF skal en tur på Bjerget i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
I morgen kl 13:30 skal KIF møde Kjellerup IF. Kampen spilles på Kjellerups hjemmebane "Bjerget" 
 
Kjellerup fik, efter et mindre dyk i pointhøsten, sat et point ind på kontoen i sidste lørdags 1-1 kamp mod Dalum og er nu placeret i tabellen som nummer ti. 
Kjellerup overraskede endda Dalum ved at sende deres spillende træner, den tidligere landsholdsspiller Thomas Røll, på banen kort før slut. Men uden at det afgjorde kampen til Kjellerups fordel. 
Kjellerup har deres rutinerede forsvarsspiller Jesper Nielsen i karantæne til kampen i morgen, da han så rødt i påskekampen mod B93. 
 
KIF's Cheftræner Anders Jensen siger om morgendagens modstander "Kjellerup er et disciplineret og velspillende mandskab, med stor vægt på det tekniske og et mandskab man absolut skal vise den fornødne respekt. Men også et hold hvor, hvis man er klar og spiller sit bedste, kan hente point mod" 
Sidst de to hold ramlede sammen på Bjerget, endte kampen 1-1. 
Hos KIF har Jacob Eriksen karantæne, efter det gule kort han fik i kampen mod Aarhus Fremad sidste lørdag.  
 
Trænerteamet har udtaget følgende bruttotrup til kampen mod Kjellerup: 
Kenneth Qvist, Jens Victor Baun Larsen, Sabahoon Quame, Mathias Høgsholt, Emil Obitsø Nielsen,  
Erik Nissen, Jacob Dalgas Andreasen, Steven Sommers, Sebastian Sommer, Mads Zederkof, André Jepsen,  
Malthe Karsberg, Mathias Lautrup Nielsen, Jonas Spornberger, Martin Hedeager Jensen, Jesper Blicher,  
Søren Andresen og Rune Nautrup  
 


 
26April2017
DBU har tildelt en T-Licens til Kolding.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Fodbolden i Kolding får et stort løft med tildeling af T-licens. 
 
pressemeddelelse

 
Efter en længere årrække uden licens til ungdomselite arbejdet for drenge fodbolden i Kolding, har DBU igen tildelt Kolding en licens. T-licensen er første step i arbejdet med igen at få Kolding tilbage på ungdomsfodbold kortet, og er en blåstempling af det arbejde der er lavet for årgangene fra U13-U15 i klubsamarbejdet i Kolding. 
 
Målet for T-licens klubber er netop at vi skal løfte niveauet for udviklingen af de respektive aldersgrupper, gennem strukturerede klubsamarbejder og målrettet træning. Klubberne i Kolding har sammen løftet talentudviklingen og dermed skabt fundamentet for licens tildelingen. 
 
Vi vil fortsætte den positive udvikling vi er inde i, og via det fortsat tætte samarbejde med DBU om at forbedre udviklingsmiljøet i byen, er det målsætningen at vi skal opnå en B licens når rammerne er til det. 
 
På vegne af klubsamarbejdet i Kolding 
 
Bestyrelsen i Kolding IF Fodbold  
 


 
23April2017
Sikker sejr til KIF over Aarhus Fremad.

Søren Andreasen sender bolden i mål til 1-0  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Efter påskens to udebane kampe på Sjælland, var det et atter blevet Koldings tur til at byde på divisionsbold. Dagens gæster fra Århus, kom som et af de mest formstærke mandskaber, så det var med en sund respekt KIF gik på banen, til kampen imod dagens modstander, Århus Fremad. 
 
KIF ligger straks et godt pres på gæsterne, og anfører Martin Hedeager Jensen spiller flot Jesper Blicher fri på kanten, som sender bolden flot indover til Søren Andreasen, der med et veltimet hovedstød scorer sit første mål for Kolding IF. 
Ti minutter senere er gæsterne lige ved, men afslutningen ender i sidenettet. 
Kolding IF har rimelig godt styr på kampen, og det er så som så, hvad gæsterne kommer frem til. 
Med små ti minutter igen er Jesper Blicher igen tæt på at komme i oplæggernes rolle, efter en bold erobring spilles Jesper Blicher fri i dybden, og han finder Søren Andreasen fri inde foran Århus Fremad målet, men desværre får Søren Andreasen overplaceret sit skud. 
I halvlegens sidste minutter spiller KIF sig frem til ikke mindre en 5 afslutningsmuligheder, der bliver skudt flittigt mod mål, men gæsternes målmand klarer godt for sig. 
I dommerens tillægstid, fortsætter Kolding presset, og igen får gæsternes målmand afværget, denne gang til hjørnespark. Her sendes bolden ind til en noget umarkeret Mads Zederkof, der trækker ind i feltet og afleverer på tværs til Mathias Høgsholt, der sender bolden i nettet til pauseføring 2-0 til Kolding IF. 
 
Kolding IF fortsætter anden halvleg, lige der, hvor de slap første. 
Der bliver produceret et hav af chancer, men enten smyger bolden sig lige uden om stolpen, eller også får gæsternes målmand afværget. 
Midt i i anden halvleg går den ikke længere, først er André Jepsen tæt ved, Sebastian Sommer følger godt op, men igen får gæsterne clearet, men denne gang lige i fødderne på Mads Zederkof, der på kanten af straffesparksfeltet sender bolden i nettet til 3-0. 
Kolding IF fortsatte med at producere chancer, men som kampen skred frem, ebbede det lidt ud med de store chancer. I kampens slutning fik gæsterne spillet sig frem til et par halve chancer, men Kenneth Qvist tog sikkert af det, der kom. 
En god præstation over hele linjen, og helt fortjent kan KIF sætte endnu tre point ind på kontoen. 
 
På lørdag går turen atter til en udekamp. Der venter Kolding IF en rigtig svær opgave, når Kjellerup IF er værter, hjemme på bjerget. 
Når den kamp er afviklet, er vi allerede halvvejs i, hvad der tegner til at blive et rigtigt spændende oprykningsspil.  
 
Kampfakta:
Kolding IF - Aarhus Fremad 3-0 (2-0)
Tilskuere: 300

   9'  1-0 Søren Andreasen (Assist: Martin Hedeager Jensen)
  45'  2-0 Mathias Høgsholt (Assist: Mads Zederkof)
  67'  3-0 Mads Zederkof 
  Advarsler til KIF : Jacob Eriksen og Mads Zederkof. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen, Jakob Eriksen, André Jepsen, Martin Hedeager Jensen, 
Steven Somers, Mads Zerdekof, Jesper Blicher, Søren Andreasen og Mathias Høgsholt 
 
Indskiftninger: 
64'  Sebastian Sommer for Jakob Eriksen 
75'  Jakob Andreasen for Mads Zerdekof 
83'  Jonas Spornberger for Jesper Blicher 
 
 


 
21April2017
JS vandt sikkert over Fuglebakken KFUM.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
I bidende kulde og en stiv vestenvind så 45 frysende tilskuere KIF fortsætte stimen af sejre. Og denne gang gik det ud over Fuglebakken KFUM, som blev sendt hjem til Aarhus med en sikker 4-2 sejr til KIF. 
 
Kolding IF's JS hold, spillede fredag aften deres fjerde kamp og igen gave det tre point på kontoen, men det blev mere spændende end tabellen forinden havde antydet. 
De Århusianske gæster fra Fuglebakken KFUM var bestemt ikke kommet for at lægge sig ned. Kampen var blot fem minutter gammel, da gæsterne bragte sig i front. 
Der gik ikke mange minutter inden KIF spillede sig flot igennem på venstre kanten, og bolden bliver slået ind i gæsternes straffesparksfelt, her udvikler det sig kortvarigt til et rent skydetelt, og til sidst får Morten Grøffe Nielsen udlignet. 
Nu troede man måske at KIF ville gribe det psykiske overtag et mål ofte giver, men det var som om holdet ikke var der helt mentalt i første halvleg. 
Efter tyve minutters spil er den gal igen efter sløseri i KIF forsvaret, og dermed var gæster på ny i front. 
Den stilling holder halvlegen ud, men umiddelbart kort før pausen bliver gæsterne præsenteret for ikke mindre end to gule kort, til to forskellige spillere, hvilket jo i Jyllandsserien er ensbetydende med 10 minutter i straffeboksen. 
 
Kolding IF starter anden halvleg i fysisk overtal, dette resulterede hurtigt i et mentalt overskud, og dermed blev gæsterne presset over alt på banen, og efter blot fem minutters spil får Mathias Lautrup Nielsen sidste fod på et godt opspil, og dermed er udligningen en realitet. 
Blot fire minutter senere, er det Jonas Rode, der får afsluttet et flot angreb, og for første gang i kampen er KIF i front. 
Den føring blev udbygget, med et kvarter igen, da indskiftede Robin Kragelund køligt lukker kampen, med scoringen til 4-2. 
I de sidste minutter presser gæsterne på, men KIF er hele tiden utrolig farlige på omstillinger, men begge mandskaber skyder i slutminutterne med løst krudt.  
 
Kampfakta:
Kolding IF - Fuglebakken KFUM 4-2 (1-2)
Tilskuere: 45

    5'  0-1 Søren Reng Winther (Assist: Rasmus Heitmann Larsen) 
  10'  1-1 Morten "Grøffe" Segato 
  20'  1-2 Rasmus Heitmann Larsen (Assist: Jonas Fyllgraf Kristiansen) 
  50'  2-2 Mathias Lautrup Nielsen 
  54'  3-2 Jonas Rode 
  74'  4-2 Robin Kragelund (Assist: Mathias Lautrup Nielsen) 
  82'  4-2 Jacob Andersen (ti minutters udvisning) 
 
Næste kamp for JS bliver d. 30 april kl 13, ude mod Brædstrup IF.  
 


 
20April2017
Aarhus Fremad gæster Autocentralen Park på lørdag.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF tager på lørdag imod Aarhus Fremad, et hold der nærmest kan betegnes som forårets "raket" i tabellen. 
 
Dagens gæster fra Aarhus Fremad startede foråret med sølle ét point og en placering nederest i tabellen om oprykning til 1. division. 
Men nu, seks runder senere, er holdet flot placeret som nummer otte og mangler kun otte point op til en af de to opryknings-pladser og fire point op til KIF på fjerde pladsen. Aarhus Fremad har faktisk hentet imponerende tretten point i deres seks første kampe, og det vidner om et hold i frem-drift og med "tur" i den. Holdet er faktisk kun overgået af Thisted FC, med ét point, i forårets pointhøst, hvilket fortæller at Aarhus Fremad aldeles ikke skal undervurderes i lørdagens kamp. Aarhus Fremad startede sæsonen med mange nye spillere, da nærmest et halvt hold enten forlod klubben i vinterpausen eller var ude med skader. Holdet steppede dog gevaldigt op og kom igennem de første par kampe med flotte fire point, hvilket kun gav yderligere blod på tanden. Holdets dygtige og vellidte Cheftræner Claus Christiansen fik derudover hurtigt og dygtigt styr på hele truppen og siden da er det udelukkende gået én vej, nemlig opad i tabellen. 
 
Siden KIF spillede sidste hjemmekamp, har holdet været to gange på Sjælland henover Påsken, først vandt KIF skærtorsdag på Østerbro over B93, og 2. Påskedag fik holdet et enkelt point med hjem fra Hvidovre. 
Stillingen i Oprykningsspillet viser med alt tydelighed, at rækken er ved at brække over i to, med Thisted som bare tromler derudaf, og så de resterende hold, der giver hinanden en masse jævnbyrdige kampe, og derfor bliver det med stor sandsynlighed spændene helt frem til sidste runde, inden det bliver afgjort hvem, der lister sig op på den oprykningsgivende andenplads. 
KIF har spillet seks kampe, og nu begynder diverse skader og karantæner at melde deres ankomst, så nu skal truppens bredde stå sin prøve. Rune Nautrup fik et dumt gult kort i Hvidovre, hvilket desværre sender ham en enkelt kamp i straffeboksen til dagens opgør imod Aarhus Fremad. 
 
Cheftræner Anders Jensen har udtaget følgende bruttotrup til kampen mod Aarhus Fremad: 
Kenneth Qvist, Jens Victor Baun Larsen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Jacob Eriksen, Emil Obitsø Nielsen, Sebastian Sommer, Steven Sommers, André Jacquet Jepsen, Martin Hedeager Jensen, Mathias Lautrup Nielsen, Malthe Karsberg, Mads Zederkof, Jesper Blicher, Jacob Dalgas Andreasen, Søren Andreasen, Jonas Spornberger og Mathias Høgsholt.  
 
Vi ses på Autocentralen Park på lørdag d. 22. april kl 13, til kampen mod Aarhus Fremad.  
 


 
20April2017
JS spiller hjemme mod Fuglebakken KFUM i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF's JS hold, som fører rækken, skal prøve at hente den fjerde sejr hjem i træk. Det skulle gerne gå ud over Aarhusholdet Fuglebakken KFUM. 
 
Fuglebakken KFUM har i deres første kampe hentet ét enkelt point, nemlig med 0-0 i mandags mod Søften GF. Holdets træner Birger Fosdal udtaler til Fuglebakken KFUM's facebookside "Top mod bund, og samtidigt også rækkens bedste angreb mod rækkens bedste forsvar. 
Vi møder et stærkt Kolding hold som i den grad har imponeret med sprudlende offensiv fodbold. Det er et komplet hold, som selv uden hjælp fra 2. Div, er stærke nok til at vinde rækken. 
Omvendt må vi sige at vi har skuffet, ovenpå en lovende opstart, har vi ikke formået at tage det gode spil med til turneringen. Men hvis man kigger lidt objektivt på kampene, har det ikke været helt så skidt som point og mål høsten indikere. 
Vi mangler i den grad marginaler og held og det er svært at træne sig til. Men efter flere gode samtaler med spillerne, til træningen igår, er jeg sikker på at det nok skal vende." 
 
