Sponsorer

Sponsor i Kolding IF

 

Sponsor i Kolding IF med fordel

Bliv sponsor i Kolding IF og kæd din virksomheds navn sammen med en af landets førende talentudviklere indenfor Danmarks nationalsport nr. 1 - fodbold!

Inden for vores primære fokusområde fodbold finder du en række forskellige muligheder indenfor hospitalityløsninger, eksponering, networking og generering af salg gennem klubbens sponsornetværk. Løsningerne kan enten købes i prædefinerede "pakker" eller sammensættes med de produkter, som netop din virksomhed har brug for.

Aftaler indgås altid efter en dybdegående dialog, hvor vi sammen finder frem til den løsningsmodel, der passer til dine ønsker.

Kolding IF's brand giver således virksomheder i både lokale og det regionale område en spændende mulighed for at profilere sig på en dynamisk platform, der i fællesskab kan skræddersyes til at opfylde de unikke ønsker, som sponsornetværkets medlemmer kan have.

 

Sponsor i Kolding IF med hjertet

Sponsor i Kolding IF skal man også være med hjertet. Det er ikke en sædvanlig investeringsbeslutning, hvor man kan beregne cost/ benefit eller afkast umiddelbart.

Sponsor i Kolding IF bliver man, fordi virksomheden viser interesse for byens sportsliv. For de muligheder, der bydes virksomhedens medarbejdere og deres familier for både idrætsudfoldelse og oplevelser.

Sponsor i Kolding IF bliver man, fordi man ønsker at Kolding skal være en attraktiv by, der markerer sig på alle fronter – også det sportslige.

Sponsor i Kolding IF bliver man, fordi man ønsker at blive en del af visionen om Byens Førende Fodboldklub.

 

Du kan læse nærmere om de forskellige muligheder for sponsorater i menuen til venstre, samt se de virksomheder, som allerede nu har valgt at udnytte de forskellige muligheder, som sponsoraftale med Kolding IF tilbyder.

Med venlig hilsen

Kolding IF