Pressen
Brug af billeder og logoer m.m. 

 

 
Ophavsret 
Rettigheder: Kolding IF ejer - med mindre andet fremgår af kif-fodbold.dk - alle rettigheder til materiale på kif-fodbold.dk, som er det eneste officielle website for Kolding IF. 
 
Kopiering: 
Ved enhver brug af tekst og statistisk materiale fra kif-fodbold.dk skal en klar kildehenvisning finde sted, uanset hvor materialet anvendes. Med mindre andet er angivet, er det ikke tilladt at foretage kopiering af billeder eller mediaklip fra kif-fodbold.dk til brug andetsteds. 
Ophavsretslovens § 3 og 11 gælder i forbindelse med brug af materiale fra kif-fodbold.dk. Citerer du fra kif-fodbold.dk, bør det ske ud fra god skik i henhold til Ophavsretslovens § 22. 
 
Regler for brug af KIF Fodbolds tekster, billeder og logo m.m. 
KIF Fodbolds billedbank indeholder billeder og logoer til fri redaktionel brug i forbindelse med artikler om/fra KIF Fodbold. Vær opmærksom på, at billederne og logoet ikke må bruges kommercielt (det vil sige i annoncer eller brochurer på souvenirs og lignende).

Hvis der ønskes, at kunne anvende billeder eller motiver i kommerciel sammenhæng skal KIF Fodbolds presseansvarlige kontaktes for skriftlig godkendelse.

Billeder og logo må ikke ændres i farver eller forvanskes, så det optræder anderledes end originalen. Undtaget er dog sort/hvid kopier.

Billeder og logoer må ikke bruges på sider på internettet (herunder Facebook og andre sociale medier) samt i pjecer, magasiner m.v. på en sådan måde, at det kan give indtryk af, at det er KIF Fodbold, der står som ejer af siden eller afsender af informationen.

KIF Fodbold forbeholder sig retten til at kræve logo og billeder fjernet for fremtidig publicering, hvis det skønnes anvendt i strid med KIF Fodbolds interesser eller skader KIF Fodbolds anseelse.
 
Ved brug af billeder og tekster, skal de bringes med tydelig kildeangivelse / krediteres KIF-Fodbold.
 

Alle billeder og logoer er i jpg, gif eller png format, og i en opløsning på 72ppi. Hvis der kræves en højere opløsning eller et større billede, så kontakt presseafdelingen.

 

KIF Fodbolds officielle logo 


 

 
 

Spørgsmål vedr. Presse kan rettes til presseafdelingen pr. mail : presse@kif-fodbold.dk