Hos KIF er holdet glade over førstepladsen i rækken og har som klart mål at beholde den fine placering. Der er i ugens løb således trænet rigtigt godt igennem, så holdet er mere end klar til at tage den fjerde sejr i træk. 
 
Trænerteamet har udtaget følgende 14 mand til kampen mod Fuglebakken KFUM: 
Jens Victor Baun Larsen, Pete Madsen, Morten Jæger, Morten "Grøffe" Segato, Mathias Lautrup Nielsen, 
Narek Djoulakian, Christian Wulff Brandt, Jacob Andersen, Oliver Buhl Jensen, Malthe Karsberg,  
Robin Kragelund, Glenn Sørensen, Jonas Rode og Jeppe Mikkelsen.  
 
Vi ses på Autocentralen Park i morgen fredag d. 21. april kl 19, til kampen mod Fuglebakken KFUM Århus.  
 


 
17April2017
God fight kastede et point af sig.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Kolding IF skulle for anden gang i denne påske, på en tur til Sjælland. Der skulle følges op på det flotte resultat skærtorsdag, da man søndag gæstede Hvidovre IF. 
 
Lad det være sagt med det samme, der var langt mellem påske snapsene, denne råkolde 2. påskedag på Kæmpernes Arena. 
KIF kom ualmindeligt dårligt fra start, og et yderst tændt hjemmehold, satte sig tungt på begivenhederne fra kampens start. 
Hvidovre havde fra kampens start flere farlige indlæg fra kanterne, som gav en del halve chancer, men trods tungt pres holdt Kolding IF stand det første kvarter. 
Men herefter gik det desværre galt. Hjemmeholdets Magnus Fredslund tog chancen, og langt ude fra, sendte han bolden op i det ene målhjørne, en yderst fortjent føring til hjemmeholdet var en realitet. 
Få minutter senere, taber vi bolden, og det medfører endnu en stor chance til hjemmeholdet, der dog savnede skarphed foran kassen. 
Der var ikke meget Kolding IF kom frem til i løbet af første halvleg, og syv minutter før der blev fløjtet til pause, er Hvidovre meget tæt på at fordoble deres føring, men Kenneth Qvist hiver en klasseredning ud af ærmet, hvilket holder os til kun at være marginalt bagud ved den forløsende pausethe. 
 
Anden halvleg blev som den skred frem, en noget mere åben affære. 
Hjemmeholdet spillede sig ikke frem til de helt store chancer, men havde dog et par farlige skud fra distancen, som Kenneth Qvist dog sikkert tog sig af. 
Spillet fra Kolding IF's side var stadig ikke på det ønskede niveau, men når man ikke lige rammer dagen, så kan man i det mindste fighte en hvis legemsdel ud af fodboldshortsene, og den cadeau skal drengene have. 
Der blev kæmpet, og sådan noget belønner sig som oftest. 
Efter en lille times spil, er vi faktisk farlige på en omstilling, men hjemmeholdet får afværget til et hjørnespark. Bolden sendes ind i feltet, og her tordner Mads Zederkof hårdt og præcist mod mål, og hjemmeholdets keeper kan ikke holde bolden, der lige netop bevæger sig ind over mål linjen og dermed var udligningen en realitet. 
Kolding IF fortsatte med at fighte så det var en fryd, og stille og roligt faldt gæsternes ellers stramme organisation fra hinanden, hvilket åbnede kampen fuldstændigt op. 
KIF spillede sig i kampens sidste kvarter frem til tre kæmpe chancer, men desværre savnede vores angribere på dagen, den ro og kynisme, der skulle til for at stjæle alle tre point med hjem til Jylland. 
 
Nu venter en fortjent hjemmekamp lige om hjørnet, når et af de mest form stærke mandskaber, Århus Fremad gæster Kolding IF. Århus klubben har kun tabt en enkelt kamp i dette forår, så der venter Kolding IF endnu en hård opgave på lørdag kl. 13.00 på Autocentralen Park.  
 
Kampfakta:
Hvidovre IF - Kolding IF 1-1 (1-0)
Tilskuere: 437

  16'  1-0 Magnus Fredslund 
  58'  1-0 Mads Zerdekof 
  Advarsler til KIF : Rune Nautrup. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen, Jakob Eriksen, Martin Hedeager Jensen, 
Rune Nautrup, Mads Zerdekof, Jesper Blicher, Jonas Spornberger og Mathias Høgsholt 
 
Indskiftninger: 
53'  Steven Somers for Jonas Spornberger 
77'  Mathias Lautrup Nielsen for Sabahoon Quame 
88'  Søren Andreasen for Jakob Eriksen 
 
 


 
17April2017
JS tog den tredje sejr i træk.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
KIF's JS mandskab er nu nummer ét i Jyllandsserien 2, gruppe 4 med maksimumpoint efter tre kampe. 
 
Eftermiddagens modstander på Autocentralen Park DGL2000, havde andre omtalt som et meget fysisk stærkt hold, men det så man ikke ret meget til kampen igennem. 
KIF spillede nemlig DGL2000 helt ud af banen den første halve time af kampen, og holdet præsterede noget af det bedste fodbold træner Morten Hansen længe havde set. 
KIF kom foran efter ni minutter ved Jonas Rode og kun et par minutter efter gjorde Malthe Karsberg det til 2-0. Malthe satte også KIF's tredje mål ind, inden gassen lidt gik af KIF. 
Faisal Nezam fik så et gult kort små syv minutter inden pausen og måtte så kigge på fra sidelinjen resten af halvlegen. Det benyttede gæsterne sig til at reducere til pausestillingen 3-1 efter en kommunikationsfejl i KIF forsvaret. 
 
Anden halvleg var en lang ørkenvandring af KIF chancer, men ind kom bolden ikke på trods af flere oplagte muligheder. Og som det så ofte er, når man har fokus på både at score og holde føringen, listede modstanderen sig mere og mere ind i kampen. Så med små tyve minutter får gæsterne atter reduceret. 
Men KIF red dog gæsternes storm af, og kampen sluttede med en helt fortjent 3-2 sejr til KIF, som dermed overtog førstepladsen i rækken. 
 
 
Kampfakta:
 
Kolding IF - DGL2000 3-2 (3-1)
Tilskuere: 65

   9'  1-0 Jonas Rode 
  11'  2-0 Malthe Karsberg 
  23'  3-0 Malthe Karsberg 
  38'  3-0 Faisal Nezam (ti minutters udvisning) 
  44'  3-1 Thorkil Christensen 
  71'  3-2 Jon Jepsen 
 
Næste kamp for JS er hjemme på Autocentralen Park på fredag d. 21 april kl 19:00 mod Fuglebakken KFUM.  
 
Serie 3
Efter JS kampen spillede serie 3 mod Seest, og den kamp blev tabt med 0-2.  
 


 
16April2017
JS spiller hjemme mod DGL2000 i morgen kl 13.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF's JS hold skal op mod DGL2000 fra Aarhus i morgen 2. påskedag og hvis holdet fortsætter den stil de er startet ud med i de to første kampe bliver det en målrig kamp. 
 
Mandagens modstander på Autocentralen Park er DGL2000, et hold der i forårets første tre kampe har hentet syv point. DGL2000 indtager lige pt. Rækkens anden plads, med ét point ned til KIF på tredje pladsen. 
DGL2000 har den tidligere KIF'er Jacob Fogh i truppen, og mon ikke han glæder sig til at gense Autocentralen Park og de tidligere holdkammerater. 
 
JS havde træning i går formiddags og trænerteamet mener at der stadig er plads til forbedringer i truppen og at der skal holdes fokus hvis holdet skal avancere yderligere i rækken. 
 
Trænerteamet har udtaget følgende 14 mand til kampen mod DGL2000: 
Nicolaj Berg Laursen, Nick Andersen, Morten Jæger, Morten "Grøffe" Segato, Faisal Nezam,  
Narek Djoulakian, Christian Wulff Brandt, Jacob Andersen, Oliver Buhl Jensen, Malthe Karsberg,  
Robin Kragelund, Glenn Sørensen, Jonas Rode og Jeppe Mikkelsen.  
 
JS spiller næste kamp fredag d. 21. april kl 18, hjemme mod Fuglebakken KFUM Århus.  
 


 
15April2017
Skal KIF hænge på, kræver det tre point mod Hvidovre.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Torsdagens sejr over B93 gav blod på tanden, om at holde fast i toppen af oprykningsspillet. Men det kræver en sejr over Hvidovre på mandag 2. påskedag. 
 
KIF skal atter en tur over de to broer, og nærmere betegnet en tur til Kæmpernes arena i Hvidovre for at slå fast, at holdet hører til i toppen af rækken og er en klar bejler til én af de to oprykningspladser. 
 
Hvidovre har i de første fem kampe hentet otte point, og bevæger sig ganske langsomt op i tabellen. Og Hvidovres Cheftræner Christian Iversen har da også udtalt at Hvidovre vil komme buldrende fra start og at man vil spille sin chance for en tur i 1. division, da der ikke er noget at tabe i foråret. 
Hvidovre har midtbanespilleren Rasmus Johansson i karantæne til kampen på mandag, da han så rødt i torsdagskampen mod Brabrand. 
 
KIF havde en let træning i går formiddags med fokus på standartsituationer og afslutninger. 
KIF's Cheftræner Anders Jensen udtaler "Hvis holdet fortsætter de gode takter fra første time af kampen mod B93, og lægger lidt på til hver kamp, er der mere end gode muligheder for at vi kan spille med om de sjove pladser når sæsonen nærmer sig afslutningen" 
KIF har André Jepsen i karantæne efter det gule kort han fik mod B93 skærtorsdag, og derfor glider Mathias Lautrup Nielsen ind i bruttotruppen til mandagens udebane opgør. 
 
Trænerteamet har udtaget følgende bruttotrup til kampen mod Hvidovre: 
Kenneth Qvist, Jens Victor Baun Larsen, Sabahoon Quame, Mathias Høgsholt, Emil Obitsø Nielsen,  
Erik Nissen, Jacob Eriksen, Jacob Dalgas Andreasen, Steven Sommers, Sebastian Sommer, Mads Zederkof,  
Mathias Lautrup Nielsen, Jonas Spornberger, Martin Hedeager Jensen, Jesper Blicher, Søren Andresen  
og Rune Nautrup.  
 


 
14April2017
Mange mål til JS mod Søften GF i går.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF's JS hold spillede i går mod Søften GF, og holdet hev en flot udebanesejr på hele 6-3 hjem. 
 
Imponerende elleve mål og seks point er hvad JS har høstet i deres to kampe i dette forår. 
Kampen i går startede lidt mat og første halvleg blev en rodet affære med først en Søften føring og så en udligning til KIF. 
 
Anden halvleg blev straks mere målrig. Glenn Sørensen bragte KIF på 2-1, men så stod KIF lidt i stampe, hvilket Søften benyttede sig til først at udligne til 2-2 og kort efter at komme foran 3-2. 
Det satte KIF i gang, og holdet satte fire kasser ind i kampens sidste tyve minutter, hvormed det hele sluttede med en flot 6-3 sejr til KIF. 
 
Næste kamp for JS er hjemme på Autocentralen Park på mandag 2. påskedag kl 13:00 mod DGL2000.  
 
Kampfakta:
 
Søften GF - Kolding IF 3-6 (1-1)
  31'  1-0 Ukendt spiller 
  33'  1-1 Jonas Rode 
  50'  1-2 Glenn Sørensen 
  51'  2-2 Ukendt spiller 
  58'  3-2 Ukendt spiller 
  72'  3-3 Oliver Buhl Jensen 
  73'  3-4 Mathias Lautrup Nielsen 
  76'  3-5 Robin Kragelund 
  82'  3-6 Oliver Buhl Jensen 
 
 
Serie 3
I går var klubbens serie 3 hold en tur i sydbyen, hvor KB tog imod. KIF vandt kampen med 3-2, efter at have været bagud 0-2. Målscorer for KIF var Athbi Abdalla Jelewi,Ahmad Mohammed Allouch og Donik Thaqi.  
 


 
13April2017
Vigtig sejr over B93.

Rune Nautrup sender bolden i mål.  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Sidst Kolding IF gæstede Østerbro Stadion, blev byens hold, sendt hjem til Jylland med en lussing, der var så svigende, at den næsten, her på selve årsdagen kunne mærkes endnu. 
 
Denne råkolde skærtorsdag blev endnu en gyser af rang. 
Hjemmeholdet startede kampen som de mest toneangivende, dog uden at få det helt store spilovertag. 
Kolding IF stod godt på banen, og efter ti minutters spil, er Rune Nautrup yderst tæt på at bringe gæsterne i front, da han følger op på André Jepsens tordenstøvle af et frispark. 
Et par minutter senere er Rune Nautrup alene igennem, men desværre for KIF, er hjemmeholdets keeper på sin plads. Kampen var blevet lukket op, og der efterfølgende et par løse chancer i begge ender, men Kolding IF fik lukket godt af bagude. 
Efter en halv times spil, er hjemmeholdet dog uhyggeligt nærgående, men KIF slipper med skrækken. 
I den anden ende, blot minuttet senere, er rune Nautrup igen på spil, men fra en spids vinkel får han ikke helt styr på sin afslutning og mister bolden. Den tilkæmper han sig dog med det samme igen, og på kanten af feltet dribler han forbi sin oppasser, der får ham nedlagt i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs. 
Fem minutter senere presser Martin Hedeager Jensen flot hjemmeholdets målmand, der bliver tvunget til at sparke bolden hurtigt op af banen, og det udnytter Rune Nautrup flot, ved at erobre bolden og samtidig fiks spille den bag om sig selv, og med en hurtig vending er han alene med hjemmeholdets keeper, og denne gang, er rækkens topscorer iskold. 0-1 ved pausen er dermed en kendsgerning. 
 
Anden halvleg er knap fløjtet i gang, før dommeren må stoppe tiden. André Jepsen har været i en tackling med hjemmeholdets Aske Lundsgaard, og da begge spillere kommer på benene, får André Jepsen et skub i ryggen. Den ene linjedommer stod godt placeret, og efter en mindre konsultation med kampens dommer, får Aske Lundsgaard det røde kort og bliver sendt tidligt i bad. 
Kolding IF nu med en mand i overtal, er en smule mere toneangivende, og får tilspillet sig et par halve chancer, men da stadionuret runder en time, begynder hjemmeholdet, trods en mand i undertal, stille og roligt at æde sig ind i kampen, og ligge et mindre pres. 
Dette giver i sagens natur en del omstillinger til KIF, og med et par og tyve minutter igen, spilles Martin Hedeager Jensen fri i feltet, han dribler igennem et par forsvarsspillere, og her bremses MartinHedeager Jensen noget ureglementeret inde i hjemmeholdets straffesparks felt. Igen forbliver dommerens fløjte tavs. 
Omvendt blot tre minutter senere i den anden ende, sender hjemmeholdet et frispark ind i KIF's straffesparksfelt, hvor Steven Sommer dækker sin modstander, der dog vælter, og denne gang vælger kampens dommer at fløjte, for hvad der set udefra, lignede et noget tyndt straffespark. 
Emanuel Ogude bliver sat til at eksekverer, men Kenneth Qvist har kigget Emanuel Ogude ud redder skudet sikkert og flot. 
B93 var dog stadig det mest toneangivende mandskab, og får mod slutningen af kampen lagt et solidt pres på gæsterne, der dog får reddet stormen af, og flot og fortjent får alle tre point med sig hjem over broerne. 
 
Anden påskedag venter endnu en tur til Sjælland, når Hvidovre ligger bane til. 
Det bliver som i hver eneste kamp i dette oprykningsspil, en ny opgave, hvor hver og en, igen skal ud og præsterer det optimale, hvis vi skal have noget med hjem fra Hvidovre.  
 
Kampfakta:
B93 - Kolding IF 0-1 (0-1)
Tilskuere: 191

  37'  0-1 Rune Nautrup 
  47'  0-1 Aske Lundsgaard 
  71'  0-1 Emmanuel Ogude (Brændt straffespark) 
  Advarsler til KIF : Emil Obitsø Nielsen og André Jepsen. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen, Sebastian Sommer, Steven Somers, André Jepsen, 
Martin Hedeager Jensen, Rune Nautrup, Mads Zerdekof, Jesper Blicher og Mathias Høgsholt 
 
Indskiftninger: 
61'  Søren Andreasen for Sebastian Sommer 
76'  Jakob Eriksen for Jesper Blicher 
89'  Jakob Andreasen for Martin Hedeager Jensen 
 
 


 
12April2017
Så gælder det stærke B93 i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF tager en tur til hovedstaden for at møde B93 på Østrebro stadion. Sidst KIF spillede der, var der rigtig lang vej hjem, for B93 gav KIF et sviende nederlag på 7-1. 
 
B93's Cheftræner Sune Lærkedahl Jensen har en skræmmende stærk trup til rådighed, og spillere som Sebastian Czajkowski, Emmanuel Ogude og den 17 årige Peter Bjur, kan gøre ondt på enhver modstander. I tabellen er B93 da også flot placeret på rækkens tredjeplads, to point foran KIF. 
Til kampen mod KIF må B93 dog se bort fra midtbanespilleren Kristian Holm, som er ude med karantæne. 
 
Hos KIF er Rune Nautrup atter med efter en overstået karantænedag, og mon ikke hele KIF holdet gerne vil revanchere sidste års alt for store nederlag til B93 og gøre en god figur i skærtorsdagsopgøret på Østrebro. 
I forhold til kampen mod til Thisted FC steppede KIF op, og hev det ene point hjem i sidste lørdags 1-1 kamp mod Brabrand. Og de takter skulle holdet gerne fortsætte med for at holde fast i den øverste del af rækken. 
 
Cheftræner Anders Jensen har udtaget følgende bruttotrup til kampen mod B93: 
Kenneth Qvist, Nicolaj Berg Laursen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Jacob Eriksen, Emil Obitsø Nielsen,  
Sebastian Sommer, Steven Sommers, André Jacquet Jepsen, Martin Hedeager Jensen, Rune Nautrup,  
Malthe Karsberg, Mads Zederkof, Jesper Blicher, Jacob Dalgas Andreasen, Søren Andreasen,  
Jonas Spornberger og Mathias Høgsholt.  
 


 
12April2017
JS skal op mod Søften GF skærtorsdag.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Efter sidste lørdags flotte 5-1 sejr, skal JS, på udebane, møde Søften GF, og en sejr vil bringe holdet tættere på en topplacering i Jyllandsserien2, pulje 4. 
 
Søftens træner Martin Løbers tropper har indtil videre høstet et enkelt point i forårets Jyllandsserie. Sidste lørdag spillede Søften hjemme mod DGL2000 og måtte se sig besejret med 3-1. 
 
Trænerteamet i KIF, Morten Hansen og Sune Futtrup guidede holdet igennem et godt træningspas tirsdag sidst på eftermiddagen og træning blev vel overstået uden skader. 
Cheftræner Morten Hansen udtaler "Vi er mange og holdudtagelsen er meget svær. Vi rokerer lidt og ved nogen ind imellem skal sluge lidt kameler, vi takker for det gode humør og forståelse". Allerede i kamp nr. 2 kan vi med godt spil og en sejr, bringe os 6 point foran de 2 nedrykningspladser og det går vi selvfølgeligt hårdt efter, fortsætter cheftræneren. 
 
Trænerteamet har udtaget følgende 14 mand til kampen mod Søften GF: 
Jens Victor Baun Larsen, Nick Andersen, Morten Jæger, Morten "Grøffe" Segato, Faisal Nezam, 
Narek Djoulakian, Christian Wulff Brandt, Jacob Andersen, Oliver Buhl Jensen, Mathias Lautrup Nielsen,  
Glenn Sørensen, Jonas Rode, Kasper Johannesen og Jeppe Mikkelsen. 
 
JS spiller næste kamp mandag 2. påskedag kl 13, hjemme mod DGL 2000 Aarhus.  
 


 
10April2017
Flot sejr til JS i sæsonåbneren mod Vejen SF.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Hele fem mål diskede JS holdet op med da de startede sæsonen hjemme mod Vejen SF, der måtte se KIF tage en sikker 5-1 sejer hjemme på Autocentralen Park. 
 
Trænerteamet Morten Hansen og Sune Futtrup havde samlet et slagkraftigt JS hold, og alene bænkens besætning viste styrken på holdet. Stærke kræfter som Glenn Sørensen, Pete Madsen og Morten Segato startede nemlig kampen på bænken, og af den bænk kan man læse styrken på den trup KIF havde samlet til sæsonpræmieren i går mod Vejen SF. 
 
Der var klasseforskel på de to mandskaber og KIF lagde ud med et stort pres på Vejen målet. Og efter små tyve minutters spil blev Narek Djoulakian nedlagt i det kriminelle felt, straffesparket satte Jonas Rode roligt og sikkert ind til en 1-0 føring. Minuttet inden pausen kom Oliver Buhl fri til skud fra kanten af feltet, og så svigter Buhl ikke, dermed stod der 2-0 til KIF da holdne gik til pausen. 
 
Anden halvleg var kun ét minut gammel, da Narek Djoulakian satte bolden sikkert ind til 3-0. Så var den kamp i realiteten afgjort, men gæster fik pyntet med en enkelt scoring inden KIF sluttede af med to kasser mere, sat ind af Christian Wulff og Pete Madsen på straffe.  
 
Kampfakta:
Kolding IF - Vejen SF 5-1 (2-0)
Tilskuere: 125

  24'  1-0 Jonas Rode 
  44'  2-0 Oliver Buhl Jensen 
  46'  3-0 Narek Djoulakian 
  53'  3-1 Michael Muurholm 
  68'  4-1 Christian Wulff 
  72'  5-1 Pete Madsen 
 
 
JS spiller to kampe i påsken, den første ude mod Søften GF spilles skærtorsdag, og derefter hjemmekampen på Autocentralen Park mod DGL 2000 fra Aarhus 2. påskedag kl 13.  
 


 
8April2017
Ét point mod topholdet.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
I sidste weekend var oprykningsfavoritterne fra Thisted på besøg, et opgør som gæsterne fortjent vandt. I dag kom topholdet Brabrand på besøg på Autocentralen Park, og det blev en helt anden kamp, end den vi tabte i sidste weekend.. 
 
For i dag ramte Kolding IF det fuldstændigt rette spændingsniveau, i hvert fald i første halvleg, der blev investeret i nærkampene, og man havde modet og dygtigheden til at udfordre dagens modstander. 
Der blev givet og taget i begge ender, og da vi nåede midtvejs i første halvleg, tilspiller Kolding IF sig flot igennem til kampens ubetingede største chance. 
Søren Andreasen finder MartinHedeager Jensen på kanten, og med et par hurtige træk til baglinjen, sender han en perfekt timet aflevering ind i fødderne på Sebastian Sommer, der desværre ikke får passeret en stærk spillende Mathias Rosenørn i gæsternes mål. 
Med små ti minutter igen af første halvleg, får en utrolig stærk spillende Martin Hedeager Jensen spillet en god bold i dybden til André Jepsen, der via en Brabrand fod får banket bolden i nettet til en forløsende og fortjent føring til hjemmeholdet, der holdt halvlegen ud. 
 
Kolding IF kom desværre ikke helt så godt i gang med anden halvleg, og gæsterne fra Århus åd sig stille og roligt til et mindre spilovertag. Presset mod hjemmeholdets mål blev stille og roligt intensiveret, og med et lille kvarter igen, var det gæsternes tur til at Brænde en direktør lige foran mål. 
Fem minutter senere, får André Jepsen en advarsel, for at brokke sig over et frispark, som han bestemt ikke mente han begik. Lige på kanten af straffesparksfeltet giver gæsterne sig god tid, det er en af de standardsituationer som er Brabrands livret, og der spilles på alle tangenter i en sådan situation. Kenan Hajdarevic sparker bolden udenom muren og ind bag en sagesløs Kenneth Qvist i målet, og udligningen var en kendsgerning. 
Scoringen gav naturligvis gæsterne momentum, og nu pressede Brabrand på for en sejr, og har i slutminutterne en enkelt stor chance som de misser. 
Med få minutter igen, sparker Kenneth Qvist en lang bold op på gæsternes banehalvdel, den hopper over et par af gæsternes forsvarsspillere, og en lynhurtig Martin Hedeager Jensen er over bolden som en høg, men igen redder Mathias Rosenørn flot med fødderne. 
En organisatorisk meget stærk modstander, kan efter dagens besøg på Autocentralen Park stadig kalde sig ubesejret. Det var samtidig et opgør, hvor KIF, med en smule mere held og dygtighed i felterne kunne have tippet alle tre point over på deres banehalvdel. 
Nu må man med et enkelt point i banken, i stedet forberede sig på påskens to svære udekampe imod henholdsvis B93 og Hvidovre. 
Skærtorsdag hedder det B93 på det hæderkronede Østerbro Stadion. 
De fleste KIF'ere husker sikkert hvordan det gik sidst vi gæstede B93, og mon ikke spillerne er mere end opsatte, på denne gang at komme derfra, med en anden smag i munden - end sidst?  
 
Kampfakta:
Kolding IF - Brabrand Fodbold 1-1 (1-0)
Tilskuere: 320

  33'  1-0 André Jepsen 
  83'  1-1 Kenan Hajdarevic 
  Advarsler til KIF : Jacob Eriksen, Jesper Blicher, Mathias Lautrup Nielsen og André Jepsen. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Jacob Eriksen, Emil Obitsø Nielsen, Sebastian Sommer, Steven Somers, André Jepsen, 
Martin Hedeager Jensen, Mads Zerdekof, Jesper Blicher, Søren Andreasen, og Mathias Høgsholt 
 
Indskiftninger: 
30'  Sabahoon Quame for Emil Obitsø Nielsen 
70'  Jakob Andreasen for Jakob Eriksen 
81'  Mathias Lautrup Nielsen for Søren Andreasen 
 
 
Næste hjemmekamp er lørdag d. 22 april kl 13 mod Aarhus Fremad - Vi ses på Autocentralen Park.  
 


 
7April2017
JS spiller sæsonens første kamp i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIFs Jyllandsserie tager hjemme imod Vejen SF i sæsonens første kamp. JS kampen spilles umiddelbar efter divisionskampen i morgen, med start kl 15:15. 
 
Anfører Pete Madsen udtaler: 
"Endelig skal vi i gang! - Vi har i sidste weekend været hensat på pinebænken, da Christiansfeld IF trak deres JS hold, og måtte så nøjes med at træne sidste lørdag, mens alle de andre hold i puljen tog hul på sæsonen. 
Vi glæder os derfor helt ekstremt meget til endelig at spille om point igen. Vi er meget bevidste om at banen, efter divisionskampen, måske ikke indbyder til den mest poleret omgang fodbold som vi jo allerhelst vil dyrke, men vi føler os klar til at få rystet premiere nerverne af os og komme ud som lyn og torden når der fløjtes op! 
Vejen spillede i sidste weekend 1-1 i deres første opgør mod Søften GF, så de fik en godkendt start på deres sæson. Vi kender udmærket til Vejen som er et hold der altid arbejder stenhårdt og som samtidig har nogle dygtige profiler på vigtige positioner heriblandt deres anfører Thomas Heiker. 
Vi tror og håber dog på at vi kan sætte os på kampen og prøve at få kampen over på vores fødder for så er vi sikre på at vi kan producere chancer nok til at vinde en fodboldkamp. Drengene virker i hvert fald sultne efter mange ugers træning og vi håber på at mange vil blive hængende på stadion efter 2 divisionskampen, for at støtte JS holdet. 
Så vil vi gøre vores bedste for at kvittere med 3 point." 
 
Trænerteamet Morten Hansen og Sune Futtrup har udtaget følgende trup til kampen mod Vejen SF: Nicolaj Berg Laursen, Nick Andersen, Oliver Buhl, Jonas Rode, Glenn Sørensen, Morten Jæger, Jacob Andersen, Morten "Grøffe" Segato, Malthe Karsberg, Christian Wulff Brandt, Faisal Nezam, Jonas Spornberger, Narek Djoulakian, og Pete Madsen.  
 
- Vi ses på lørdag kl 15:15, til fodbold på Autocentralen Park.  
 


 
6April2017
Topholdet Brabrand besøger Autocentralen Park.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF tager imod rækkens tophold fra Brabrand i lørdagens hjemmekamp på Autocentralen Park. 
 
Dagens modstander Brabrand, har ikke skiftet meget ud i truppen siden efterårets puljespil, og eneste tilgang er den giftige angriber Mikkel Ørbech, som er hentet fra Næsby. Derudover har Brabrand også den tidligere KIF spiller Søren Bojsen i truppen. 
Brabrands cheftræner Tom Søjberg har udtalt til bold.dk at " Vores chance er der, hvis de andre hold dummer sig lidt eller sover lidt i timen og får en dårlig stime. Og så skal vi samtidig spille op til vores allerbedste hver gang. Når man er i oprykningsspillet, så skal man spille sin chance - sådan er det. Vi kan godt lide at spille dynamisk og aggressiv fodbold. Der skal være gang i kampene. Og så kan vi godt leve med, at vi indimellem dør lidt på ilt. Men så må vi stille os ned og lukke af, så vi kan få luft igen. Men vi kan godt lide, at der er smæk på, og at der bliver løbet og fightet rigtig hårdt" Så Brabrand går benhårdt efter at kunne bibeholde deres placering i toppen af rækken. 
 
Hos KIF siger Cheftræner Anders Jensen til hjemmesiden: 
"Vi har indtil nu følt, at vi sagtens kan være med, selvom vi har mødt hård modstand i først Avarta, som vandt den stærke sjællandske pulje i efteråret, og i Brønshøj og Thisted som begge har erfaring med sig fra tidligere oprykningsspil. Vi har i de tre første kampe gjort os værdifuld erfaring og har nu prøvet på egen krop, hvad der kræves af os, hvis vi skal gøre os forhåbninger om point i dette selskab. Vi skal alle præstere på allerøverste niveau, og alle på holdet skal være villige til gå ind i duellerne med fuld skrald, og der skal tages flere højintensive løb uden bold både offensivt og defensivt. Hvad angår spillet med bolden, så har vi bevist, at vi sagtens kan være med og stadig skabe mange chancer på dette niveau, men vi skal lægge det andet på også, for ellers kommer vi ikke til at være på bolden så meget, som vi gerne vil" 
Netop ovenstående er vigtigt at have med i ligningen, når man tænker på dagens modstander topholdet Brabrand. Førerholdet i oprykningsspillet kører som en velsmurt dieselmaskine, som bliver ved med at tilføre point til kontoen. Brabrand er et særdeles godt organiseret og sammenspillet hold, og som er enormt afklaret med, hvad deres styrker og svagheder. De giver ikke ret meget væk, og KIF skal, udover at være opmærksom på holdet offensive styrker, også være parate til at spille en kamp, hvor man skal tage de chancer, der kommer. 
 
Cheftræner Anders Jensen har udtaget følgende bruttotrup til kampen mod Brabrand: 
Kenneth Qvist, Nicolaj Berg Laursen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Jacob Eriksen, Emil Obitsø Nielsen, 
Sebastian Sommer, Steven Sommers, André Jacquet Jepsen, Martin Hedeager Jensen, Malthe Karsberg,  
Mads Zederkof, Jesper Blicher, Mathias Lautrup Nielsen, Jacob Dalgas Andreasen, Søren Andreasen,  
Jonas Spornberger og Mathias Høgsholt.  
 
- Vi ses på lørdag kl 13, til fodbold på Autocentralen Park.  
 


 
1April2017
Thisted FC var bedst på dagen.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Efter sidste weekends alt store nederlag, på udebane til Brønshøj, skulle Kolding IF vaske den plet ren, mod ingen ringere end rækkens største favorit til at snuppe en af de to oprykningspladser, nemlig Thisted. Og Gæsterne fra Nordjylland, er bevidste om egne evner, og meget skal gå galt hvis ikke de vinder denne række 
 
Thisted satte sig helt klart på kampen fra start, og var især i første halvleg, det stærkeste af de to mandskaber. På fysikken var de lige en tand skarpere, med et ekstremt pres og genpres på alle bolde, hvilket resulterede i, at det blev gæsterne, der kom frem til de farligste angreb. Mikkel Agger gav flere prøver på sin farlighed, men det blev stolpe ud for den hurtige angriber. 
Midt i halvlegen kom kampens første scoring. Kolding IF erobrer faktisk bolden på midten af banen, men taber den for nemt, og da vores genpres er en anelse sløset, får gæsterne hurtigt spillet sig igennem i vores højre forsvars side, og inde foran mål, viser altid farlige Sonny Jacobsen, at han ikke skal have meget plads, for at lave sine mål. Mathias Nielsen havde et par gode aktioner i den anden ende, hvor han viste glimt af sit store talent, men gæsterne stod rigtig flot i deres forsvar og levnede ikke meget plads til hjemmeholdet. 
Mange gange tog vi de forkerte beslutninger, blev utålmodige, og glemte at spille bolden rundt, i stedet blev der spillet lange bolde op på Rune Nautrup, der havde svære betingelser i front. 
Thisted gik hårdt til Rune i flere omgange, men kampens dommer mente i de fleste situationer ikke det var berettiget at fløjte. Derimod fik Rune en advarsel da han jagtede en tilbagelægning i Thisteds forsvar, hvor keeper Kevin Mendoza modtager bolden i fødderne, dribler rundt med den, og rammes af en fremstormende Rune Nautrup, dette blev takseret til en advarsel. 
 
Anden halvleg blev en anelse bedre, vi får i store perioder flyttet en del af spillet op på Thisteds banehalvdel, uden dog at få lagt et reelt tryk på deres defensiv. Indskiftede Søren Andreasen har et par halve chancer, men gæsterne stod stadigvæk stærk på banen. 
Midt i halvlegen laver KIF en sjusket tilbagelægning, som er meget tæt på at koste, men en god redning af Kenneth Qvist holder os inde i kampen. 
Resten af halvlegen bliver en tæt kamp uden de store målchancer, samtidig bliver det en halvleg, hvor kampens dommer fløjter for utroligt mange frispark. Små tre minutter før kampens sidste spilleminut opstår en situation, hvor vi får tilkendt et hjørnespark, som gæsternes keeper lige akkurat får klaret på mållinjen, Rune Nautrup er over bolden som en høg, men dommeren fløjter, og for anden gang i kampen bliver Rune Nautrup præsenteret for det gule kort, og må derfor forlade banen. 
En lidt hård dom, hvis man sammenligner en situation tidligere i kampen, hvor en Thisted spiller sender Kenneth Qvist til behandling, uden det medførte nogle pointstraf. 
Med ti mand og ryggen mod muren prøver KIF at ligge et sidste pres på gæsterne, og kaster stort set alle mand frem, hvilket dybt inde i tillægstiden koster endnu et scoring, da vi bliver fanget i en omstilling, og som så ofte før, får Mikkel Agger scoret. 
Thisted FC således rejse hjem til Nordjylland med sæsonens første sejr. 
 
Kolding IF ser frem til næste runde, hvor endnu en af oprykningsfavoritterne gæster Autocentralen Park. Brabrand kommer på besøg, i en forbudt for børn kamp. Kolding IF skal have point på kontoen igen, og hvis man vil forblive i den sjove ende af tabellen, er den kommende modstander, et mandskab vi skal have point imod.  
 
Kampfakta:
Kolding IF - Thisted FC 0-2 (0-1)
Tilskuere: 425

  28'  0-1 Sonny Jakobsen 
  90'  0-2 Mikkel Agger 
  Advarsler til KIF : Rune Nautrup, Emil Obitsø Nielsen og Erik Nissen. 
  88'  Rune Nautrup 
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Sabahoon Quame, Emil Obitsø Nielsen, Sebastian Sommer, Jesper Blicher, Erik Nissen, 
Mads Zerdekof, André Jepsen, Mathias Lautrup Nielsen, Martin Hedeager Jensen og Rune Nautrup 
 
Indskiftninger: 
46'  Søren Andreasen for Mathias Lautrup Nielsen 
65'  Jakob Eriksen for Jesper Blicher 
78'  Malthe Karsberg Rasmussen for André Jepsen 
 
 
Næste hjemmekamp er lørdag d. 8 april kl 13 mod Brabrand - Vi ses på Autocentralen Park.  
 


 
30Marts2017
Topopgør på Autocentralen Park.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF tager imod Thisted FC til topopgør i 2. divisions oprykningsspil og med en sejr kan KIF avancere til en af de to oprykningspladser i rækken. 
 
Dagens modstander Thisted FC, er en stålsat klub, der som målsætning for sæsonen har at ende på en af de to oprykningspladser. Og Klubben skriver da også på deres hjemmeside, at de vil gå benhårdt efter at slutte på en af de pladser, der giver adgang til 1. division efter sommerferien. 
Samtlige 2. divisions trænere har i øvrigt også Thisted FC som en klar opryknings favorit, med Brabrand, B93 og Marienlyst som medkandidater. Thisted er dog startet en smule sløjt, og har "kun" hentet to point i de to første kampe. Så hvis deres målsætning skal holde, er det klart for lidt, og der må flere point til. Og nogle af de point satser Thisted sikkert på at hente i dagens kamp. 
 
For KIF udviklede kampen sidste weekend mod Brønshøj sig på flere måder til en nærmest vanvittig fodboldkamp. Og var faktisk en kamp som både chance og spillemæssigt lige så nemt kunne have tippet til vores fordel, men desværre lavede vi simpelthen for mange individuelle fejl, som på dette niveau straffes aldeles prompte. 
Spillerne har i ugens løb trænet hårdt og fokuseret, og set frem til mødet mod Thisted, man har givet håndslag på at vaske tavlen ren, og se fremad, sæsonen er stadig ung, og så mange dumme fejl, som man lavede på Sjælland i lørdags, laver man næppe to gange på en sæson. 
 
Cheftræner Anders Jensen har udtaget følgende bruttotrup til kampen mod Thisted FC: 
Kenneth Qvist, Nicolaj Berg Laursen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Jacob Eriksen, Emil Obitsø Nielsen, 
Sebastian Sommer, Steven Sommers, André Jacquet Jepsen, Martin Hedeager Jensen, Rune Nautrup, Malthe Karsberg, Mads Zederkof, Jesper Blicher, Mathias Lautrup Nielsen, Jacob Dalgas Andreasen, 
Søren Andreasen, Jonas Spornberger og Mathias Høgsholt.  
 


 
26Marts2017
Sejr til JS i gårdagens test mod Horsens Freja.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Igen to mål af Malthe Karsberg, og en enkelt pind af Narek Djoulakian, i første halvleg var nok til en sejr over Horsens Freja, der dog fik reduceret et par gange i anden halvleg. Kampen endte dermed med en 3-2 sejr til KIF. 
 
Trænerteamet Morten Hansen og Sune Futtrup, er tæt på den færdige trup til den kommende sæson, så setuppet skulle lige pudses af i gårdagens test mod Horsens Freja, der ligesom KIF spiller i Jyllandsserien. 
KIF spiller en glimrende første halvleg, og efter de første 45. minutter står der 0-3 på måltavlen i Horsens. Malthe Karsberg, med to, og Narek Djoulakian med et enkelt. 
Så trænerteamet havde stor ros til spillerne i pausen, men man kan åbenbart også rose for meget, for efter pausen hviler spillerne åbenbart på laurbærrene og lader Horsens reducerer to gange. Kampens sidste kvarter bliver dog noget bedre, og Horsens kommer ikke mere til fadet. 
 
På lørdag går det rigtigt løs om point i den første turneringskamp mod Christiansfeld IF, som tager imod på Cuben. Kampen starter kl 13.  
 


 
25Marts2017
Manglende skarphed i begge felter kostede dyrt.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
I en fantastisk kulisse, for dansk anden divisions niveau, dannede Tingbjerg Idrætspark, og hjemmeholdets fantastiske og stemnings skabende fans, rammen om dagens kamp i oprykningsspillet. 
 
KIF startede kampen fint, men efter et frispark til hjemmeholdet efter små ti minutters spil, får Kenneth Qvist ikke helt hold på bolden, der springer retur til hjemmeholdets Patrick Naundrup, der køligt bringer hvepsene i front. 
Den føring holdt ikke mange minutter, da Kolding IF tager et hurtigt indkast i banens højre side, Rune Nautrup rykker fri og modtager bolden, hurtigt vender han og hugger resolut kuglen i nettet. 
Resten af halvlegen gik med et par halve chancer til begge mandskaber, samt et par af de helt store. 
Med små ti minutter igen, har hjemmeholdet en god hovedstøds chance, som Kenneth Qvist flot kommer ned til. 
I den anden ende, afslutter Martin Hedeager Jensen et godt angreb, men desværre smyger bolden sig lige udenom hjemmeholdets mål, og dermed kunne begge mandskaber gå til pause med en enkelt scoring hver. 
 
Anden halvleg er blot fire minutter gammel, da hjemmeholdet slår en lang bold ned i Koldings forsvar, og fremtvinger et hjørnespark. 
Endnu en standard situation, resulterede i endnu en scoring til hjemmeholdet. Hjemmeholdets Jeffrey Ofori, er hurtigt over en returbold, og sparker på ny hjemmeholdet i front. 
Igen svare KIF igen, efter blot et par minutter, og igen er Rune Nautrup på pletten, da han dribler ind i hjemmeholdets forsvar, og tager chancen, og med et tørt hug, er udligningen en realitet. 
Minuttet efter lignede det, at det var en fodboldkamp, hvor to mandskaber skulle følges ad rent stillingsmæssigt, for Jesper Blicher slår et super indlæg ind til en totalt umarkeret Søren Andreasen, men desværre heades bolden lige forbi mål. 
Så i stedet for udligning, laver gæsterne endnu en kæmpe fejl i forsvaret, hvor bolden helt unødvendigt mistes i et opspil, og det takker hjemmeholdets Oskar Tranberg for, ved at sparke bolden i mål til 4-2. 
I stedet får hjemmeholdet tilkendt et straffespark med et kvarter igen og her scorer hjemmeholdets Christoffer Boateng til slutresultatet 5-2. 
 
Næste opgave for Anders Jensens tropper, bliver noget af en mundfuld, da oprykningsfavoritterne fra Thisted gæster Autocentralen Park på lørdag den første april. 
Mon ikke de hvide fra KIF vil være yderst tændte på at vaske dette alt for store nederlag af sig, og intet kan vel blive større, end at gøre dette end imod oprykningsfavoritterne fra Thisted.  
 
Kampfakta:
Brønshøj - Kolding IF 5-2 (1-1)
Tilskuere: 641

    9'  1-0 Patrick Naundrup 
  51'  1-1 Rune Nautrup 
  50'  2-1 Jeffrey Akwasi-Appiah Ofori 
  52'  2-2 Rune Nautrup 
  58'  3-2 Oscar Buch 
  68'  4-2 Oskar Tranberg 
  76'  5-2 Christoffer Boateng 
 
  Advarsler til KIF : Jesper Blicher. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Sabahoon Quame, Emil Obitsø Nielsen, Sebastian Sommer, Jesper Blicher, Erik Nissen, 
Mads Zerdekof, André Jepsen, Søren Andreasen, Martin Hedeager Jensen og Rune Nautrup 
 
Indskiftninger: 
Steven Somers for Sabahoon Quame 
Mathias Høgsholt for Jesper Blicher 
Jonas Spornberger Nielsen for Søren Andreasen 
 
 
Næste hjemmekamp er lørdag d. 1 april kl 13 mod Thisted FC - Vi ses på Autocentralen Park.  
 


 
24Marts2017
JS tester mod Horsens Freja i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIFs Jyllandsserie tager i morgen en tur til Horsens for at teste mod Horsens Freja, der spiller i JS1, pulje 2. Kampen fløjtes op i morgen kl 13. 
 
Så nærmer sæsonstarten sig med hastige skridt, og inden det rigtigt går løs om point, skal holdet lige teste med Horsens Freja. 
Sidste test var for øvrigt i lørdags, hvor holdet tabte 0-2 til Aabenraa. 
Morten Hansen og Sune Futtrup, der udgør trænerteamet på klubbens JS hold har netop i disse dage fået en spændende tilgang til holdet, nemlig Robin Kragelund fra Christiansfeld IF. Trænerteamet ser klart Robin som en spiller der kan komme til at forstærke holdet. 
JS starter forøvrigt sæsonen med en udekamp, lørdag den 1. april, mod netop Christiansfeld IF 
 
Trænerteamet har udtaget følgende trup til kampen mod Horsens Freja: 
Jonas Z Jørgensen, Oliver Buhl, Jonas Rode, Glenn Sørensen, Morten Jæger, Jacob Andersen, Malthe Karsberg, 
Kasper Johannessen, Robin Kragelund, Christian Wulff Brandt, Faisal Nezam, Narek Djoulakian, Pete Madsen  
og Nicklas Larsen.  
 


 
23Marts2017
Sæsonens første udekamp venter på lørdag.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
På Lørdag tager KIF på årets første tur til Sjælland, hvor Brønshøj byder op til dans i oprykningsspillets runde to. Kampen fløjtes op på Tingbjerg Idrætspark på lørdag kl 15. 
 
Selv om Brønshøj tabte til 0-2 Kjellerup IF i sæsonåbneren sidste lørdag, har Brønshøj blæst til angreb, i deres første start på hjemmebanen, værterne vil nemlig gerne kunne hjemtage de første point til tabellen i år. 
Brønshøj var også sidste år med i oprykningsspillet, og var en af kandidaterne til en plads i 1. division, men oprykningen glippede til sidst, og Brønshøj endte på en sjetteplads, kun tre point fra oprykningen. 
Brønshøj har i vinterpausen forstærket sig en del på nogle afgørende pladser, og Brønshøjs Cheftræner Jesper Hansen forventer da også klart, at Brønshøj kommer til at spille med i den sjove ende af tabellen. Målet for Brønshøj er at liste sig lidt ind på toppen i løbet af de første otte til ti kampe, for derefter at se om det rækker til oprykning. 
Skal den målsætning rammes, er der ingen tvivl om, at Hvepsene med en god 12. mand på lægterne, vil gå benhårdt efter sejren i morgen. 
KIF og Brønshøj har tørnet ud mod hinanden ni gange, tre sejre til KIF, tre sejre til Brønshøj og 3 uafgjorte, er de ni opgør alt i alt endt med. 
 
Kolding IF fik overstået sæsonstarten uden skader, så Cheftræner Anders Jensen har nærmest kunnet vælge og vrage blandt hele truppen (på nær de to småskadede Nick Andersen og Jacob Eriksen) 
Ugen igennem har KIF trænet hårdt, og torsdagen blev brugt på duelspil og på finpudsning af detaljer. 
Derudover spillede KIF en træningskamp i mandags mod Irans U20 landshold. Kampen mod Iran og og ugens forløb på træningsbanen har givet trænerteamet et godt udgangspunkt for at sammensætte truppen mod Brønshøj. 
Nu venter så oprykningsspillets første udekamp, og ingen tvivl om det bliver et opgør, hvor Anders og Berni's tropper skal ud og spille op til deres bedste, for at få noget med hjem fra Tingbjerg Idrætspark. 
Siden Anders og Berni tog over, for cirka 10 måneder siden, har Kolding IF spillet elleve turneringskampe på fremmed græs, og af dem, blot tabt to. 
 
Cheftræner Anders Jensen har udtaget følgende bruttotrup til kampen mod Brønshøj: 
Kenneth Qvist, Jens Victor Baun Larsen, Sabahoon Quame, Erik Nissen, Emil Obitsø Nielsen,  
Sebastian Sommer, Steven Sommers, André Jacquet Jepsen, Martin Hedeager Jensen, Rune Nautrup, 
Mads Zederkof, Jesper Blicher, Mathias Lautrup Nielsen, Jacob Dalgas Andreasen, Søren Andreasen, 
Jonas Spornberger og Mathias Høgsholt.  
 
For dem der ikke lige kan tage turen til Brønshøj, bliver kampen livestreamet og kan ses her: KIF Video.  
 


 
20Marts2017
0-0 i en våd kamp mod Irans U20 Landshold.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Selv om det blæste og regnede voldsomt, fik man faktisk en ganske god kamp at se, hvor KIF spillemæssigt var klart dominerende kampen igennem. 
 
Kolding IF fik mandag aften den eksotiske fornøjelse, at møde det Iranske U20 landshold på kunstbanen i Aagård. En sand fornøjelse, at møde en anden fodbold kultur og se deres oplevelse af fodbold. Det kunne have været en dejlig aften, men så skulle det Danske forårsvejr drille i dén grad, for det viste sig fra sin værste side denne aften. Regnen væltede ned, og vinden var hård og iskold, så det var helt sikkert en aften de iranske spillere aldrig glemmer. 
 
Rent fodboldmæssigt, endte kampen målløs, og uden ret mange store målchancer. 
KIF stillede op med flere af de førsteholds spillere, der ikke havde været i kamp i weekenden, og de spillede en god og tempofyldt kamp, og fik en masse gode minutter i benene. 
Det Iranske U20 landshold, stod generelt meget dybt på banen, hvilket ikke levnede KIF's angribere meget plads. Så alt i alt et fair resultat, i en kamp, der nærmest blev afviklet under vejrmæssigt umenneskelige forhold.  
 


 
19Marts2017
Reservekamp mod Iran U20 i morgen.

  © Grafik - KIF-Fodbold  
 
Det Iranske U20 landshold er på en ti dages træningslejr i Tønder, som en del af deres forberedelser til FIFA U-20 World Cup, som i år afholdes i maj/juni i Sydkorea. Hvor Iran allerede er kvallificeret til slutrunden. 
 
Det Iranske U20 landshold skal, som en del af opholdet i Tønder, spille nogle træningskampe mens de er i Danmark. 
 
Holdet møder først et KIF hold bestående af de spillere der ikke fik fuld spilletid mod Avarta i går. Samt spillere fra JS og U19. 
 
Derudover spiller det Iranske U20 hold blandt andet mod FC Sydvest, på tirsdag, og på lørdag møder de den tyske klub St. Pauli's 2. hold.  
 
Kampen mellem KIF og Irans U20 landshold spilles i morgen kl 18 på kunstbanen i Ågård.  
 


 
18Marts2017
KIF kom godt fra start i oprykningsspillet.

André Jepsen udligner til 1-1  © Foto - KIF-Fodbold  
 
I dag gæstede Avarta Autocentralen Park i sæsonens første kamp i oprykningsspillet, hvor de to øverste i tabellen rykker op i 1. division. Og Avarta måtte rejse hjem til Sjælland uden point, for KIF vandt 3-1 
 
Kolding IF var tilbage på rigtig græs, efter en lang opstart med træningskampe, på diverse kunstbaner. Efter en regnfuld nat, var det bestemt ikke en græs bane, der bød nogen af dagens 22 kombattanter op til flot poleret fodbold, og når man så samtidig krydrer det med en anelse premiere nerver, ja så kunne man næsten ikke forvente sprudlende fodbold. 
Så uden på nogen måde at imponere, var det hjemmeholdet der i kampens første halvleg tilkæmpede sig et par halv store chancer, men det var gæsterne fra Avarta, som først fik hul på bylden. 
Efter et noget passivt Kolding forsvar, der i to omgange markerer alt for løst, ender bolden på kanten af straffesparksfeltet, og herfra bliver der scoret til 0-1. 
Der var højlydte protester fra hjemmeholdets spillere, der bestemt mente, at en Avarta spiller, havde bevæget sig rundt inde foran Kenneth Qvist i afslutningsøjeblikket, og dermed var i en klar offside position. 
Den tvivlsomme scoring holdt halvlegen ud. 
 
Anden halvleg var blot fem minutter gammel, da Jesper Blicher opsnapper en hurtig returbold, og resolut sender André Jepsen afsted i dybden, og alene med gæsternes keeper, bringer Andre' balance i regnskabet. 
Med små tyve minutter igen, erobre indskiftede Mathias Nielsen bolden, og efter et par gode driblinger, aflevere han til Rune Nautrup, der i feltet ligger bolden af til en fremstormende André Jepsen, der dermed blev dobbelt målscorer. Kampens sidste scoring falder med tolv minutter igen, hvor Mathias Nielsen finder en fremstormende Sebastian Sommer, der lukker og slukker. 
 
Dejligt at komme i gang igen, efter en lang vinter, hvor man trods en del træningskampe, alligevel samler en smule rust, der først rigtig bliver banket af, når der spilles om point. 
Dem blev der i dag, sat tre af i banken, på en råkold forårsdag på Autocentralen Park, hvor KIF med en god organisation ikke gav ved dørene, og der var bestemt flere positive ting som trænerteamet kan tage med sig til forberedelserne til næste uges svære udekamp i Brønshøj.  
 
Kampfakta:
Kolding IF - Avarta 3-1 (0-1)
Tilskuere: 400

  29'  0-1 Peter Benjaminsen 
  51'  1-1 Andre Jepsen 
  72'  2-1 Andre Jepsen 
  78'  3-1 Sebastian Sommer 
 
  Advarsler til KIF : Sebastian Sommer og Erik Nissen. 
 
Kolding IF start opstilling: 
Kenneth Qvist, Sabahoon Quame, Emil Obitsø Nielsen, Sebastian Sommer, Jesper Blicher, Erik Nissen, 
Mads Zerdekof, André Jepsen, Søren Andreasen, Martin Hedeager Jensen og Rune Nautrup 
 
Indskiftninger: 
Mathias Lautrup Nielsen for Søren Andreasen 
Jakob Andreasen for Jesper Blicher 
Steven Somers for André Jepsen 
 
 
Næste hjemmekamp er lørdag d. 1 april kl 13 mod Thisted FC - Vi ses på Autocentralen Park.  
 


 
17Marts2017
Så er ventetiden forbi og bolden ruller igen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Efter en lang vinterpause starter KIF nu igen kampene om point, denne sæson gælder det oprykningsspillet og muligheden for at avancere til 1. division. 
 
Sæsonens første gæst på Autocentralen Park er Avarta, som havde et rigtigt stærkt efterår, og ligesom KIF vandt deres 2. divisions pulje. Avarta starter dermed som nummer fem, et point efter KIF i oprykningsspillet. 
Avarta må formodes at være styrket i forhold til efteråret, holdet har nemlig fået tilgang af tre spillere (Malik Conradsen og Thomas Christiansen fra Frem, samt Peter Benjaminsen fra Hvidovre og sidst Thomas Tranberg) og ingen har forladt truppen i vinterpausen. 
Avartas cheftræner Benny Gall mener dog at holdets fysik måske skal forbedres, da han synes, at særligt de jyske klubber har en mere fysisk betonet spillestil, som Avarta måske nok lige skal vende sig til. 
 
Hos KIF har hele truppen har fået spillet en masse træningskampe, her i den lange opstartsfase, og Cheftræner Anders Jensen har brugt hele truppens bredde i testkampene, samtidig med, at der er blevet trænet rigtigt godt, så truppen er optimalt forberedt til morgendagens opgør mod Avarta og resten af oprykningsspillet. 
 
Trænerteamet har udtaget følgende bruttotrup til kampen mod Avarta: 
Kenneth Qvist, Nikolaj Laursen, Sabahoon Quame, Mathias Høgsholt, Emil Obitsø Nielsen, Erik Nissen, 
Jacob Dalgas Andreasen, Steven Sommers, Sebastian Sommer, Mads Zederkof, Malthe Karsberg, 
Mathias Lautrup Nielsen, Jonas Spornberger, Martin Hedeager Jensen, André Jepsen, Jesper Blicher, 
Søren Andresen og Rune Nautrup.  
 
Vi ses i morgen, lørdag kl 15, til sæsonstarten og kampen om oprykning, på Autocentralen Park.  
 


 
12Marts2017
Divisionsreserverne testede mod Hedensted i går.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
To kasser af Malthe Karsberg, og en enkelt pind af Jonas Rode, var ikke nok til en sejr over Hedensted, der som mål for denne sæson har at rykke op i Danmarksserien. 
 
Trænerteamet Morten Hansen og Sune Futtrup, havde samlet en ganske fornuftig trup til testen mod Hedensted, der ligesom KIF spiller i Jyllandsserien. 
Hedensted, der som ønske for denne sæson har at rykke op i Danmarksserien, kom alt for hurtigt i front, for inden det første minut var omme, stod der 1-0 til Hedensted. 
Den tilbagevendte Malthe Karsberg, der i Divisionstruppens test mod Varde IF pådrog sig et tryk på ribbenene, fik dog reduceret til 1-1. dette holdte dog ikke Hedensted fra fadet og lidt før pausen førte Hedensted med 3-1. Men så satte Malthe Karsberg et reduceringsmål ind, så pausestillingen var 3-2 til værterne fra Hedensted. 
 
I anden halvleg fik indskiftede Jonas Rode udlignet til 3-3, inden Hedensted sluttede af med endnu et mål. Og således endte testen mod Hedensted med en 4-3 sejr til værterne fra Hedensted. 
 
Træner Morten Hansen var ganske tilfreds med hvad han så, KIF presser Hedensted fint kampen igennem, men erkendte også at Hedensted var en tand bedre på dagen.  
 
Divisionsreserverne starter sæsonen d. 1. april, ude mod Christiansfeld IF.  
 


 
11Marts2017
Sejr over Middelfart i sidste testkamp.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Efter at KIF havde domineret første halvleg, og scoret til 1-0, blev kampen mere jævnbyrdig i anden halvleg, dog uden at hverken Middelfart eller KIF fik scoret. Kampen endte derfor 1-0 til KIF. 
 
Det lugtede lidt af forår, da Kolding IF I dag skulle spille den sidste test kamp, inden det for alvor går løs på lørdag kl. 15.00, hjemme på autocentralen Park, hvor Avarta kommer på besøg. 
 
kunstbanen på Færøvej i Middelfart, var i dagens anledning oplyst af flot solskin, og for første gang i år, lugtede det som nævnt endelig af forår. Kolding IF har spillet en del træningskampe, og nu er man ved at være tæt på det, vi alle sammen har gået og ventet på. 
KIF startede kampen klart bedst, og kunne have været foran allerede i kampen start, men flere gode muligheder blev desværre ikke omsat til mål. 
Rune Nautrup, der spillede en rigtig fin kamp, var en evig trussel i Middelfarts forsvar, og havde blandt andet en stor mulighed, men desværre var det stolpe ud. 
KIF kom foran efter et hjørnespark fra Sebastian Sommer, som ingen rigtig får gjort noget ved, og bolden passerer mållinjen og dermed var Kolding IF i front, direkte på hjørnespark. 
KIF fortsatte med at være toneangivende, og næste store mulighed faldt til søren Andreasen, der desværre valgte at aflevere, i en situation hvor han burde have afsluttet selv. 
Minutter senere forlænger Søren Andresen smart bolden til Rune Nautrup, der afdribler et par Middelfart spillere, og får afsluttet godt, men Middelfarts målmand disker her op med en fin redning. 
Jesper Blicher forsøger sig kort før pausefløjtet fra distancen, men det blev ved de 1-0 til KIF ved pausen. 
 
Andel halvleg, blev lidt en anden fodboldkamp, Middelfart fik kæmpet sig ind i kampen, der i anden halvleg ikke bød på de helt åbne målchancer i nogle af felterne, men derimod masser af duelspil. 
Største chance til KIF i anden halvleg, tilfalder Rune Nautrup, der er lige ved at komme frem til en stor chance på et hjørnespark. 
I den anden ende har Middelfart har et godt langskud, som rammer den øverste del af overliggeren, samtidig har fynboerne et par situationer i anden halvlegs slutning, hvor de højlydt appellerer for et straffespark, men dommerens fløjte forblev tavs. 
Dermed endte det med en et måls sejr til et KIF mandskab, der bestemt kunne være deres indsats bekendt. En god kollektiv indsats, hvor man i store dele af kampen stod rigtig godt på banen, og trods en del defensive omrokeringer, holdt organisationen hele vejen hjem. 
 
Om en uge går det løs, i oprykningsspillet, og som nævnt får KIF fornøjelsen af at vise sig frem, på hjemmebane, i premieren.  
 
Vi ses på Autocentralen Park på lørdag d. 18 marts kl 15:00, hvor Avarta kommer på besøg.  
 


 
10Marts2017
Sidste test inden det rigtigt går løs om point.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Lørdag d. 18 marts starter sæsonen atter op, men inden da skal KIF teste mod Middelfart for at pudse de sidste ting af. Testkampen spilles i morgen lørdag i Middelfart. 
 
Middelfart er et særdeles velkendt hold for KIF, og selv om efterårets to dueller endte med en KIF sejr, så er det altid spændende opgør de to hold byder på og ingen kan være sikker på resultatet, når de to hold mødes. 
Middelfart har hentet fire nye spillere i vinterpausen og fire har forladt klubben. Middelfarts Cheftræner Jan Vingaard råder dermed stadig over en bred og solid trup, med de to tidligere Kolding spillere Casper Johansen og Søren Zachariassen. 
Middelfart Boldklub har i sejret i de seneste to testkampe over henholdsvis Kolding B og FC Skanderborg, så selvtilliden må formodentlig være i top hos Middelfart. 
 
KIF har i denne uge trænet på både græs og kunst. Holdet er trimmet og motivationen er i top, så forberedelserne til lørdagens test, og den kommende sæson, må siges at være optimale. 
 
Trænerteamet har udtaget følgende bruttotrup til testen mod Middelfart: 
Kenneth Qvist, Sabahoon Quame, Mathias Høgsholt, Emil Obitsø Nielsen, Erik Nissen, Jacob Dalgas Andreasen, Jacob Eriksen, Steven Sommers, Sebastian Sommer, Mads Zederkof, Martin Hedeager Jensen, André Jepsen, Jesper Blicher, Rune Nautrup, Søren Andresen og Christian Nissen.  
 
Kampen spilles i morgen lørdag d. 11 marts på kunstgræsbanen ved Færøvej 54 i Middelfart, og der fløjtes op kl 13:15.  
Alle er mere end velkomne til at tage en lørdags tur til Middelfart, for at følge byens hold i forberedelserne til den kommende sæson.  
 
Se de planlagte træningskampe og resultater af disse her...  
 


 
4Marts2017
Sikker sejr i dagens test mod SSV Højfyn.

Christian Nissen på vej igennem det Fynske forsvar  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Der blev aldrig tvivl om udfaldet af dagens testmatch mod Fynske SSV Højfyn og efter de halvfems minutter kunne KIF således forlade banen med en sikker 5-0 sejr i bagagen. 
 
SSV Højfyn måtte sande at der trods alt er noget forskel på Danmarksserien og 2. divisions oprykningsspil. Men gæsterne fra Fyn gik dog til kampen uden frygt og forsøgte at spille deres eget spil. Og selvom det var en noget blandet flok, af førsteholdsspillere, JS spillere, samt en enkelt U19 spiller i start - elveren, så satte KIF sig hurtigt på spillet. Christian Nissen bragte hurtigt KIF foran efter at have modtaget en god aflevering i dybden, her afdribler han hurtigt et par modstandere og sparker tørt kuglen op i nettaget. 
Få minutter senere får Oliver Buhl, der spillede en rigtig fin kamp, scoret til 2-0. 
Altid farlige Christian Nissen lukkede første halvleg ned, med endnu en scoring til KIF. 
 
I anden halvleg så det længe ud til, at det skulle blive ved de 3-0, da KIF brændte adskillige hundrede procents chancer. Men indskiftede Malthe Karsberg fik dog med en fin indsats hul på bylden i anden halvleg, og kampens sidste scoring stor Erik nissen for, da han flot spillede bolden igennem gæsternes defensive geledder, får bolden ud på fløjen og følger selv flot med ind i feltet hvor han på fornemmeste vis, får headed indlægget i mål. 
 
Efter kampen var assistenttræner Bernie Petersen særdeles tilfreds med, hvad han havde overværet: "Med de forudsætninger vi gik ind i kampen på, så synes jeg at vi leverede præcist det, vi forventede og de rutinerede folk tog præcist det ansvar, som trænerteamet havde forventet af dem. 
Vi ville rigtig gerne spille til nul, vi ville lave seværdige mål. Og vi ville se et par spillere fra jyllandsserieholdet an, og alle viste en rigtig fin indstilling. 
 
Vi fik også set vores reservekeepere an - og så fik vi set et par af de mere rutinerede spillere, som i øjeblikket er på vej tilbage i truppen, og som alle så absolut viser den klasse, der skal til. Og ikke mindst, så fik vi og også set et par unge U19 spillere, som på ingen måde faldt igennem. 
I øvrigt er det også dejligt at se en spiller som Erik Nissen, træde i karakter med både at vise lederskab og som desuden krydrede sin indsats med et flot mål." 
Så er det er meget svært at være utilfreds med kampen i dag, sagde Bernie Petersen efter kampen.  
 
Næste og forårets sidste test, inden det for alvor går løs om pointne i oprykningsspillet til 1. Division, bliver på lørdag d. 11 marts mod Middelfart. 
Tid og sted er endnu ikke helt fastlagt, men vil blive annonceret her på siden når det er klarlagt.  
 
Se de planlagte træningskampe og resultater af disse her...  
 


 
3Marts2017
Næstsidste test inden sæsonen starter.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
I morgen lørdag kl 13, tester KIF mod Fynske SSV Højfyn, der til dagligt huserer i Danmarksserien Pulje 3. 
 
SSV Højfyn, som er en sammenslutning af Skalbjerg BK, Skallebølle Sportsklub og Vissenbjerg G & IF, overvintrer lige over stregen i DS pulje 3, på en pæn syvende plads. Klubben er med raketfart kommet fra serie 1 til Danmarksserien med to oprykninger i træk. 
Her i vinterpausen har klubben og træner Jimmi Nielsen dog måtte vinke farvel til holdets topscorer Anders Kolind som skiftede til Marienlyst. 
 
Hos KIF har trænerteamet Anders Jensen og Berni Petersen denne gang valgt at udnytte bredden i truppen og givet nogle af de spillere der har spillet flest testminutter en velfortjent friweekend. 
 
Følgende bruttotrup er derfor udtaget til testen mod SSV Højfyn: 
Nicolaj Laursen, Jens Larsen, Nick Andersen, Jacob Dalgas Andreasen, Jeppe Mikkelsen, Erik Nissen,  
Mathias Lautrup Nielsen, Malthe Karsberg, Jacob Eriksen, Søren Andreasen og Christian Nissen. 
Samt Faisal Nezam, Christian Wulff og Oliver Buhl fra Jyllandsserien. Derudover vil truppen også blive krydret med to spændene U19 spillere, nemlig Kristian Kløvborg og August Wolf. 
 
Testkampen mod SSV Højfyn spilles i morgen, lørdag d. 4. marts kl 13:00. Kampen spilles på Kunstbanen ved Ågård Efterskole. 
Alle er naturligves velkomne til at tage turen til Ågård for at følge byens hold i forberedelserne til den kommende sæson.  
 
Se alle de planlagte træningskampe her...  
 


 
25Februar2017
KIF slog sikkert Varde i dagens testkamp.

  © Foto - Ole Sørensen, SportK  
 
Med blot to træningskampe tilbage inden sæsonpremieren hjemme på Autocentralen Park imod Avarta, lørdag d. 18 marts, var der er et par fokusområder, som spillerne skulle finde tilbage til, og set fra sidelinjen var der fremgang at spore. 
 
Efter et par halvsløje indsatser, skulle Anders Jensens tropper tilbage på sporet i formiddagens opgør imod Varde IF, men gæsterne startede som lyn og torden, og pressede faktisk Kolding IF flot i kampens første små ti minutter, men som resten af halvlegen momentvis skred frem, fik Kolding IF bedre styr på organisationen, og anført af en yderst velspillende Sebastian Sommer, fik KIF et rimeligt stort spilovertag i resten af halvlegen, hvilket igen medførte at Kolding IF sagtens kunne have været foran med mindst et par kasser inden pausen, det store spilovertag, kastede flere gode muligheder af sig. Rune Nautrup, Martin H. Jensen og Søren Andreasen var alle rigtig tæt på, men en yderst velspillende keeper i Varde målet, samt Kolding spillernes manglende skarphed i feltet, gjorde at første halvleg resultatmæssigt sluttede, som den startede, nemlig 0-0. 
 
I anden halvleg fortsatte KIF det tunge pres mod Varde, og man anede at det var et spørgsmål om tid, inden KIF fik hul på bylden. 
Efter små ti minutters spil, får Jesper Blicher slået en god bold frem til Rune Nautrup, der flot tog bolden med videre ind i feltet, men igen kom Vardes målmand flot ned i afslutningen, som Søren Andreasen så til gengæld var over som en høg, og kampens første scoring var en kendsgerning. 
Mod forventning får føringsmålet KIF spillerne til at gå lidt ned i gear, det åbner kampen lidt op igen, og Varde spiller sig frem til et par halve chancer, og i en enkelt situation i vores venstre forsvarsside, mangler vi lige de sidste ti procent ekstra vilje, skarphed og engagement i forsvaret, og det koster desværre prompte, og så får Varde udlignet. 
Vestjyderne havde dog knap fået armene ned, inden André Jepsen med et godt indlæg finder Søren Andreasen, der resolut banker bolden ind bag en sagesløs Varde keeper til 2-1. 
I kampens sidste minutter slår velspillende Sabahoon Qaume et godt indlæg, som evigt fightende Rune Nautrup fint tager ned, og smart får han vippet bolden over Vardes fremstormende målmand, og det blev dermed kampens sidste scoring. 
Dejligt at være tilbage, hvor spillerne igen viser spilleglæde, positivt at vi får skabt det antal chancer vi gør. 
Men der er stadig en del at arbejde med for Anders og Bernie, inden det midt i marts går løs, i et formodentlig vanvittig spændende oprykningsspil.  
 
Målscorer for KIF : 
Søren Andreasen to og Rune Nautrup et mål.  
 
Næste testkamp bliver kommende lørdag d. 4. marts kl 13.00 i Ågård, hvor modstanderen er SSV Højfyn, der lige som Varde til dagligt spiller i Danmarksserien.  
 
Se alle de planlagte træningskampe her...  
 


 
24Februar2017
KIF tester mod Varde IF i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
KIF byder Varde fra Danmarksserien op til dans på Ågård Efterskoles fine kunstgræsbane i morgen lørdag kl 11. 
 
Man skal ikke lade sig snyde af at Varde til daglig spiller i Danmarksserien, for det er et godt og solidt mandskab Vardes Cheftræner Søren Pallesen har i stalden. Holdet har fået tilgang af fire nye spillere og har som målsætning at slutte i top tre i deres DS pulje. 
Varde har indtil videre spillet tre testkampe, som er endt med to sejre og et nederlag. Først blev det til en sikker 3-0 sejr over, det for KIF så velkendte 2. Divisions mandskab fra FC Sydvest. Dernæst slog Varde EfB´s DS hold med 4-2 og i lørdags blev det til et smalt 0-1 nederlag til Ringkøbing IF. 
 
Hos KIF har trænerteamet analyseret godt på testen mod Dalum sidste lørdag og derfor havde truppen en lidt anderledes træningsaften i går. Hele besætningen var nemlig en tur i Fitness 1, hvor der blev svedt godt igennem Derefter havde Børge Neessen, (bestyrelsesmedlem i KIF-Fodbold og ejer af fitness 1), lidt teambuildings underholdning for truppen. 
 
Cheftræner Anders Jensen udtaget følgende bruttotrup til morgendagens test i Varde IF: 
Kenneth Qvist, Sabahoon Quame, Emil Obitsø Nielsen, Erik Nissen, Mathias Høgsholt, Sebastian Sommer, Mads Zederkof, Jacob Eriksen, Martin Hedeager Jensen, Mathias Nielsen, André Jepsen, Jesper Blicher, Rune Nautrup og Søren Andresen. 
 
Testkampen mod Varde IF spilles i morgen, lørdag d. 25. februar kl 11:00. Kampen spilles på Kunstbanen ved Ågård Efterskole. 
Alle er naturligves velkomne til at tage turen til Ågård for at følge byens hold i forberedelserne til den kommende sæson.  
 
Se alle de planlagte træningskampe her...  
 


 
19Februar2017
Første test for Jyllandsserie mandskabet gav en sejr.

  © Foto - Ole Sørensen - SportK  
 
KIFs Jyllandsserie mandskab spillede i går træningskamp mod Tyske FC Wiesharde, der til daglig huserer i den Tyske Verbandsliga NV, og kampen endte med en sikker 4-1 sejr til KIF. 
 
Det blev en rodet affære da KIFs Jyllandsserie spillede årets første træningskamp. Og i lange perioder af anden halvleg blev der nærmest ikke spillet bold. Forklaringen skal søges i at flere af spillere døjede med mindre småskavanker og derfor skulle passe på sig selv her i opstarten, samt at der var nogle afbud grundet vinterferien. 
Derudover havde de Tyske gæster ikke det helt store at byde ind med, og man kan sige at det Tyske hold var overmatched i kampen mod KIF 
 
Alle mål faldt i første halvleg og for KIF scorede Christian Wulff og Jonas Rode hver ét mål, mens de Tyske gæster stod for de to andre KIF scoringer ved at sparke bolden i eget garn. 
 
Anden halvleg blev som skrevet en rodet affære med mange udskiftninger og KIF endte endda med at slutte kampen med kun ni spillere på banen, for der var ikke flere på bænken at tage af, da et par spillere måtte trække sig for ikke at forværre en lurende skade. 
 
Der var stor ros til anfører Oliver Buhl for at vise et enormt løbearbejde og plusser i bogen til Martin Gam, Jens Larsen og Jeppe Mikkelsen, der alle gjorde et flot indtryk. Der var desuden debut til Narek Djoulakin, som spillede en fin kamp. 
 
Træner Sune Futtrup sagde efter kampen, at det dog trods alt var godt at komme igang igen og at der klart var positive ting til at tage med videre i forberedelserne til den kommende sæson.  
 


 
18Februar2017
Dalum IF trak det længste strå mod KIF.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Kolding IF måtte tage tilbage fra den skønne Fynske Ø med et 1-3 nederlag til Dalum IF i dagens test. 
 
En første halvleg, som KIF starter fornuftigt, med to halve chancer, der desværre går lige forbi hjemmeholdets mål. Og så, som alt for ofte set før, kom KIF lidt for hurtigt bagud. Efter blot tre minutter måtte Kenneth Quist nemlig hente bolden ud af målet, efter en misforståelse i KIF forsvaret. 
KIF for så udlignet til 1-1, da Sebastian Sommer får en lang tå på, efter en standard situation, hvor André slår bolden "blødt" ind i feltet på et frispark. 
Den udligning holder dog ikke længe, for KIF bliver kort efter spillet tynde i højre forsvars side, og indlægget får forsvaret ikke afværget, så på ny er Dalum foran. Det forspring udbyggede Dalum så kort før pausen, da et par grumme misforståelser i forsvaret igen kostede et mål. Dermed var pause stillingen 3-1 til hjemmeholdet. 
 
Anden halvleg blev både resultatmæssigt og delvis spillemæssigt bedre, for der blev lukket langt bedre af bagude. Det var især Mads Zederkof, som blev trukket ned i midterforsvaret, og på den plads spillede en rigtig fin anden halvleg. 
Offensivt blev det til et par halve chancer til Rune og Christian, men et tændt Dalum mandskab gav ikke ved dørene, og anden halvleg sluttede målløs. 
 
Dalum virkede på dagen, som et stærkt kollektiv, der stod godt på banen, og selv om et par af deres mål sikkert vil blive diskuteret, for manglende offside kendelser - må man samtidig også konstatere, at de kommer alt for nemt til deres chancer. Det skal dog medgives at Kolding mandskabet, på dagen, ikke helt hang sammen i kæderne og sammenspillet var aldeles ikke perfekt, samt at holdet nærmest ingen andenbolde vandt. Så er det svært at hive en sejr i land.  
 
Næste testkamp bliver mod Varde IF og spilles på lørdag d. 25. februar kl 11:00. Kampen spilles på Kunstbanen ved Ågård Efterskole. 
Alle er naturligves velkomne til at tage turen til Ågård for at følge byens hold i forberedelserne til den kommende sæson. 
 
Se alle de planlagte træningskampe her...  
 


 
17Februar2017
Så skal der testes mod Dalum IF i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Efter 4-2 sejren over Næsby sidste lørdag, skal KIF truppen en tur til det Fynske for at spille træningskamp mod Dalum IF. 
 
Sæsonstarten i oprykningsspillet til 1. Division er kun en måned væk og i morgen skal KIF således pudse formen yderligere af mod Dalum IF fra det Fynske, øen hvor KIF for øvrigt hentede maksimum point i efterårets 2. Division. 
 
Dalum IF har haft lidt gang i svingdøren her i vinterpausen, ind er kommet fem, mens seks spillere har forladt klubben. 
Den kun 19 år gamle og talentfulde Martin Høgstad, samt de rutinerede Anders Staldgaard, Kenneth Andersen og Rasmus Friis Andersen er hentet ind fra FC Svendborg. Fra Næsby har man hentet den dygtige og erfarne Jens Mårtensen. Dermed har Dalums cheftræner Kristoffer Johannsen en flok garvede divisionsspillere som sagtens kan gøre ondt på de øvrige hold i forårets oprykningsspil og på KIF i lørdagens testkamp. 
Dalum har indtil videre spillet tre træningskampe, i deres forberedelse til oprykningsspillet. De er endt med to sejre og en uafgjort for Dalum IF. 
Først 2-1 over FC Svendborg og dernæst 1-0 over stærke Middelfart og i onsdags spillede Dalum IF og OB´s U19 Liga hold 1-1. 
 
Hos KIF har det været en rolig uge ovenpå de mange testkampe, og således havde trænerteamet givet spillerne fri til træningspasset i mandags. Cheftræner Anders Jensen opfordrede dog spillerne til at bruge fridagen "fornuftigt" og skribenten her tror, at ordet "fornuftigt" i denne sammenhæng betød lidt selvtræning. 
Tirsdag og torsdag er der dog trænet godt igennem, med fokus på de steder trænererteamet har vurderet, at der er plads til forbedringer. 
 
På den baggrund har Cheftræner Anders Jensen udtaget følgende bruttotrup til morgendagens test i Dalum: Kenneth Qvist, Sabahoon Quame, Emil Obitsø Nielsen, Erik Nissen, Mathias Høgsholt, Sebastian Sommer, 
Mads Zederkof, Jacob Dalgas Andreasen, Martin Hedeager Jensen, André Jepsen, Jesper Blicher, 
Jonas Spornberger, Christian Nissen, Rune Nautrup og Søren Andresen.  
 
Kampen spilles på Dalums kunstbane, som er beliggende på bergendals allé 25, 5250 Odense sv. 
Der fløjtes op i morgen lørdag kl 11:15. 
Alle er mere end velkomne til at tage en lørdags tur til Fyn, for at følge byens hold i forberedelserne til den kommende sæson.  
 
Se alle de planlagte træningskampe her...  
 


 
11Februar2017
Sejr over Næsby i dagens test.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Uden at være overbevisende hev Kolding IF en 4-2 sejr hjem i dagens testkamp mod Fynske Næsby. 
 
Lørdag eftermiddag gæstede Næsby kunstbanen i Ågård. Et par småskader hos Kolding IF, havde givet et par ændringer i dagens trup. 
Det var dog helt efter bogen, at flere af de spillere, der fik fuld spilletid i den gode test mod FC Fredericia i torsdags, skulle sidde over i dag. 
Det har været en hektisk opstart med otte kampe på fire uger, og småskader kan man ikke helt undgå, og derfor var der et par enkelte rokeringer, i forhold til det planlagte. Men så kan man sige at Truppens bredde skulle stå sin prøve. 
I høj sol over Ågård, kunne Anders Jensens udvalgte stadig høre lyden fra dommerens startfløjt, da man kunne fiske bolden ud af eget net, da Fynboerne udnyttede en smule uopmærksomhed i KIF forsvaret. 
Minuttet senere udligner Mads Zederkof, og den livlige start åbner kampen op, og med en smule mere kynisme havde Kolding IF ført første halvleg. 
I stedet blev det til endnu en scoring fra begge mandskaber, først da en mindre blunder i KIF forsvaret kostede og efterfølgende kunne Christian Nissen med en udligning dog bringe balance i regnskabet. 
 
I anden halvleg er det mere begrænset hvad Næsby kommer frem til af reelle målchancer, og med nogle giftige dybe afleveringer får KIF afgjort kampen. Christian Nissen spilles fri, og alene med Næsbys målmand svigter han ikke. 
Til slut er det yderst velspillende Jonas Spornberger, der lukker kampen, med en scoring til 4-2. 
Efter en lidt rodet testkamp, venter nu nogle dages restitution, og efter et par træningspas i den kommende uge, går turen til Fyn, hvor der på lørdag spilles endnu en træningskamp, mod divisionskollegaerne fra Dalum.  
 
Næste træningskamp er lørdag d. 18. februar kl 11:15 mod Dalum IF. Kampen spilles i Dalum.  
 
Se alle de planlagte træningskampe her...  
 


 
10Februar2017
Træningskamp mod Næsby i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Kolding IF spiller i morgen atter en testkamp, denne gang er det Næsby som bydes op til dans. 
 
Næsby som lige præcis missede oprykningsspillet i efterårets sidste kamp på Autocentralen Park, da de tabte 3-4 til Kolding IF, har hentet en ny træner i vinterpausen. Den tidligere Superliga-spiller Morten Rasmussen har nemlig overtaget cheftrænerposten i Næsby. 
På spillerfronten har Næsby mistet et par spillere til de nærved liggende fynske konkurrenter, uden der har været annonceret nye spillere til klubben. Dog har den tidligere VB spiller Kristian Gaard trænet med i Næsby her i vinteren. 
 
Hos KIF har Malthe Karsberg meldt sig klar efter en mindre skade og glider derfor naturligt ind i morgendagens trup. 
 
Cheftræner Anders Jensen har udtaget følgende bruttotrup til kampen mod Næsby i morgen: 
Nicolaj Laursen, Sabahoon Quame, Steven Sommers, Erik Nissen, Nick Andersen, 
Jeppe Mikkelsen, Mads Zederkof, Jacob Dalgas Andreasen, Jonas Spornberger, Mathias Nielsen, 
Christian Nissen, Malthe Karsberg og Søren Andresen. 
 
 
Kampen fløjtes op i morgen lørdag, kl 13:00, og alle er velkomne til at kikke forbi Ågård Efterskoles kunstgræsbane for at følge holdets vej mod en spændende sæson i oprykningsspillet.  
 
Se alle de planlagte træningskampe her...  
 


 
9Februar2017
Nederlag til FC Fredericia i aftenens testkamp.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Kolding IF spillede træningskamp her til aften mod FC Fredericia og tabte 0-4 til et, på dagen, bedre hold. 
 
På en kold februar aften så Cheftræner Anders Jensen at der stadig er en del arbejde forude, inden KIF mandskabet kommer helt op til det niveau som holdet skal være på, når sæsonen fløjtes i gang midt i marts. 
 
Uden at der var tale om klasseforskel trak FC Fredericia sig ud af kampen med sejren. At den blev på fire mål lå tildeles i at KIF mandskabet lavede nogle kradse individuelle fejl, som blandt andet var skyld i de tre af målene. Og havde ikke været for KIF keeperen Kenneth Qvist var nederlaget let blevet et par mål større. 
 
I anden halvleg kom KIF mere og mere med i kampen, dog uden at det førte til oplagte chancer, dog mente en KIF spiller sig snydt for et straffespark, da han blev fældet i det kriminelle område foran Fredericias mål. Kort før slutfløjtet sendte André Jepsen en kanonkugle mod Fredericia målet, men den ramte overliggeren, og selv om flere mente den ramte jorden igen bag stregen, forblev dommerens fløjte tavs.  
 
Næste træningskamp bliver på lørdag kl 13:00, hvor Næsby kommer forbi Ågård Efterskoles kunstgræsbane.  
 
Se alle de planlagte træningskampe her...  
 


 
8Februar2017
Træningskamp mod FC Fredericia i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
Efter en overbevisende 8-0 sejr over FC Svendborg i lørdagens test, skal KIF i morgen torsdag teste mod FC Fredericia fra 1. division. 
 
Selv om Fredericia ligger i den tunge ende af 1. division, skal man nok ikke helt satse på at kampen ender med samme cifre som kampen i lørdags mod FC Svendborg. 
 
FC Fredericia har fået tilgang af nogle spændende spillere i januars transfervindue. Blandt andet har Fredericia hentet Niclas Nymand fra Middelfart, Mads Eriksen fra Skive og Morten Beck Andersen fra Islandske KR Reykjavik. 
Derudover har Fredericia et par nye ansigter med på prøve i morgendagens kamp mod KIF, det drejer sig om Denis Fazlagic, der tidligere har tørnet ud for Vejle Boldklub og Christian Sørensen, der tidligere har spillet for OB og Silkeborg IF. FC Fredericias sidste test var i fredags mod Vejle Boldklub og den kamp endte 2-2. 
 
Hos KIF har man ikke hvilet på laurbærrene siden lørdagens storsejr, der er arbejdet hårdt til træningsaftnerne og assistenttræner Berni Petersen har givet spillerne den nyeste viden om kost og ernæring, specifikt i forhold til fodbold. 
 
Cheftræner Anders Jensen har udtaget følgende bruttotrup til kampen i morgen: 
Kenneth Qvist, Nicolaj Laursen, Sabahoon Quame, Emil Obitsø Nielsen, Steven Sommers, Erik Nissen, 
Mathias Høgsholt, Nick Andersen, Sebastian Sommer, Mads Zederkof, Jacob Dalgas Andreasen, 
Martin Hedeager Jensen, André Jepsen, Jesper Blicher, Christian Nissen, Jacob Eriksen, 
Rune Nautrup og Søren Andresen.  
 
Kampen fløjtes op i morgen kl 17:30, og alle er velkomne til at kikke forbi Ågård Efterskoles kunstgræsbane.  
 
Se alle de planlagte træningskampe her...  
 


 
4Februar2017
Storsejr over FC Svendborg i dagens kamp.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
FC Svendborgs unge 2. divisionshold løb ind i et stormvejr fra et godt motiveret KIF mandskab, og måtte rejse hjem til Sydfyn med et sviende otte måls nederlag. KIF vandt nemlig træningskampen, i overlegen stil, med 8-0. 
 
På en tågedækket bane i Ågård testede KIF sig i dag mod FC Svendborg og det gik ikke stille af, for på KIF's første angreb sendte Christian Nissen bolden ind i det fynske mål med et velplaceret hovedstød. Og så gik det ellers slag i slag gennem hele første halvleg, og ved pausen var stillingen 4-0 til KIF. 
 
Begge hold skiftede godt ud i pausen, men KIF fortsatte med at være først på boldene, aggressive og dominerende. Pasningsspillet og kombinationerne lykkedes fint og selv anden boldene blev vundet. 
KIF målmændne Nicolaj Laursen og Jens Larsen fik en halvleg hver og havde en let dag på kontoret, de få forsøg der kom fra Svendborg tog de sig sikkert af. Det virkede i øvrigt som om alle spillerne ville på måltavlen i dag, og kampen endte således med 8-0 til KIF og det med otte forskellige målscorer. 
 
Målscorere for KIF var: 
Christian Nissen, André Jepsen, Søren Andresen, Erik Nissen, Mathias Nielsen, Rune Nautrup, Jonas Spornberger og Jesper Blicher.  
 
Næste træningskamp er mod FC Fredericia, fra 1. Division, på torsdag kl 17:30, og alle er igen meget velkomne til at kikke forbi Ågård efterskoles flotte kunstgræsbane.  
 
Se alle de planlagte træningskampe her...  
 


 
3Februar2017
Test mod FC Svendborg i morgen.

  © Arkivfoto - KIF-Fodbold  
 
I morgen lørdag tager KIF i mod FC Svendborg til en testmatch på Ågård Efterskoles kunstgræsbane. 
 
Efter sidste weekends veloverståede træningstur til Tyskland, byder KIF velkommen til FC Svendborgs 2. divisionshold, som gæster kunstbanen ved Ågård Efterskole i morgen kl 13:00 
 
FC Svendborg skal i dette forår spille for at bibeholde divisionsstatus, og starter sæsonen på en placering lige over stregen i nedrykningsspillet. 
Svendborgs nye cheftræner, Jesper Jensen, har måttet vinke farvel til en del spillere, blandt andet den tidligere Kolding FC'er Casper Kruse, som har valgt at fortsætte karrieren som spillende træner i Aarup. 
 
Cheftræner Anders Jensen har udtaget følgende atten spillere til kampen i morgen: 
Nicolaj Laursen, Jens Larsen, Sabahoon Quame, Steven Sommers, Erik Nissen, Mathias Høgsholt, 
Nick Andersen, Sebastian Sommer, Mads Zederkof, Jacob Dalgas Andreasen, Jonas Spornberger, 
Mathias Nielsen, Martin Hedeager Jensen, André Jepsen, Jesper Blicher, Christian Nissen, 
Rune Nautrup og Søren Andresen. 
 
Kampen fløjtes op i morgen kl 13:00, og alle er velkomne til at kikke forbi Ågård.  
 
Se alle de planlagte træningskampe her...  
 


 
1Februar2017
Kolding IF får tilgang af giftig angriber.

  © Foto - KIF-Fodbold  
 
Angriberen Søren Andreasen har valgt at tørne ud for Kolding IF, når forårssæsonen bliver skudt i gang. 
 
Søren Andreasen har fået sin fodboldopdragelse i EFB og er en notorisk målsluger. "Søren har valgt Kolding IF som sin næste klub, da han mener det er her han har de bedste muligheder for at udvikle sig videre. Vi har set hinanden an de seneste par uger, men det tog ikke Søren lang tid at overbevise os om sine kvaliteter. Jeg er klar over at jeg tidligere har udtalt, at vores "transfervindue" var lukket, men Søren er altså ikke en spiller man siger nej tak til. Med i forvejen én af 2. divisions absolut bedste angribere, Rune Nautrup, i truppen og med tilgangen af først Christian Nissen og nu Søren Andreasen, er jeg sikker på, at alle forsvar i divisionen får kam til deres hår", siger sportschef Ulrik Pedersen. 
 
Søren Andreasen har allerede vist sit værd i testkampene og har været på måltavlen i kampene mod både VB og Weiche.  
 


 
1Februar2017
Kolding IF på rette spor.

  © Grafik - KIF-Fodbold  
 
Mandag d. 30. januar afholdte klubben en velbesøgt generalforsamling jf. klubbens vedtægter. 
 
Formanden fremlagde beretningen for et meget begivenhedsrigt år. Sportsligt har året været en succes, idet 1. holdet deltager i forårets oprykningsspil, men generelt har alle holdene klaret sig flot - oprykning til Jyllandsserien og serie 3 - U13, U14, U15, U16; U19, som alle deltager i turneringerne på højest mulige niveau. 
 
Regnskab 2016 Klubbens regnskab for 2016 udviser et overskud på 725 tkr. Klubbens indtægter er øget markant via afholdelse af fodboldskole, spinningevents, flere medlemmer, cafeteriedriften, enkeltstående indtægter ligesom den sportslige succes har positiv indflydelse på indtjeningen. Der har samtidig været en stram omkostningsstyring, hvilket betyder at klubben kan realisere det flotte resultat for året. 
Kolding IF startede året med en negativ egenkapital, men bestyrelsen har måttet konstatere at regnskabet for 2015 ikke viste et retvisende billede og var tynget af fundamentale fejl. Det har derfor været nødvendigt at foretage en korrektion af 2015 regnskabet, hvor primo egenkapitalen blev nedreguleret med 445 tkr. således egenkapitalen primo året var negativ med 1.001 tkr. Efter indregning af årets overskud for 2016 er dette tal nu forbedret kraftigt således egenkapitalen er negativ med 276 tkr. 
Bestyrelsen er meget tilfredse med udviklingen og målet er at KIF oparbejder en solid egenkapital der understøtter driften og aktiviteterne fremadrettet. 
 
Valg til bestyrelsen 
Efter afholdelse af valg består bestyrelsen af følgende: 
Claus Holm-Søberg (Formand) - valgt for 2 år 
Dan Johannessen (Næstformand) - ikke på valg 
Børge Neessen (Sponsor & Event) - ikke på valg 
Ole Bladt (Cafeteria & VIP) - valgt for 2 år 
 
Nye i bestyrelsen 
Carsten Krog (Kasserer) - valgt for 1 år 
Kristian Peter Jessen (Projekter) - valgt for 2 år 
Henriette Sørensen (Medlemsservice) - valgt for 2 år 
 
Udover disse personer deltager klubbens sportschef Ulrik Pedersen samt deltagere fra forskellige udvalg i bestyrelsens arbejde. 
 
Indsatsområder 
Bestyrelsen vil i den kommende periode arbejde med følgende områder: 
* Udarbejdelse af en ny strategi for klubben, hvor målet på sigt er at etablere sig i 1. division. 
* Arbejde benhårdt for at det nyetablerede elitesamarbejde på ungdomssiden for Kolding Kommune bliver en succes. Ungdomsarbejdet er en grundpillerne i klubben og strategien fremadrettet. 
* Etablering af kunstgræsanlæg i KIF. 
* Etablere én ny fælles hjemmeside for klubben. 
* Afholdelse af events, stævner og fodboldskoler, som skal bidrage til den fortsatte positive økonomiske udvikling. 
* Og i det hele taget arbejde på mange fronter med at optimere og forbedre forholdene for klubbens medlemmer og fodbolden i Kolding generelt. 
 
Kåringer 
Årets leder/træner: Anders Jensen - Cheftræner 2. division. 
Årets KIF'ere: Gitte Hougaard Jessing Madsen & Myrna Larsen. 
 
Vi ser frem til et spændende og fremgangsrigt 2017. 
På bestyrelsens vegne 
 
Claus Holm-Søberg, Formand 
Mobil: 21666003 
Mail: chs@kif-fodbold.dk